Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Habar n-am aici in Banat. Regionalisme mai mult din Bihor stiu,ca p-acolo mi-am facut veacul toate vacantzele cand eram mica si nu numai, pe la bunici ,matusi etc.
Numai noi bantuim???
Mama cat e ceasul si eu la birou maine si a sosit si macaronarul
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
szaboali spune:
Da numai noi suntem fara somn....hai dute la culcarica, ca maine vine bau-bau si cine stie ce iti da de lucru si tu o sa fii zombie.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
Nu tre sa imi dea el,ca le fac eu ca oricum numai eu am ramas In rest ... trei ingineri ... directori (unu cica de productie,unu de calitate si unu plin )
Maine ma duc la finante si la banca de dimneatza ,direct.Pe urma la birou,asa ca am zi de plimbare (a se citi stat la coada la finante)
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
szaboali spune:
La multi ani !!!Miraklucker si multa multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii din partea piticilor tai.
ali
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Ai treaba serioasa maine... atatea plimbari...vei fi rupta de oboseala.
Plec si eu la culcarica...parca a trecut ene pe la genele mele. si noapte buna. Si spor la treaba pe maine....adica astazi.
O noapte linistita sa aveti.
la mamici si pitici.
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
CHIAR ASA
MIRA LA MULTI ANI
Si noapte buna Ali si restul,ne auzim maine ... sper!
oachi_79 spune:
Si eu sunt pe aici. Aseara cind ma jucam cu Razvan am observat cu stupoare ca ii mai iesise un dinte. Iar azi dimineata am observat ca mai avea intr-un loc gingia crapata. Deci deocamdata avem 5 dinti. Il asteptam pe nr 6.
Oana si Razvan-Stefan
oachi_79 spune:
Noapte buna fetelor. Cred ca ma duc si eu la culcarica linga baietii mei.
Oana si Razvan-Stefan
LunaNoua spune:
Moni, hehehe.... am vazut cum o pierzi pe Dia prin dulap Vezi sa nu inchizi fata in dulap vreodata
Nu bantuiti singure, sunt si eu huhurez, doar ca am facut ordine in filmele Dariei Ia vedeti ce am pus azi
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
LunaNoua spune:
No... iar plecati toate la culcarica si ma lasati singurica... bineeeeee...
Noapte buna
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots