Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 8

osteffy spune:
osteffy spune:
 Poze cu noi ,daca vreti sa ne vedeti ,le-am facut azi afara ,dar aparatul foto a luat-o razna cu data .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/opreaas/album?.dir=/c4a3re2
Multa sanatate tuturor bebeilor bolnaviori.
stefi

madau spune:
madau spune:
 Canuta bine ai (re)aparut!!!!

Ce mai face Dimitrie? Poze ceva nu ne arati si noua?
 Ce mai face Dimitrie? Poze ceva nu ne arati si noua?  si va mai asteptam.
 si va mai asteptam.
Bileana n-am retinut cine e, sorry
Irinuca R scrie in mod constant pe celalalt forum (www.p a r i n t i.com) unde vad ca e destul de activa, deci probabil ca ne-a parasit. Cu toate ca poze ptr tablou vad ca a trimis. Poate ne lumineaza CristinaH
Ank si bb am vb cu ea, a promis ca va scrie mai des.
Lavi forumul de care vb Osteffy e cel de care am amintit mai sus, noi de acolo ne cunoastem.
Bey nu stiu ce sa ma mai fac cu Miruna, de cand s-a trezit maraie si plange intr-una, nu-i mai intri in gratii cu nimic. Deja imi vine sa-mi tai capul si sa-l dau la gunoi....O fi de la vreun pardalnic de dinte sau numai rasfat

. Ma duc sa cuget
. Ma duc sa cuget
 Madau si
Madau si  Alexia Miruna (15 dec 2005)
 Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Morgano spune:
Morgano spune:
 Madutza, multa sanatate lui Orlando. Totusi sa-l vada atatia medici in atatea zile si sa se puna asa tarziu un diagnostic corect.... hm. Va trece macar acum stiti ce-i de facut.  si sanatate.
 si sanatate. 
Mada, combina dintii cu rasfatul si iese ce ai acasa, asa e si la noi.... se duse ingerasul meu de fata si veni o copila cu o personalitate careia nu-i poti rezista 
Am vazut eu poze cu Dimitrie, e un frumos cu ochii albastri si parul blond-blond.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Morgano spune:
Morgano spune:
 Stefi, vazut pozele, ai un baiat mare si frumusel :)
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 Moama, am venit de la BRd Rahova unde am platit casco (ca fiind credit auto primesc politza numai de la sucursala und eam facut creditul). Aceeasi oameni, acelasi stil de lucru, sa-i  nu alta. Bine ca am rezolvat! Insa iti cam piere cheful de alte credite.
 nu alta. Bine ca am rezolvat! Insa iti cam piere cheful de alte credite.
Tania downloadeaza asta si n-o sa mai ai probleme: https://addons.mozilla.org/firefox/433
Madutza in Budimex se fac aerosoli (facuti cu aparat special) la orice copil (am vazut chiar la unul de o luna), cu rezultate foarte bune. Insa treaba este ca dupa sedintza nu prea ar trebui sa iesi afara, ca mucoasa e iritata. Intreaba daca nu ai putea cumpara tu un aparat, ca se gasesc la greu si e de la 1,5 mil in sus.
Pe de alta parte, cum am mai scris ei nu dau antibiotic la boli virale, dar asta am tot zis si de ce, cred ca v-ati plictisit deja. 
Multa sanatate!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

dienutagraviduta spune:
dienutagraviduta spune:
 madutza, sper sa va reveniti rapid ... stau si ma gandesc ca trebuie sa fie groaznic cu bebe bolnavior si trist ...
referitor la aerosoli, si eu stiu ca se fac fara probleme la bebelusi.

silvia_d spune:
silvia_d spune:
 bine-ai revenit,canutza(cu ganduri mai bune pentru toti,sper !)
!)
aa,si cred c-ai confundat aerosolii salini cu aerosolii de bronista si astm;de fapt,termenul de bronista astmatiforma NU se mai fol,e veki,deci,Madutza de referea la aerosoli cu bronho-dilatatoare?
Cum sa NU se foloseasca?
Ba se folosesc,si inca cum...kiar ventolin,sau salmeter...etc...kiar si corticosteroizi,pentru ca-s f eficienti;si pentru ca bebeii mici nu stiu tehnica de inspir aer+puff apasat in acelasi timp,se pulverizeaza spray-ul intr-o casca si li se da lor sa respire din casca ei...OK?
lavi,termenul de suplim.nutritiv=orice "basinutza"cu veleitati de medicament;adik,se iau 3 plante se amesteca cu putin ulei de cod si cu putina Co Q=si e gata ultra-mega-medicament anti-stress si anti-oxidant;
aceste suplim.nutritioniste pe care americanii si-alte popoare le vand si prin benzinarii-ei bine,omul le ia "pe spinarea"lui;Nu exista niciun studiu serios pentru ele c-ar vindeca ceva,tocmai de-aia la reclame CNA-ul a subliniat clar sa se folos.cuvintele gen:AJUTA<AMELIOREAZA..etc..dar NU VINDECA!
pe cand medicamentele au sute si sute te studii clinice(trial-uri),orb si dublu-orb;ca sa vedeti pana unde se merge pentru eficacitatea medicamentului,si pentru ca nici MEDICUL sa nu aiba urma de subiectivism,pe dublu-orb,nici pacientul si nici medicul nu stiu daca se adm.subst din test sau simplu placebo...
deci,diferenta e MAREEEEEE...
ex.de diferente:
CA-mult discutatul ca
CA-gluconic,fiole,medicament pentru adm.inj
CaCarbonat,cu sau fara vit.d-ca din nu stiu ce roca(dolomita),sau CA din nu stiu ce dreak de scoica=galuste impuscate in 4 si barate;nada;NU au niciun studiu,nimik;si totusi se cumpara ca painea calda...cand vorba aia,poti bea o fiola de Ca sau o tb de ca lactic.
a NU se confunda OTC-uril=medic.fara reteta(over the counter)cu suplim.nutritive.Ca lactic tb=OTC,NU suplim.nutritiv.
anda=am fost clara si concisa??
aaa,si apropos de anda=ea va fi mos craciun,pentru umanitarele noastre,cu ea tre'sa vb mai departe;asha ca ANDAAA,activeaza-ti plzzz PM-ul,ca nu toata lumea are mess.

silvia_d spune:
silvia_d spune:
 Madau,ce patisi maica cu mirunika?
om fi deokiat-o noi,hai ca-i zic acum un Tatal Nostru',ca prea ne miraram ca e frumusik...dar karina s-a linistit?

madau spune:
madau spune:
 Silvia te pomenesti ca mi-ai deochiat copilul

, apai sa vezi ce te mamanc eu cu fulgi cu tot, baga repede Tatal Nostru dk vrei sa nu-mi aduci gogosi la balamuc
, apai sa vezi ce te mamanc eu cu fulgi cu tot, baga repede Tatal Nostru dk vrei sa nu-mi aduci gogosi la balamuc

.
.
Maine dk e frumos afara, adica asa ca azi, va asteptam cu tot cu martian si lapte
 .
.
Ma duc sa fac mancare la matracuca..noapte buna si pupici

Madau si
Madau si  Alexia Miruna (15 dec 2005)
 Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

cristinamh spune:
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Madutza ... Intreaba daca nu ai putea cumpara tu un aparat, ca se gasesc la greu si e de la 1,5 mil in sus.
lavi, ma insel eu, sau mai demult ai zis ca ne vei descrie la nevoie improvitatia folosita la nati ca sa facem putina economie de banuti?? daca mada vrea...
Cristina
 Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Andrei-Razvan(2.08.2003) si  Iris-Sabina(17.11.2005)
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003