PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

da tweety, sper sa fie doar o chestiune de schimbat lapticul. ramane de vazut

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi

ada + stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sabana, mersi mult pentru urari. Ea e lumina vietii mele, dupa cum le spuneam si la mamici de mart-apr.05. Am vazut si pozele voastre, Alexandra e maricica deja. E tare scumpa!

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cinta, asa ma gandeam si eu...sa o bag in cada..dar astept sa mai creasca putin. Pana atunci ne chinuim asa...ce sa facem. Auzi baie in prosop o sa ii fac film...sa rad de ea cand o sa fie mare.
Sabana, of mai da si tu ingnore la ce zice soacra!
Mie mi s-a parut super frig azi afara...am stat 1 ora si am venit in casa. Imi inghetase nasul si urechile ce sa mai... La bebelina nu cred sa ii fi fost prea frig.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor si eu sunt cam nervoasa, imi sare tzandara din orice...si asta din cauza oboselii. Eu sunt genul de om care trebuie sa doarma mult si mai ales dimineata.
ei, exact ivers e fi-miu. Ii dau ultima masa la 11 noaptea ( pe la 10:30 ma apuc de baita ) in speranta ca doarme mai mult. Sur rare noptile cand doarme pana la 4. Asa ca eu adorm pe la 11:30 seara si la 3:30 deja iar trebuie sa-i dau sa pape, apoi la 6:30 dimineata ( rar 7 ) cand nu mai are nici un chef de somn .
dupa cum v-am mai spus oricum a renuntat la masa de la 1 noaptea, dar eu tot sunt ingrozitor de obosita...si plina de NERVI ...toata ziua sunt pusa pe ...am si zile mai bune, dar cam putine.

Inca ceva, va rog sa nu va mai stresati atata cu bebicii cum ca ar avea boala aia sau aia...nu mai stati cu drobul de sare ca nu aveti de ce. Spuneti multumesc lui Doamne-Doamne pt puiutii adorabili pe care ii aveti !

pup mamicile stresate

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Adas:te contrazic..gasesti lapte topfer in valcea dar in centru la farmacia Bajan!!!pupici la fata si la bebe;
Larissa:da..si mi-e dor de voi...de tine...eu cea mai stresata?!
pupici dulci dulci la fata si bebita ta...n-am mai ajuns s-o vad in poze..dar maine promit ca ma uit la toate pozele..(ale mele nici acum nu le-am scos!)
Apropo de stresuri...ca tot v-ati spus pe povestit..si eu m-am gandit la sd(evident fara motiv..),apoi m-am gandit la inimioara lui daca-l mosteneste pe taica-su??..va spusem eu ca se albastreste pe la gurita(sotul meu are o malformatie din nastere la inima..!!alta poveste de care sunt stresata ca nici nu vrea sa mearga la cardilog,si fumeaza mult si tot asa)..m-am gandit sa ma duc cu Cipicul pe la medici, o urocultura, un exudat,la eco..dar tot aman ca medicul de familie a strambat din nas sa las copilul in pace (ii facusem un amarat de copro..!)..si alea de la clinica au strambat cand le-am zis de exudat ca e greu de luat la un copil asa mic..Asa ca pana la urma a ramas cu copro doar...si binenteles cand plange, nu mananca sau are altceva ma gandesc de fiecare data de ce nu m-am dus cu el...si tot asa pana la urmatoarea faza pe care o face..un cerc vicios..
Hai ca m-am lungit ca o placinta...
Stresuri, nervi am si eu zilnic..ba de la sot(azi de ex.s-a ars cu smoala pe mana..acum e cu ea bandajata bine macar ca s-a dus la spital ca e f.reticent si incapatanat in privinta asta!)..ba de la mama care ma dispera(mai vine si-l plimba pe Cipica de altceva nu e in stare...am incercat si de fiecare data a iesit dezastru..!)..va povestesc alta data..
VA pupacesc dulce pe toate.
P.S.Amabella ..ce zici?!cum stau cu scorul??!!

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Haideti la un CAPITOL NOU

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

buna dragelor
eu desi scriu mai rar incerc ttousi sa citesc cat mai mult din ceea ce scrieti
chiar ma uimiti (si va admir) ca sunteti destul de active pe forum - eu nu am reusit finnd singurica cu bebe si avand program de doua iesiri la plimbare, gatit , curatenie, hranit etc stiti si voi restul
noi suntem bine nuuuuuummmmaaaaiiiii caaaaaa s-ar putea sa mai fie un bebe pe drum - am facut neprotejat
va dati seama ca nu pot decat sa ma bucur desi ma gandesc ca nu am reusit sa slabesc (inca alaptez si mananc si oricum slabesc mai greu) si pe langa asta ma gandesc cum o fi cu doi ca mie bebelina mea imi mananca toooata energia
o sa fac un test sapt viitoare desi as mai sta ca sa nu ma pripesc
vreau sa imi spuneti daca:
1. bebeii vostri dorm ziua mult ??????- ca a mea nu mai doarme mai mult de 45 minute , mai plange putin mai adoarme putin
2. bebelusii vostri s-au iritat la fundulet in urma diversificarii??? ca prietena mea are un bebe de 4 luni si s-a iritat atta de tare ca are si sange si nu stie ce sa ii mai faca mititelului. voi ce i-ati recomanda???
va pup si sper sa intru mai des acum ca a venit vremea urata si nu mai iesim de doua ori pe zi afara (azi i-am facut baie de aer: a imbracat-o ca pt afara si am lasat-o in atul mare cu geamul deschis si asa mi-a dormit o ora si jumatate)

Mergi la inceput