Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Doroti, super!Acum pot sa-mi scot link-urile de la semnatura. Btw, urmeaza "Albumul Limbutzelor" care este in faza de proiectzel... pana deschizi urmatorul capitol o sa-l tin putin la semnatura mea. Deja am vreo 3 limbutze pregatite pentru Domniile Voastre
... si mai am o razacioasa noua, acum ii pregatesc intrarea
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUMUL SUPERHLIZIT
ALBUM POZNE
Astept cu nerabdare.Da a mea Guguta nu vrea sa arate limba, eu o invat, da tatsu imi zice ca stric copilu.Da lasa ca o invat pina la urma, ca atunci cind avea 2luni stia a arata limba dupa ce io aratam io.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Am si eu o intrebare pt voi toate: aveti de gand sa va puneti copilul in premergator sau nu?
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Ama daca o sa am bani la moment(extrabuget) sai iau, sau o sa primesc cadou o pun, pentru ca nepoatamia o stat in el si nu are nimic.Amu mai are importanta cit de sus sau jos o pui in el, si ce greutate are copilu, si sit de energic e.

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
buna seara frumos. va multumesc mult pentru gandurile frumoase si pentru urarile de la multi ani! ralucis are dreptate, daca va uitati la nick, da nu-i nimic, eu m-am bucurat mult. oricum, cum astazi am avut o zi de cacao a prins bine!
n-am mai intrat la cireshe, in ultima vreme chiar sa fi vrut nu puteam, am lucrat pentru job fo doua saptamani, noptile mai mult, am pus termopane, am strans tot, am insirat iar, a venit nenea sa repare, iar am strans tot si tot asa... iar vestea cea.. e ca de la 1 decembrie incep jobul, caci seful meu ma suna in fiecare zi si ma preseaza. probabil ca voi merge cu hora, caci nu am cu cine o lasa acasa, mama nu functioneaza la parametri necesari.
partea buna e ca voi avea mai mult timp la job sa va citesc decat acasa..
astazi a inceput sa sune telefonul, intai odata, apoi inca odata, doua frumushele cu urari calde de la multi ani. cred ca aveam mai multa nevoie azi decat joi, asa ca au fost binevenite si uite asa am ajuns sa intru. cu scuzele de rigoare, nu am reusit sa citesc din urma, promit sa recuperez (da nu stiu cand)!
mi-am luat mashina de spalat vase (betty, betty, ce mi-ai facut matale..) si am asteptat cinci zile sa mi-o aduca, iar azi ma suna ca nu au primit-o de la furnizor si nu mi-o pot aduce, ca nu se stie cand vor primi. asta in contextul in care eu am platit-o de marti si in care erau fix 13 (treisprezece!) bucati pe stoc atunci. asa ca ziua de azi am avut o stare placuta de spirit. astept de sapte ore sa ma sune..
pupam ciresele, am vazut la inceputul listei ce dea progresele, mama mama!! noi raportam la 5 luni 7800 si 71 cm.
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
Imi pare bine ca intri la noi si nu ne parasesti.
Si e valabil pentru toata lumea, SA FIE CLAR CINE PLEACA DE PE FORUMUL NOSTRU E TRADATOR DE...CIRESE!
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Dorotiscuza-ma daca am fost cam dura. Poate exista si astfel de cazuri. Dar stiu ca uneori se recomanda de unii doctori stupizi care nu au mai citit o carte de 3o de ani...
Iar aici e la mosda Ritalin,... dar pt. copii peste 3 ani....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
La noi nu e moda, si chestia asta a fost acum 9 ani in urma, si intradevar era nevoie, pentru ca nepoatamia, care avea 2luni pe atunci, asa de tare se inerva de la orce, ca plingea de se face vinata(albastra), si nu exagerez deloc cind va zic asta, nu o durea nimic, dar pur si simplu se inerva.

