PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
miti2004 spune:
Sabana dar de ce nu ii faci un dulapior pe comanda ?
Oncicu poate a avut azi bazdacei in fundulet si d'aia nu a mancat...sau poate colici...eu cred ca e bine fata. sanatate 
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Consi spune:
sabana chiar ma intrebam pe unde umbli? A mai crescut pitica ta si e o zambareata. Si chiar e leita ta'su. Si eu ma oftica ca baiatul meu nu are nimic de la mine.
chiara ai o dulceata de baietel. Imi pare rau ca a trebuit sa te intorci asa curand la lucru.![]()
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Consi spune:
Am intrat in febra ultimilor pregatiri de botez. Azi am fost la biserica la pregatire. E un adevarat ritual la catolici. Preotul va veni sa ne intampine pentru ca bb nu este crestin si ii va face la usa bisercii o cruce. Va lua copilul, si noi vom intra in biserica in ordinea asta: tata, mama(adica io
), nasu' si nasa. Dupa aia urmeaza slujbe, liturghii, ungere si botezul propriu-zis care consta in udarea puiului meu pe cap. Sunt foarte curioasa cum va fi duminica. N-am mai fost la nici un botez catolic.
Si ca sa vedeti ca sunt zapacita, am fost la restaurant sa fac repartizarile pe mese si am uitat sa amplasez familia. Maine trebuie sa sun sau sa ma duc din nou.
Parca am intrat in fibrilatii.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Consi spune:
oncicu bine ca si-a revenit baiatu'.
angelli ce mai faci. Ati mai iesit la plimbare. Dupa botez te sun din nou. Daca mai vrei sa iesim impreuna.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
oncicu spune:
Fetelor multumesc pt gandurile bune dar Robert face chestia asta cu mancatul de 2-3 sapt, bine dar niciodata n-a stat atat nemancat de asta am intrat in panica. Si eu am crezut initial ca are bazdaci tone dar vad ca nu-i mait trec. Si pare ca nici nu a mai luat in greutate de cand mananca aiurea o sa merg sapt viitoare sa-l cantaresc.
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
Tweety7 spune:
Consi multa distractie la botez. Astept cu nerabdare poze. 
Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)
mihatocae spune:
Dariana, cum sa nu te bage, draga, nimeni in seama? Aici suntem o mare familie de piersicutze,si cineva tot iti raspunde, numai ca acum avem alte "prioritati"
si apucam mai rar la scris.
Si eu am avut vergeturi pe sani si am folosit de la Vichy crema ACTION INTEGRALE VERGETURES (prevention+correction) si mi-au mai disparut. Nute astepta la "miracole", dar macar le mai sterge cat de cat.ma masam cu ea pe sani de 2 ori pe zi.
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
angelli spune:
Dariana, acum sunt rosiatice vergeturile dar cu timpul se albesc.O crema hidratanta ajuta.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png
geliza spune:
quote:
Originally posted by Muuh
La biberoanele Nuk e mai simplu pentru ca scrie ca tetinele sunt pana la 6 luni deci nu imi bat capul prea mult cu fluxul lor.
Miruna +Alexei
Poze
numai ca ai grija ca tetinele de la NUK, chiar daca sunt marimea 1, adica pana la 6 luni, sunt totusi S, M si L....si daca te vei uita la una L o sa vezi ce gaura mare are....noi folosim acum M ca mi se pare ca curge mai bine prin ele....avem si una S dar o folosim f rar, doar pt ceai
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara(24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)