Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Da, da! La aceea...
Scuze, am fost sa fac si eu un dusulet... dupa o zi de alergatura...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

He, he si eu!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Mey, mi-am pus si io efect de glow... iar fac versuri...
Portocaliul este una dintre culorile mele preferate
Si mi-am consumat 1000 pct doar ca sa ma autotintitulez "Mami de razacios"... de parca nu se stia deja, e public faptul...

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Noapte buna, Diana, caci esti singura cireasa din livada la ora asta ( in afara de subsemnata)

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Noapte buna si tie, tocmai merg si eu la nani. Record! sa merg la nani inainte de 1 noaptea!
Pe Mozilla nu se vad glow-urile dar am intrat pe IE special ca sa-l vad .

Apropo, Adib, am vazut si eu in sfarsit site-ul si ca toata lumea asatept continuarea! Era cum spusese Camelia.t trebuia sa intru cu IE.

Noapte buna!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ei acum daca voi va spuneti noapte buna contati pe mine sa va dau buna dimineata!! O zi insorita in livada sa aveti!

Pai ce faceti ma fetelor intru si subiectul nostru nu-i caut si ce vad suntem pe pagina 2...!!

Andira [/teal]cu scuzele de rigoare: La Multi Ani!! sa fii santoasa si fericita alaturi de cei dragi!!

Luana!! La multi ani!! Eii ....si a venit si mijlocu'toamnei!!

Lyly felicitari pentru glow.. e simpatic si numele.. well a meritat punctele zic eu, noi stiam deja da sa stie si restul!!

[teal]Doroti rogu-te cand ai vreme sa ne treci si pe noi ca stam in poponet singurele!!
Cu poza am inteles ce voiai sa zici dar .. dupa ce scrisesem mesajul..si mi-era un soomn si nu am mai editat.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Hai sa va povestesc cu ce ne luptam noi in ultima vreme: vrem sa facem si certificat de nastere romanesc Sofiei asa ca ne-am hotarat si hai sa mergem la New York la consulat sa o declaram dar in ultima clipa aflam hop ca stai ca nu e asa usor sa devii cetatean roman , nuuu certificatul de nastere de aici trebuie mai intai apostilat si abia dupa asta. Aici alta pacoste ca apostila nu se da asa te duci si o iei( ca sa nu mai povestesc de faptul ca dat fiind ca ne-am mutat din statul in care s-a inregistrat nasterea e si mai frumos) deci pentru a obtine apostila trebuie mai intai legalizat de notarul din county-ul unde s-a inregistrat nasterea si uite asa.. Daca mai aud pe cineva ca numai in Romania e birocratie il strang de gat!!
In plus minunata de asigurare de sanatate a trimis raspuns ca nu plateste vreo 2 mii de $ pentru cezariana si anume pentru chirurgul asistent ca nu ii stie numele.. pai eu de unde sa stiu, nici nu stiam ca a fost asa ceva la operatie , ce era sa fac sa ma duc in sala buna ziua va rog sa va recomandati fiecare cine sunteti si ce faceti pe aici si incet sa pot lua notite!!
E drept ca au platit deja vreo 10mii $ pentru cezariana + spitalizare .. credeam ca gata asta a fost dar nu scapam asa usor!!

Uff ca bine e dupa ce te mai racoresti....
gata va las aici sa aveti o zi super in livada!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Luana si sa te bucuri de fetita !

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Saluatere ciresici!!!

Ieri am fost in petreceri...si n-am trecut deloc pe aici...dar recuperam astazi.

CamiM - multumesc frumos. Am inteles perfect mesajul tau...esti o dulce..insa ne-am hotarat sa asteptam sa treaca si calatoria noastra la singapore sa vedem daca luana se comporta mai bine..si in infunctie de asta...ne orientam..daca aplicam si noi sau nu pentru state.
Hei cat despre birocratie...eu cred ca vorbesti tot de asta romaneasca...ca doar legalizarea documentelor ti-a fost ceruta de ambasada romaniei...sau ma insel???
Pentru noi a fost un calvar obtinerea certificatului de nastere...ca doar l-am facut la ambasada romaniei la seoul...Tu macar ai avantajul ca ai nascut acolo..si ca ai putut sa-i obtii si cetatenie americana....korea nu acepta dubla cetatenie. Poate sa si-o ia ea cand implineste 18 ani..asta daca doreste. Deocamdata i-am facut pasaport unic romanesc..asta in tara...ca aici nu s-a putut..asta tot din cauza de birocratie..romaneasca.

DianaR - Nuuuu..am intrerupt alaptatul...in ziua cand am plecat spre romania....Eu am folosit 4 luni pompa..iar cand am plecat..am uitat s-o pun la bagaje...iar acasa toata lumea a stat pe capul nostru..si nu am mai avut intimitate sa pot continua...ca as fi putut sa-mi cumpar alta. Drept urmare...Luana a papat lapte de mami doar 4 luni.

Oana - asta e solutia pe care o folosesc: spala si sterilizeaza...
http://good-times.webshots.com/photo/2050708750094829256cXzAQd

Dana
- ma uit la Andrei al tau...si cred c-o sa raneasca multe inimioare. E tare frumusel. Mai intai sa-i spui ca are o datorie fata de ciresici..si apoi...mai vede el.

Ioana, Alia, Papa - vor ce mai faceti dragelor???? Macar un semn sa stim si noi ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

LYLY809, dupa o pauza de 10 minute isi mananca portia fara probleme. Mai rau este dupa aceea, ca el vrea instant sa stea pe burtica si noi trebuie sa-l pazim vreo ora sa nu se rastoarne pepenele
Urla o alarma de o ora - si nu se duce nimeni sa o opreasca - si gata somnul meu care trebuia sa fie pana la ora 9 (as arunca cu o caramida in antichitatea aia de masina/alarma )

Wapi
Stefanita [url=http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh][img=http://thumb14.webshots.net/t/53/453/3/72/59/2839372590097545434gOCEzL_th.jpg][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineatza!
Azi e Sf Dumitru,so LA MULTI ANI DUMITRI SI DUMITRE!!!
LA MULTI ANI LUANA SI ANDIRA!!!
Lacri, eu nu pot sa vad poza de la hliziti!Nu se deschide!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput