Minciuna atunci cand adevarul raneste?!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ideal sau ne-ideal,general sau ne-general,nu pot sa cred ca nu iti poti da seama ca "ceva se-ntampla" ca "ceva e putred".Doar daca nu vrei sa vezi sau nu vrei sa crezi.Si in acest caz de ce ar trebui sa vina cineva sa ma lumineze?

PS:Marcellinna,m-am "agatat" de citatul tau ca sa-mi pot sustine ideea.

Cu drag,Brutus

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Marius nu ma agat de tine,incerc doar sa-ti explic o treaba.
Fata asta il cunoaste pe omul de langa el ,ca o dovada faptul ca are cu siguranta puternice banuieli in ceea ce priveste fidelitatea sotului ei si a intrebat de o tertza persoana "tu sti ceva?".

Acuma ea are un copil mic de tot,foarte probabil nu are cum sa umble hai-hui sa-si prinda sotul infidel cu "delictu'-n mana".Iar fara "corpul delict" de nicio culoare cum naiba sa-si dovedeasca banuielile care sunt sigura ca sunt puternice.
Daca l-ar lua la intrebari aproape sigur ca n-ar da sinceritatea din el pe dinafara si ar primi un vagon de minciuni si raspunsuri gen "e doar impresia ta, esti obosita si-ti vin in minte cai verzi pe pereti,vezi de copil si nu te mai gandi la prostii, daca-ti spun ca te iubesc iti trec banuielile?" si altele mai nedelicate.
Am auzit de un caz in care raspunsul a fost de-a dreptul ridicol, cand o ea il prinde pe el cu alta in pat si el se rasteste zicandu-i "tu trebuie sa crezi ce-ti spun eu nu trebuie sa crezi ce vezi".

Primul lucru pe care l-a facut a fost sa intrebe de terti in care cu siguranta are incredere "tu sti ceva?".
Ca nu poate sa ia nicio pozitie atata timp cat nu i se confirma ceva .
Chiar daca si-ar descoase barbatul cu privire la comportamentul lui dubios n-o sa vina ala sa-i zica "da, draga mea , banuielile tale sunt intemeiate,e adevarat,eu te insel".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu, in locul ei, as prefera sa mi se spuna.
Si vad eu daca sa cred sau nu.
Ce fac cu informatia mai departe e problema mea.

Eu m-as simti tradata daca toti prietenii mei l-ar fi vazut pe barbatu-meu calarind-o pe una in plina strada, si doar mie nu mi-ar fi spus nimeni nimic.
I-as considera complici si la fel de nemernici ca si el.

In cazul altuia, cred ca as lua discutia de depaaaarte....si daca mi s-ar parea ca femeia respectiva vrea sa stie adevarul, as insinua ceva.
Nu as putea sa-i trintesc franc in fatza ce ne-ai spus tu noua - sau nu as vrea. Dar i-as da de inteles ca are dreptate.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

daca as fii inselata normal ca as prefera sa mi se suna...de o tertza persoana....prienena sau nu, dar mar durea daca prietena mea ar stii si nu mi-ar spune...

si sa fim seriosi, deja are dubii, adik as putea spune ca e 90% sigura, ca doar ea il cunoaste cel mai bine, se pare ca doar ii lipseste "proba"

si nu as blama nicioodata prietena pt ca mi-ar spune asa ceva, pt ca imi deschide ochii, cand eu nu vad....poate ca, chiar i-as multumii, mai departe ma voi descurca singura

si sa fim seriosi...ce relatie ar mai putea fii cand el inseala, sau exista dubii de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

draga mea raresionut, eu zic sa stai in bancuta ta ca e mai bine. acesta e punctul meu de vedere, mai ales ca "inselata" nu iti e asa de apropiata. sa nu te legi la cap fara sa te doara, asta e principiul meu.
asa cum s-a mai spus si s-a tot discutat pe aici, nu esti in postura acelei femei si nu ai de unde sa sti ce este acolo. poate tu si altcineva ar prefera adevarul, dar o alta persoana, nu.
mai ales daca individul se afiseaza fara nici o jena pe strada si face gesturi de tandrete de fata cu cei cunoscuti.
asa ca ...
nu poti sa sti daca respectiva femeie nu ar accepta situatia din propriile considerente.
chestia asta cu "facerea de bine" nu e la fel pt. toata lumea. sti tu ca ce e bine pt. mine, nu e bine pt. tine si tot asa.
cred ca cel mai bine pt. tine e s-o lasi asa si ceea ce e bine ei si cuplul lor, ei stiu cel mai bine.

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Eu am facut chestia asta. Adica am spus nasei mele ca sotul ei 'umbla cu una' pe la serviciu. Si ghici? S-au suparat pe mine si am rupt relatia nasi-fini forever.

E destul de sensibil subiectul. Depinde cat de mult e dispus interlocutorul sa primeasca o asmenea veste. Si mai e ceva: depinde ce intentioneaza sa faca persoana cu aceasta 'stire': sa o comunice partenerului, sa o foloseasca pt. divort, sau pur si simplu sa-l aiba la mana cu ceva....
Eu una n-as mai spune la nimeni asa ceva, chiar daca m-ar pica cu ceara... e riscant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu cred ca e treaba nimanui sa spuna cind stie ca cineva e inselat. Nimeni nu va primi vestea ca pe un ajutor si in general, mesagerului care aduce tipul asta de vesti i se taie capul :) Chiar daca perechea respectiva se impaca sau nu, cel care a spus nu va mai fi pe veci prieten cu cei doi. Da, ca prieten poti sa-l ajuti pe cel inselat sa treaca peste asta, dar altfel, desi si mie imi place lozinca "adevarul inainte de toate", e mai bine ca fiecare sa ne vedem de viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

SI eu am patit acelasi lucru...am crezut ca fac un bine{de prietene} si m-am trezit cu.ASA ca din partea mae mai bine sa stam in banca noastra.STITI proverbul<<facerea de bine...de mama>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna...revin cu noutati....duminica ne-am intalnit cu perechea in cauza intr-un magazin de copii si am inceput sa discutam, bineinteles mamicile separat si mi-a dat impresia ca acum totul e ok( lucru intarit de sotul meu , caruia ,Cristi i-a zis ca a terminat-o cu respectiva colega).
Poate o sa vi se para ciudat, dar eu cred( din discutiile avute) , caci si femeia, proaspata mamica in cauza a gresit, nu a putut face un echilibru intre responsabilitatile ce si le impunea amandoua statute.
M-am cam incurcat in explicatii, dar ea mi-a zis ca de-abia a inceput sa aiba din nou relatii intime cu el, pentru ca pana acum nu a avut timp.( aceasta a fost exprimarea ei)
Eu nu o judec, este o chestiune intima, insa poate de aici si acea scindare.....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
M-am cam incurcat in explicatii, dar ea mi-a zis ca de-abia a inceput sa aiba din nou relatii intime cu el, pentru ca pana acum nu a avut timp.( aceasta a fost exprimarea ei)
Eu nu o judec, este o chestiune intima, insa poate de aici si acea scindare.....

da, saracu'.
E asa de simplu... ca si cum ai lua masa la restaurant pentru ca nevasta n-are kef sa gateasca.

Elise

Mergi la inceput