Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 8
Andries spune:
Pe mine pentru otita (banuita) doctorita de familie (pediatra) m-a trimis la Grigure alexandrescu la camera de garda, acolo au tot ce le trebuie si au confirmat banuiala ei. Otita e tare pacatoasa daca nu o tratezi corect si complet. Nici ea nu avea otoscop sau cum ii zice instrumentului respectiv.
Pupici si multa sanatate!!
Andries
alice2004 spune:
Otoscop ??? Pai nici pediatra noastra nu are asa ceva, sau daca are, nu l-a folosit nicicind si il tine bine undeva !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Neatza,am si eu o mica pauza asa ca dependentza isi spune cuvantul...
Ca sa fim in ton cu piticii,raportam si noi niste muci in program,un consult in pragul usii ca dr.trebuia sa plece(dupa ce la telefon ne-a zis sa venim la consultatie)cu verdicutul rosu in gat viral,luati nurofen si picaturi in nas,daca nu face febra!Cel mai bun lucru a fost ca pentru prima data mandra mea a stat cuminte(ca deh,dupa aia i-am promis ca merge la parcul de "dicstractie")si aseara si-a gasit vocatie,il consulta pe taicasu si ii dadea "panadon"iar dupa ce l-a facut bine si-a luat trusa de infrumusetzat(pieptene si forfecutza de plastic)si la aranjat vreo juma de ora"ca sa fi flumos si elegant de ziua ta"!
pupici si sanatate multa la puiuti
gorodeii
aripile mele
leeloo2004 spune:
Neata si de la noi (uite ca azi am reusit sa intru inainte de prinz...) si multa sanatate la piticii si mamicile bolnavioare!
Eu sunt tare vesela, miine se pare ca imi vine bucataria (de altfel o sa-mi iau zi libera sa stau acasa) asa ca voi putea si eu sa ma "preocup" cum se cuvine de ziua mea (adicatalea de Sf.Mihail si Gavril)...
Stefan iar are probleme cu mincatul - nu mai vrea sa puna gura neam pe supa sau ciorba - maninca numai ce ii place (si au inceput sa-i placa si dulciurile - l-a invatat soacra-mea cu napolitane Joe...). E drept ca nu pot spune ca face greva foamei, insa pentru mine e un efort in plus ca trebuie sa inventez zilnic alt fel de mincare, sa ma rog sa-i placa ca sa-l manince - altfel iar se indoapa cu sticksuri si piine cu almette (solutia soacra-mii la nemincatul lui Stefan...)...
In rest - am reusit sa pun aseara poze noi - le gasiti in albumul de Octombrie - asa ca va invit la vizionare ca poate ati uitat cum mai aratam...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Nora__ spune:
Neatza!!
Gabi....era odata o gluma relativ la fatul ca barbatii se uita si la altele,casatoriti fiind.Si replica era:"Normal ca se uita.....s-au insurat,n-au orbit" Asa si eu...m-am maritat io dar se pare ca am orbit...si nu vad albumul ala Octombrie...nici sa ma picuri.Cred ca ma prinde decembrie,cautandu-l.Poate ai uitat sa-l faci public?Sau chiar am orbit!
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Gabi, inainte de toate multumesc pentru mail, am primit si citit ! Si m-am mai linistit - heheee, iara incep a vorbi in versuri, asa ca ma opresc inainte de a fi prea mult !
Pai pofta mare si lui Stefanel, vad ca s-a reabonat la mofturosi, io m-am invatat cu Andrei, ii fac felurile care ii plac si le tooot rotesc, sa nu prea am surprize (el ar minca non-stop carnita, adicatelea carnitza si crenvursti !!). Cit despre bomboane, noi nu ii dam mai deloc, mai scapa la cite o bucatica de ciocolata si ceva pufuletzi, dar in rest ne cam ferim de ele ! ieri, insa am fost la mama (deh, mamele astea, domne !) si ea i-a dat bomboane dalea gumate, a scos o pungulitza intreaga si omuluimik i-au sclipit ochii la vederea ei, nu mai stiam unde sa o ascund, ca odata ce a luat-o in radar, tot venea si-mi cerea "puga, puga"!!!
