Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Luana"LA MULTI ANI!",sa fi fericita si implinita !

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

la multi ani Luana si numai bucurii din partea Horei!

Diana imi place sa fac poze, imi folosesc doar imaginatia si apartul care deja a ajuns la peste 6000 de poze in 4 luni . Aparatul e foarte bun pentru amatori(Sony DSC-W100.). Nu este un ap. foto profi. Multumim . Meritele sunt doar ale protagonistei mici.

Nu stiu cum reusiti dar abia mai am timp sa mai intru pe net! Petra are mari dureri de gingii. In plus cateva zile nici nu am avut net ca lumea. Mereu mi se intrerupea.

Carmina felicitari! asteptam secretul
Ioana sper sa nu fie nevoie dar daca vom avea si noi greutati la papapt pireuas cat ne costa 5 minute de consiliere ?

Va pup!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Oanas am vazut pozele ! Foarte frumoase! O familie super! Ti-am scris si un comment daca nu e cu suparare.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Ce s-a intamplat cu RAZACIOSII??
S-a trecut la limbutzeee? hmmm sper sa gasim cate ceva

Si inca ceva! Mai,...la mine nu se vede nici un efect de glow de la nimeni! De cand sunt pe forumul asta nu am vazut acest efect! Trebuie sa imi activez ceva???
ceva neuroni, ceva dioptrii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacramioara ti-am trimis si eu o limbuta de Catalin si un Catalin Papacescu..nu le-ai primit??
Catalin e un cumintel, a inceput sa se trezeasca doar de 2 ori pe noapte si vorbeste cat e ziua de lunga....
Mamica isi revine usor-usor:am mai slabit, ne-am schimbat look-ul si ne-am pus lentile de contact... Incep sa ma simt si eu femeie din nou..

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

roxana cum ai facut sa se trezesca catalin doar de 2 ori pe noapte...alex iar m-a tampit azi noapte....
si astept poze cu noul look a tau...si mai pune si poze noi cu catalin

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Doroti trece si la noi la 4 luni 7300gr si la 6 luni 8500gr Am scapat si de vaccin ieri, urmatorul am inteles ca e la 1 an.Yupi!!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Arleena - eu de 2 sapt ii dau san si completare. Aseara i-am dat doar completare inainte de nani si a dormit pana la 01.30. Apoi s-a trezit la 4, iar papa (de data asta i-am dat si san pt ca imi cursese ingrozitor!!) si somn pana la 8. Am dormit si eu ca omu'. Am pus cateva poze cu Catalin, insa eu n-am poze ca n-are cine sa-mi faca. Il astept pe sot...
Si mai e ceva....l-am obosit pe bietul copil de adormea cre di in cap..

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Wapi,nu am fost atenta daca se uita la reclame,in schimb,daca aude meladia celor de la 3 SudEst cu "Iubire",inceteaza orice activitate!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Exact asa face si Mihnea, cand vreau sa se linisteasca, sa fumez si eu o tigara ii pun IUBIRE pe repeat si asculta...e acolo un vers "de maine imi caut alt model" asa ii cant eu lui cand nu vrea sa pape.
Cat priveste "secretul" nu-i unul chiar atat de mare doar ca trebuie exemplificat, nu prea stiu sa explic dar cert este ca la inceput trebuie sa-i apesi un pic buza de jos, introduci linguritza si cand o tragi afara sa-i lipesti continutul de cerul gurii, asa de vreo 3 ori pana ii da de gust...daca ii da ...mai bine explica Ioana ca eu chiar nu ma pricep.
Ieri a fost exemplar copilul a mancat a dormit si nu a plans. Asta e bine, nici azi nu a fost rau pana acum.
Eu tot nu m-am dumirit cum e cu mesele astea de lapte. Scriu aici cam cum si cat mananca Mihnea ,,,cat mananca in zilele normale nu in cele de greva.

-7.00-8.00 - 150-200 ml lapte
-11.00-12.00 - 150-200 ml lapte (daca dim bea 150 acum ia si 200 si invers)
-15.00-16.00 - legume, cam un pahar din ala de plastic mic de esspresso (max.12 linguritze) si la o ora mai bea intre 50-100 ml lapte
-19.30-20.00 - 3 linguri cereale cu 90 ml lapte si la o ora distanta -50-100 ml lapte
-22.30-23.00 - 150-180 ml lapte

In medie 650-750 ml lapte + 2 mese solide.
Dupa parerea mea e bine, putin cam chinuite unele mese dar ok. Acum eu as vrea la masa de legume si cereale sa-i dau mai mult solid si sa scot laptele ca e un chin sa stau dupa el sa vad daca mai vrea lapte si cat mai vrea, dar nu stiu daca este ok sa-i scot 2 mese de lapte la 5 luni...practic una, ca cerealele doar cu lapte le fac, ce naiba.
Am mai citit si eu orare de masa pe aici, dar toate erau mai bogate decat al nostru si as vrea sa mai citesc ca sa ma ghidez mai bine, asta daca nu va e lene sa scrieti .

P.S-cand e in greva manaca la ora 7 dimineata 150-200 ml la ora 3 dupa amiaza 150 ml(aprox), putine cereale la ora 7 seara si la culcare vreo 150 ml. Aprox 500 ml pe zi si atat. greva il tine cam 3-4 zile.
Va pup si va astept cu sugestii.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Carminutzo trebuie sa filmezi cand ii dai sa pape sa intelegem si mai bine.
Uite cum mananca Andrei in ultimul timp:
ora 7=130ml lapte(chiar mai putin daca mananca bine noaptea)
ora 11=150 g piure fructe cu branzica
ora 15=150-200 ml supa=piure de legume in bibe,altfel urla ca din gura de sarpe daca incerc cu lingurita
ora 19=250-270 ml lapte cu cereale(2-3 masuri de lapte pline cu cereale)
ora21,30-ca sa adoarma tre sa mai manance cam 160 ml lapte.
ora 3,30-4 cat are chef

Deci mamanca mai putin lapte decat Mihnea,asa ca nu iti face probleme

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput