PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
lucians spune:
Larisa,am uitat sa te-ntreb:bombonicei tale nu-i cade parul?Caci Dariei,de-atata par pe cearceaf,mi-e tare frica s-o culc pe burtica.Si cand ii cade suzi din guritza,ma uit sa n-aiba par pe ea.In timpul noptii,nu prea o cere,dar mai spre dimineata o vrea si,din cand in cand ii cade.Io tb sa fiu pe faza din timp pt a o studia mai intai de par si-apoi sa i-o dau.De-atatea ori avea par pe ea.Tu cum faci de o culci pe burtica?Caci vreau si io si ea.Doar sa-i pun caciulita-n cap,dar nu-i cazul pt ca e bine-n camera ei.As supraincalzi-o.
Gabitza cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060714/n/Daria-Antonia/dt/8/k/4ffd/age.png
poze DARIA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos
BOTEZ http://flickr.com/photos/44616092@N00/
poze baitahttp://www.dropshots.com/lucians
mamanati spune:
Buna fetelor,
MITI, mersi mult pentru felicitari de ziua mea.
DARIANA, eu nu m-am saturat sa stau acasa, desi parca as fi sechestrata. Nu imi pastreaza serviciul daca nu ma intorc in ianuarie si daca nu mai negociez cu seful pentru part time. Daca as putea as sta acasa cu bubulina cel putin un an. In privinta vergeturilor pe sani le am din anul trecut, dar sunt aproape neobservate. In schimb, pe coapse si picoare - e groaza!
Larisa, si eu ma intrebam daca bebelina mea nu are diaree.Fetelor, cine stie:bebelina mea are kk foarte moale aproape apos, si face cate un pufulet mic in pampers destul de des, pe langa kk mult care e de vre-o 3-4 ori pe zi.(scuze de detalii) Dar in general schimbam cam 8-9 pampersi de caca pe zi. Si asa e de multa vreme. Eu am inceput sa nu-i mai dau NAN, doar san. Poate sa aiba diaree in cazul asta? De la ce, ca in greutate a adaugat aproape 1 kg luna asta?
lucians, si la mine au sosit rushii, de 2 luni deja, cea ce m-a uimit. I-am dat Cameliei NAN, 30-60 ml pe zi, completare, dar de vre-o 2 saptamani ii dau doar san si tot m-am trezit cu ciclu saptamana asta.![]()
Fetelor voi ce metoda de contraceptie folositi?
Tweety, ce fel de diaree la san???
Nati si papusica Camelia-Nicole
miti2004 spune:
mihatocae sa stii ca la mine avea programul de noapte asa: 10 seara, 1 noaptea, 4 noaptea, 7 dimineata si etc ziua....si a renuntat la masa de 1 noaptea, pt ca in loc de 10 seara ii dau la 11 seara, apoi se scoala pe la 3:30, 6:30...eu as vrea sa-l fac sa pape la 10 si apoi la 4, dar nu sta atat nemancat, asa ca accept 11 seara apoi 3:30...asta e, si e destul de mare...
Amabella si la mine face kk verde la primul kk de dimineata, si daca cumva mai face inca o data nu mai e verde pe timpul zilei. Eu zic ca e sa nu-ti faci griji.
In legatura cu diversificarea, si-a cam dat programul peste cap, in sensul ca au inceput sa-i placa cerealele si daca ii pun 175 ml de lapte, pe ultimii 50 ml treb sa-i amestec cu o linguriat de cereale si ii papa, altfel tipa
...de maine nu o sa mai fac cum vrea fundu' lui ca nu e normal...asa ca o sa aiba urmatorul program:
- 4 dimineata - lapte
- 7 dimineata - lapte
- 10 dimineata - suc fructe ( eventual jumatate doar suc si jumatate suc cu cereale in biberon )
- 1 pranz - lapte
- 4 dupaamiaza - mar copt cu cereale
- 7 seara - cereale ( inca nu am ajuns la o portie completa asa ca inca completez cu lapte )
- 11 seara - lapte
In timp, o sa vreau sa variez:
- masa de la 10 dimineata asa: ori suc fructe / branzica vaci de casa cu pulpa fruct ( inca nu mi-a reusit branzica, asa ca mai fac incercari
)
- masa de la 1 pranz cu supica legume si piure legume
Dar intai lucrez la programul de mai sus asa ca mai am de asteptat pana la ultimele mici schimbari ![]()
Astept si de la voi idei. Eu asa m-am decis dupa ce am studiat multe "diversificari" si am luat in consideratie ca Alex se cam constipa si foloseam cam des termometrul si supozitorul...acum am si uitat ce-i aia...