Bafta cu bucataria iti doresc si sa petreceti bine miine !
Edit : nici io nu vaz pozele de octombrie !!!
Alice si Andrei
Nora__ spune:
Hmmmm...Gabi....Casa Lucretia in ce localitate e?Si cuibul de berze?
Sanatate la copiii bolnaviori si pofta mare la cei mofturici!
Al meu Paki,s-a invatat sa zica 'NU' la orice propunere,el care acum cateva luni,zicea "DA" la orice il intrebai.Deci in prma faza zice 'nu' si la mancare,dar dupa ce incepe sa ia cateva lingurite,merge mai departe.Dar cand nu mai vrea,isi face greata
El cere ciocolata:"uta"....de unde a scos 'uta'...nu stiu.Dar nu-i place cu crema.Ii dam uneori cate un patratel.
Si acum o faza dragutza cu soacra si cu 'da-ul' copilului.
Noi ii tot ziceam ca el zice 'da' la orice si ea sustinea ca nu e adevarat,ca el pricepe ce intrebam noi si el raspunde corect.Noi...ne amuzam si ziceam ca ...nah...bunica ce vede un geniu in nepot.Dar tot insista si povestea cum i-a zis ea nu stiu ce si el a zis 'da' si era corect...etc.Si ca sa o lamurim,cand venim acasa dupa cateva ore ,timp in care a ramas ea singura cu Rares,il intrebam pe copil:
io: ai stat cu Buna?
el:daaa
io: si a fost frumos?
el :daaa (soacra-mea era toata un zambet si o mandrie)
io: si te-a batut Buna?
el: daaaaa (incepe sa-i piara din zambet)
io: si te-a schingiuit? (clar ca nu cunostea termenul,deci raspundea ca robotelul....iar soacra se mai albea la fatza cu cateva nuantze)
el:daaaaa
io: si te-a ars si cu tzigara?
el:daaaaaaa
aici soacra ,pe jumatate lesinata,n-a mai rezistat si sare indignata si il intreaba:"cuuummmm..asa am facut io cu tine???Vai de mine...cum sa faca Buna asa ceva?"...etc..se balbaia de acum.Noi...ne cracanam de ras...si i-am zis:Na!Ete cat de corect raspunde nepotul.Asa e cum zice el?Sa riscam sa intrebam si altele?
Nora
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Nora, esti de comaaa !! I-ai mincat vreo trei ani lu soacra-ta din viatza !!!
Da, si Andrei raspunde afirmativ la aproape tot ce il intrebam (imi amintesc ca ne stricam de ris si acum citiva ani, cind nepoata mea era mica si tot asa, zicea da la orice !!), cel mai fain este cind il intrebi spre exemplu "Vrei suc ?" si el raspunde "Nu - da !"
Alice si Andrei
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Nora
Sa riscam sa intrebam si altele?
Nora
DAAAAA!!
Asta-i inceputul,mie imi povesteste mandra tot ce-a facut cu bona,cu lux de amanunte,asa ca a doua zi incep sa o iau eu la intrebari pe bona,buuun,se smechereste bona mea si incepe sa-i zica"asta-i secret,nu trebuie sa afle mama"!Asa ca prima intrebare a mea este"ce secret ai avut azi cu bunica Geta?"
gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioanaquote:
Originally posted by Nora
Sa riscam sa intrebam si altele?
Nora
DAAAAA!!
Asta-i inceputul,mie imi povesteste mandra tot ce-a facut cu bona,cu lux de amanunte,asa ca a doua zi incep sa o iau eu la intrebari pe bona,buuun,se smechereste bona mea si incepe sa-i zica"asta-i secret,nu trebuie sa afle mama"!Asa ca prima intrebare a mea este"ce secret ai avut azi cu bunica Geta?"
gorodeii
aripile mele
hahahahaha...super!!!Pai orice rezolvare sta in felul cum abordezi problema...frontal sau mai...subtil
Nora