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by marrycalu
Daryana,abibrinza,DianaR,Diana79 multumim
Nustiu daca ma crede-ti,dar Robert zice mam-ma de la 3 luni,si ma a zis de la 3 zile de viata,de aceia le-a si legat repede,ma-ma-ma-ma zice de la o luna-doua,acum zice ei,si canta f.mult.
Tot timpul am zis ca voi face un baiat care va semana cu mine,cand lam nascut chiar semana,acum vad ca pe zi ce trece tot mai mult cu tati seamana,chiar si medicul cu care am nascut,mia zis ca daca vreau un copil pentru mine,sa-mi fac
Marilena si Robert(2 mai 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o
Pai ce nu te apuci, ca daca o zis mama, faci fata
.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Soacra-mea ar sta tot timpul cu ea in brate, la orice scancet sare de pe scaun s-o ia in brate, si evident ca streseaza copilu, pt ca ea de cele mai multe ori se linisteste singura! Plus ca nu stie sa-i dea de mancare, degeaba i-am spus noi ca trebuie sa fie liniste cand mananca si sa n-o streseze cu zgomote si miscari bruste, cand ii da ea mai e cum mai e, dar cand asista la hranire e nenorocire, da din maini, tipa (a incurajare), face un circ intreg, de bietul copil in loc sa traga din biberon se uita hipnotizat la ea si uita sa mai manance ! Si a mea e la fel, ca daca se decupleaza de la biberon nu se mai cupleaza neam la loc si am ratat masa !
Plus ca nu stie mai nimic despre bebelusi, ce stie e total depasit si aiurea, nici s-o tina in brate nu stie (ne-am speriat acum vreo luna ca o tinea cu capu'n jos, si cand i-am zis a zis ca o tine bine, ca doar ii tine gatul si e ok; efectiv atarna capul in jos
!!!)
Plus ca nu respecta ce-i spunem noi ... i-a dat o data dintr-un biberon din care ii atrasesem atentia sa nu-i dea, ca nici sterilizat nu era, considera ca sterilizrea e pierdere de vreme, ca ea pe vremea ei le spala bine cu detergent si asta era ... De la 2 luni fii-mea isi suge degetele si e tot timpul cu ele prin gura (acum are 5 jumate) si e "din cauza ca-i ies dintii", de zici ca are cine stie ce colti de elefant de se chinuie de 2 luni sa iasaNu se spala pe maini cand vine de-afara, se napusteste la copil cu hainele de strada si cu mainile murdare din autobuz ... La inceput a fost foarte suparata ca nu i-am pus copilul in brate sa-l creasca de cand s-a nascut, astepta probabil sa-l creasca ea ... Si mi-l lua din brate cum o auzea scancind, la propriu mi-l lua din brate,chipurile la ea se linisteste ! Aiurea, ca habar n-avea ce sa faca cu ea !
Si ar mai fi de povestit o gramada dar ma opresc ... Ca pana una alta, e singura solutie cand avem nevoie de cateva ore libere ! Si a inceput sa mai tina cont de parerile noastre, cand a vazut ca ii mai restrangem accesul !
Asa ca mai taiati si voi din vizite, ca sa va mai linistiti !
Boghi
poze Goanga
si alte poze
Off, te inteleg asa de bine, inafara ca are grija sa fie totimpu cu miinile curate si sa fie toata vesela fetei bine sterilizata asai si la mine, doar ca tu nu esti zi la zi cu ea, si ca o vezi cind vrai, dar noi... traim intro curte si cind iau seara copilu de la mama mea nu mai pot sta cu ea, da daca nu ma simt bine ea nu vine sa o iei ca sa ma odihnesc eu da mio lasa sa o chinui, chiar daca eu poate nu ma pot scula din pat(sa intimplat asta o data).Asa ca simtete norocoasa ca o vezi cind vreai tu.

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Doroti,
MBA este un "master" destinat celor care deja lucreaza in midle sau top management (adica, boss-ii de diverse categorii). Este scump, este extrem de serios, examenele se dau in engleza sau franceza, iar ca materii de studii esti "purtat" cam prin tot ce trebuie sa stie un bun manager de firma.
Dupa terminare, valoarea ta pe piata muncii creste mult.
Exista si la noi mastere obisnuite, si eu am unul, facut din pasiune. Dar al meu nu e recunoscut decat in Romania, pe cand al sotului lui Lyly are recunoastere internationala. Alm meu nu valoreaza nimic pe piata muncii ( poate in invatamant sa insemne ceva,atat) cel facut de sotzul lui Lyly este extrem de apreciat...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Mersi mult, acum pricepui de tot, adica nu mi se lamuri mie bine.

Lyly in asa caz felicitari mari sotului, care a fost atit de bravo si a facut si masteratu asta si a mai tinut pe cap un bucata graviduta cu mofturi si apucaturi(ca eu ma stiu pe mine cum eram), si a mai devenit tatic intre timp!!
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Am pus si noi niste poze noi la colectia toamna-toamna 2006
Cami &Sofia
poze Sofia
Cami spunemi te rog, da copilu tau are mama?
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by miti2004
miti, mamica de20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Miti, da de ce nu pui la profil genu feminin?
Te duci la profil personal din partea dreapta sus a ferestrei si in fereastra care se deschide ai genul acolo alegi femenin(ca acolo e genul tau nu a copilului).

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
DianaR spune:
Luana

bine ai revenit! Daca sa te mai vada omul pe aici e musai sa-ti ureze fetele anticipat LMA atunci eu propun sa-ti uram in fiecare zi! Hai mai scrie-ne de voi! Pupici Horei!
Marrycalu, precoce Robert!
Cami am vazut pozele. Pai Sofia e o mica frumusete si e grasunica, are niste piciore, mama, mama sa le manaci nu alta. Imi pare rau dar va trebui sa o excludem din clubul cireselor fotomodel, dar tu cu siguranta ei fi acceptata in clubul mamicilor fotomodel!
Virgi daca aveti ocazia de ce sa nu mergeti? chiar ca SUA sunt altfel, altfel decat Europa si cu siguranta altfel decat Asia.
Adib oi fi eu mai tolo-bolo dar la mine tot nu merge linkul cu site-ul. Are ceva cu Mozilla?
Doroti hai ca ai fost dulce cu tradatori de cirese...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)

Acum pot sa-mi scot link-urile de la semnatura. Btw, urmeaza "Albumul Limbutzelor" care este in faza de proiectzel... pana deschizi urmatorul capitol o sa-l tin putin la semnatura mea. Deja am vreo 3 limbutze pregatite pentru Domniile Voastre
... si mai am o razacioasa noua, acum ii pregatesc intrarea

Poze mami, tati si Seby
Hora - 14 Mai 2006
; efectiv atarna capul in jos
Sofia
20 iunie 2006