Durerea unei pierderi de sarcina (8)
Raspunsuri - Pagina 23
cristina_ana spune:
Laura, cred ca ar trebui sa-ti faci in primul rand analizele pentru sindromul antifosfolipidic. Cele mai bune rezultate se obtin la spitalele Coltea, Cantacuzino sau Fundeni (din Bucuresti). La Fundeni analizele astea sunt gratuite in cazul in care ai trimitere de la medicul ginecolog. Dar eu sunt aproape 100% convinsa ca nu ai nimic in neregula. In primele 3 luni f.f. multe sarcini se opresc din evolutie. Ai vazut si tu la mamicile de mai-iunie cite fete trec prin necazul acesta. Este tare trist, dar este o realitate! Tare bine ar fi sa nu mai ai nevoie de chiuretaj si sa poti ramane insarcinata chiar de luna viitoare!
Mirela, vad ca si tu ai avut ghinion luna asta! Eu zic sa folosesti totusi si testele de ovulatie, probabil nu sunt foarte eficiente, dar sigur nu au ce sa strice!
Cristina
POZE
Yannia spune:
Buna dimineata! Fetelor, va rog din suflet sa-mi spuneti, daca stiti, daca e normal sa sangerez si acum, dupa 5 zile de la chiuretaj. L-am facut vineri, sambata nu am mai sangerat dar duminica a inceput din nou. Nu sangerez f. mult, dar suficient cat sa-mi fac griji. Medicul meu e plecat din tara si nu stiu ce sa fac.
Laura Ioana spune:
Multumesc, fetelor, pt informatii.
Flavia nici nu stiu ce sa fac! Sunt asa dezorientata! Dr mea e plecata din tara si nu stiu cine mi-ar putea pune pastilele alea, ca medicii aici sunt fff orgoliosi si, daca nu ti-au recomandat ei, nu sunt de acord cu tratamentul! Cat costa cytotecul? Ma gandesc totusi sa-l iau, daca poti face rost de el. Culmea ghinionului cu dr asta a mea: sa fie plecata fix acu'!!! La mine nici un semn inca, nu curge nimic! O sa ma interesez si pe aici daca se gaseste cytotec si-ti spun.
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
msemcu spune:
Draga Laura, sper sa poti rezolva cat mai usor problema! Sper sa gasesti un medic bun, care sa te ajute! iei in calcul si un drum pana la Iasi, in caz ca nu rezolvi in Piatra?
Mirela , ce rau imi pare ca nici la tine nu a fost cu noroc luna asta! Dar mai ai inca o sansa pentru mamicile de iulie - august!
Eu astazi merg la eco, sa vedem daca se confirma cei doi samburei! Am un stres imens!
Mari
Yannia spune:
Chiar nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie? Eu am mai avut 2 sarcini pierdute si dupa niciun curetaj nu am sangerat atat. Mi-e frica sa nu cumva sa nu fi fost facut bine curetajul. Sau poate sa fie din cauza anticonceptionalelor pe care le iau pentru refacerea uterului?
Ileana2000 spune:
Yannia,eu i-am raspuns lui Lilirusu la pagina 5.Am sangerat si eu,credeam ca de la extrauterina.Dr.mi-a spus ca multe femei sangereaza dupa chiuretaj,minim 3-4 zile maxim 10.Daca nu te simti rau,eu zic ca e ok.Totusi,mergi la dr.pt.linistea ta!
Avalon spune:
Laura, imi pare tare rau Imi inchipui ce e in sufletul tau acum... Sa dea Dumnezeu ca nu mai treci niciodata prin asa ceva!