daca sotul meu consuma cate o bere doua pe zi asta poate sa influenteze calitatea spermei si poate avea probleme cu fertilitatea?????????? o sa facem spermograma saptamana viitoare
consumul de alcool dauneaza lui
asta e stiut, in ce masura 2 beri pe zi ar putea dauna sotului tau, depinde si de predispozitia lui pentru astfel de probleme. parerea mea este ca doua beri pe zi e mult..
asta ii tot zic si eu dar sustine ca n-are a face una cu alta........o sa vedem marti la spermograma. barbatii astia!!!!!!!!!! nu are predispozitie spre alcool da-i mai place sa se rasfetze cu cate o bere sau o tarie. daca de mine n-a ascultat probabil o sa-l lamureasaca dr. cand o sa-i zica ca aia sunt ametiti si obositzi :)
astept ziua de marti
la mine pana acu totu pare in regula.............
mychydutza, as vrea sa aflu si eu raspunsul. Ar fi bine sa-l intrebi direct pe medic. Pe marti. 
Monica
Spermograma se face in anumite conditii: cu o saptamana inainte NU ARE VOIE alcool, cafea, tigari etc....Altfel, rezultatul va fi eronat. Informati-va la medic, nu recoltati sperma dupa ce s-a consumat alcool!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
quote:
Originally posted by mychydutza
nici cafea nu are voie sa bea inainte?????????????
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
adaug si eu ceva....sa nu fi avut fieste nocturne(nopti albe) cel putin inainte cu 3 zile,programul de somn sa fie unul normal.
mult succes la spermograma!
claudia
...si sa nu manance picant!
edit: si bineinteles, abstinenta minim 3, maxim 5 zile!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!