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
mikiion spune:
Dac va intereseaza cum e cu diversificarea v-am trimis acum vreo luna o schema de diversificare pe contul comun.
Sabana: pt. cereale se incepe cu o lingura de cereale uscate amestecte cu lapte in prima zi. Si se adauga inca pana cand ajungi la 10 linguri.O lingura egal 15 ml.
aici nu se recomanda scoaterea unei mese de lapte si se adauga la mancare cate ceva. se mentine cam aceeasi cantitate de lapte ( max 1000ml) pana la 9 luni si apoi se reduce pana la 750 ml, atunci and i-ati introdus totul in alimentatie. Dar e diferit de ce se practica in Romania.
Uitatiwww.pampers.ro/ro_RO/le_read_article.php?artid=2319" target="_blank">aici un articol care descrie cam ce se face in America. Cre ca e destul de diferit de schema romaneasca.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
codritu spune:
Miti, cum ati scapat d termometru si supozitor? Si Petra se chinuie pana nu mai pot eu sa o vad si sa o aud si o ajut desi stiu ca nu e bine.
Comorile lui mami
bibi spune:
Din aduceri aminte va spun cum am facut eu diversificarea la David.
Primul aliment introdus a fost marul ras. Am incercat sa-i dau prima data doar doua linguritze, dar le-a halit cu asa mare placere si a plans cand a vazut ca nu-i mai dau asa ca cele doua linguritze s-au transformat intr-o jumatate de mar. Din a treia zi i-am bagat si biscuite ras iar pana la sfarsitul saptamanii i-am introdus si branza de vaci preparata in casa (cea mai gustoasa iese din lapte preparat cu un borcanel de iaurt. Cea facuta cu calciu lactic sau cu zeama de lamaie e cauciucata si nu are gust bun). In saptamana a doua am inceput sa-i bag cereale in biberonul de seara. adaugam o masura in plus cam la 3 zile. Eu niciodata nu am pus mai mult de 4 masuri in lapte. adaugam cereale cat sa se ingroase laptele putin.
Tot in a doua saptamana am inceput sa-i dau si suc de fructe (mar) combinat cu morcov. Tot asa, nu a tinut figura cu azi o linguritza, maine doua si asa mai departe si deci, intr-o saptamana ajunsesem deja la un biberon de 60 ml. suc.
In saptamana 3 am inceput sa-i fac supa de legume. Am folosit de la inceput cel putin 4 legume si pentru ca zeama aia nu avea nici o valoare pentru el, i-am pasat legumele si i-am dat supa astfel ingrosata. Pana la sfarsitul saptamanii a treia deja foloseam 6-7 legume.
Nu mai stiu exact cum a fost cu iaurtul si cu carnea, dar cut prin arhiva si va spun. asta asa, ca fapt divers, ca scheme am vazut ca circula pe aici o gramada. Ideea e ca fiecare copil raspunde diferit si ca orice schema din asta standard trebuie adaptata dupa gustul si placul fiului/fiicei dvs.
Sa aveti pofta!
adas spune:
daca are timp cineva, puteti sa-mi trimiteti si mie parola de la contul comun va rog
vreau sa vad cum e schema de diversificare trimisa de mikiion

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi
ada +
stefi (08.07.2006)
adas spune:
sabana 
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi
ada +
stefi (08.07.2006)
Muuh spune:
Amabella am medici in familie, nici unul nu e pediatru deci nu se baga in plus nu tin legatura cu fratii mei deci numarul de probabilitati se reduce. Dar sunt sigura ca am citit pe aici pe forum o discutie asemanatoare si parca erau chiar persoane adulte care spuneau ca au asa ceva si nici un fel de alte complicatii. Acum ca sa te linistesti sa stii ca amniocenteza arata cam orice posibila anomalie genetica daca ea exista. Probabil ca Rares face parte din acei 3%.
Sabina uite-te si pe babycenter.com sa vezi informatii despre diversificare. Din ce am citit eu pana acum am decis sa fac asa: vreau sa sar peste cereale daca se poate, adica sa le introduc mai tarziu si sa incep cu legumele, inca ma gandesc daca cu supa sau direct cu piure si apoi cu fructele.
Miruna +
Alexei
Poze