Platesc impozit pe castig

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Pai asa am vrut sa fac si eu.Dar sunt niste preturi minime care se pot trece.Si in zona unde vand eu, chiar daca vreau sa vand cu 24.500 pragul minim este de 500.000.000 lei in acte.
Deci atat se trece in acte ,minim, iar tu daca primesti mai mult Dar o am trecuta la 240.000.000, ca atata era minim anul trecut.
Eu nu pot sa o trec mai putin, asa a zis notarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Olim, am vorbit chiar in seara asta cu un notar!(ti-am spus ca ma intereseaza personal)

Ideea e cam asha , se face o declaratie pe prorie raspundere ca de buna voie si nesilita de nimeni vinzi sub pretul minim al zonei! Comparatorul de asemena ia la cunostintza chestia asta.
In acte va aparea x+5% (inflatia) care se adauga obigatoriu +5% nu's ce crestere, deci in cazul tau 24000 + 2400 si vei plati impozit numai pe 2400. Vei plati insa taxele notariale ca procent la suma minima pe zona!
Mergi la un notar si povesteste-i chestia asta si apoi vezi daca merita sau nu sa te agiti sa vinzi!
Bafta!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Multumesc mult.
Pai acele acte notariale le plateste cumparatorul, nu?
dECI SA INTELEG CA EU AS PLATI 240.000.000+24.000.000ADICA IMPOZIT LA 264.000.000nu ma prea am cu ron si rol
Pai am sa vorbesc cu un notar, sa vad ce zice
Multumesc mult

Mergi la inceput

Multumesc mult.
Pai acele acte notariale le plateste cumparatorul, nu?
dECI SA INTELEG CA EU AS PLATI 240.000.000+24.000.000ADICA IMPOZIT LA 264.000.000nu ma prea am cu ron si rol
Pai am sa vorbesc cu un notar, sa vad ce zice
Multumesc mult

Mergi la inceput