Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by adameasca
Inni, ia infas-o si tu pe-a ta, poate, poate. Sau o lasi si noaptea pe balcon.

Mai Ileana tare haioasa esti.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina
Inni, credeam ca s-a mai linistit Amalia, cand am citit ce ti-a facut 2 nopti la rand nu mi-a venit sa cred.

Si eu credeam . M-am inselat. Inca nu-mi cunosc copilul de ce e in stare .

Ce-a facut Irena cat timp ai shopuit tu ? A dormit ?

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Otikerekes eu cred ca ti se apropie nasterea . Informeaza-ti medicul si conformeaza-te la ce-ti va spune. Nu e obligatoriu sa pierzi dopul sau sa ti se rupa membranele ca sa intri in travaliu. Membranele se pot tine tari pana la dilatatii mai mari. Eu dopul nu l-am vz la fata pt. ca travaliul meu a debutat cu sangerare (la spital m-au instiintat ca am inceput sa-l pierd) iar membranele mi-au fost rupte la dilat 4.
Nastere usoara.
Succes.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otikerekes spune:

Multumesc inni ca mi-ai raspuns atat de repede.Sper sa treaca noaptea asta cu bine,dar maine dimineata am sa merg la spital la control,sper ca va fi totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult, nu prea am timp sa intru pe net si inca nu avem conexiune buna la internet. Alexandru, bebele este destul de cuminte, doar ca seara adoarme tare greu dupa baie. Bogdan si Vlad sunt incantati in contunuare de bebe, asa ca este bine. As avea si eu o intrebare, pateste careva sa se ude bebele, sa treaca urina prin pampers, chiar cand nu este plin, nu stiu ce sa mai fac, aproape tot timpul il schimb cel putin inca odata pe zi, acum am luat si un nr. mai mare de pampers, dar mai avem si acum probleme. In rest este bine, a luat f. bine in greutate, deja avem haine care nu mai sunt bune.
Va pup pe toate cu tot cu bebe si va doresc multa sanatate!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Am fost azi la vaccinul de 2 luni, nu a plans prea tare cand i-au facut injectiile, dar cam la 6 ore dupa a plans cum nu a mai plans niciodata. Groaznic de tare, mi se rupea inima, o dureau piciorusele, i-am dat putin tylenol si s-a linistit dupa si a dormit 4 ore.
Maine merg si eu la ginecolog, a treia oara de cand am nascut, sper sa fie bine.

Apropo de suzeta, am citit in ultimul nr al revistei babycenter ca s-au facut noi studii si la copiii care folosesc suzeta riscul sudden infant death syndrom scade cu 90%.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by inni

quote:
Originally posted by amarantina
Inni, credeam ca s-a mai linistit Amalia, cand am citit ce ti-a facut 2 nopti la rand nu mi-a venit sa cred.

Si eu credeam . M-am inselat. Inca nu-mi cunosc copilul de ce e in stare .

Ce-a facut Irena cat timp ai shopuit tu ? A dormit ?

Poze
Poze Ami

Da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mcrmiki ai incercat Libero?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara ,

MINI_ME bine ai revenit acasa,ai o fetita superba sa va traiasca!!!

INNI fetita ta intradevar este speciala,e o dulcica sa va traiasca.
De fapt toate aveti copii foarte frumosi si reusiti,ma minunez in fiecare zi cand va vizionez pozele.

Eu ma simt bine,operatia s-a cicatrizat bine si am inceput deja sa merg la sala pentru usoara miscare.

Am slabit 20kg ,ma lupt cu opt care nu vor sub nici o forma sa dispara.
Doctora mi-a prescris un diuretic pentru eliminarea apei din corp LASICX ,am eliminat foarte bine in trei zile ,dar am pus la loc ,imi este o sete de moooooooooooor ,asi bea apa intr-una.
Imi scazuse productia de lapte la un moment dat,am baut cate o bere light la cina si am revenit puternic in top,din nefericire tot numai cu o tatza,ma rog de fii-mea sa suga si din cealalta dar fara rezultat.

Sunt singura toata saptamana,sotul este plecat in Germania,cum v-am mai spus ne vom muta la anul acolo,in sfarsit vom fi mai aproape de familie si de prieteni.

Sophia este un copil extraordinar,ma surprinde pe zi ce trece,mai plange si ea cateodata dar nu m-a disperat inca,cei drept am o dadaca si ma ajuta enorm,aici copii sunt tinuti mereu in brate si leganati se pare ca asta ar fi motivul pentru care pitica nu face colici.
Maine merg la shopping cu ea si cu un prieten vreau sa "investesc" ceva bani in mine,ma simt veche si demodata in hainele de gravida!!

Va pupic pe toate si va urez o zi cu soare si copii dulcici si cuminti!

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Iar n-aveai somn la 2 Simona? Nu de alta, dar si eu bantuiam pe net... Ma invatasem cu ora aia de culcare, dar Ilinca s-a culcat aseara la 10. Asta-si bate joc de mine, zau asha.
Inni, voi ati dormit?
Ionica, felicitari pentru kilele pierdute! La mine s-a blocat cantarul la 83 si nu mai vrea sa se miste. Da' nu-mi fac griji, cu doi copii sigur scap repede de ele.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput