Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Michelle tare greu se gasesc cuvinte care sa te aline! Ma gandesc si eu la tine si ma rog sa treci cu bine peste incercarea asta!

Mi-era dor de voi! sunteti grozav de rapide si eu am muulta treaba la servici asa ca nici macar nu apuc sa va citesc!

Rezumatul meu: sunt bine, ma mai doare pe ici pe colo, dorm ca o nesimtita pe spate (incerc sa dorm pe o parte dar nu-mi prea iese).Am luat 8 kg la 25 saptamani.Mi-am luat blugi de la Only cu niste milioane ca sa constat ca ma strang in josul burtii asa ca acum umblu cu niste lalaiciuni dar macar ma simt bine.Mananc ciocolata si sar cam rar peste desert.Pruncutul meu din burtik are o gramada de treaba.Nu e vreun agitat de sa nu ma lase sa dorm dar ii stiu deja programul si ma umple de fericire la fiece tumba.

Catalina: ma bucur ca esti bine
Criss68: deci ai inceput si tu in sfarsit sa te comporti ca o gravidutza.Eu obosesc in doi timpi si trei miscari.ieri am fost un pic prin oras si m-am istovit de tot.
Messa, Cristiana: si eu dau cu burta in toate cele; colegii la sv ii zic burticii mele arma alba... Bine nu dau tare ca la cat de panicoasa sunt asta mi-ar lipsi dar tot ma "sterg" de o mobilutza, de cotul unei colege...Si eu sunt la a doua sarcina...
Eu combat carceii si durerile de sold prin miscare: fac dimineata sau cand apuc; Ptr carcei imi rotesc gleznele de vreo zece ori la dreapta si de tot atatea ori la stanga.Si vad ca da roade.

Va pup tare va doresc sarcini usoare in continuare si bebei super sanatosi!

Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Amaya... vezi!?...tufa de Venetia scrie pe mine.
Pe rand: sterilizatoarele electrice sunt aceleasi cu sterilizatoarele electrice sau cu cele prin fierbere!?
De acord cu no-name-urile.
Si acum tetinele....e clar ca vad in ceata aici...
Sunt folosite de la inceput de bebe...de fapt ele inlociuesc capatul biberonului...sau!?
Mie mi-au parut confectionate din plastic tare (nu-i asa!?) nu din silicon sau latex ca si capetele biberoanelor. Pe spatele lor scria ca ajuta trecerea bebelui de la bautul cu biberonul la bautul din cana...si mi-am imaginat ca astea nu vor folosi decat cand va avea niste luni bune...dar incep sa ma amuz caci am senzatia ca sunt pe langa total...

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Michelle, cuvintele sunt de prisos. Iti impartasesc suferinta si ma rog ca Dumnezeu sa aiba grija de voi.

Oana, sterilizator electric este cel caruia ii adaugi apa in partea de jos si pe care il bagi direct in priza iar metoda de sterilizare este prin abur (ca si la cel care intra la microunde). Prin fierbere se sterilizeaza direct pe aragaz. Pui toate biberoanele, spalate in prealabil, in apa si le fierbi o anumita perioada de timp.

Cred ca tetina despre care vorbesti tu este tetina pentru cana cu cioc: adica ceva in genul acesta:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1580 ? Daca da, acestea se folosesc dupa 6 luni si cu ajutorul lor copilul face trecerea de la bibe la cana. Andrei a acceptat cana cu cioc abia pe la 1 an si jumatate si a renuntat complet la biberon. La nou nascuti se folosesc tetinele normale pt. bibe, cele de latex sau silicon dar si astea sunt in functie de varsta, deoarece difera debitul.

Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Michelle imi pare asa de rau... mesajul tau este dureros. orium si eu si fetele, o sa ne rugam in continuare pt voi, sa reusiti sa depasiti momentul cat mai repede. nu ezita sa vorbesti cu cei apropiati, asta sigur te va ajuta. nu ezita sa mergi la un phiholog, la un preot, descarca-ti sufletul. trebuie sa treci peste asta pt ca vei mai avea copilashi.

23+

Mergi la inceput

Amaya incepi sa-mi devii indispensabila ...
Cred ca m-am hotarat pe sterilizatorul electric...am sa caut Avent (eu am de la ei dispozitivul de scos sfarcurile la lumina si sunt multumita de el). Parca din start as evita Chico asa cum nu iau niciodata Colgate...imi pare ca la ei platesti cel mai mult marca...
Cat despre tetine...cred ca am vazut eu aiurea...nu semanau cu ce mi-ai aratat tu ci chiar cu capetele de biberon insa erau mult mai mari si mi-au parut pe plastic...poate erau de silicon si din cauza ambalajului nu pareau moi. Oricum am realizat ca tre sa ma uit la varsta ptr care sunt facute...cat despre debit habar n-am...si sa se potriveasca biberonului, nu-i asa!?
Caci biberon am gasit unele nuk...si am luat unul mai mic si unul mai mare ptr 0-6 luni...insa intr-adevar nu am vazut tetine care sa li se potriveasca...
O sa incerc de acum sa fiu atenta la firma si sa achizitionez cam din aceeasi gama...
Multumesc, Amaya ptr rabdare.

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput

Amaya la babyphone ziceai de Graco?
Caci eu il voi tine de la inceput in camera lui si ma intereseaza tot asa...sa ii pot auzi respiratia bine...

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Offff Michelle.......Sunt si eu ca si aelita daramata si trista si e totul atat de negru.Nu stiu ce sa iti spun,nu stiu ce sa fac ma simt dezarmata si fara putere.Cum pot sa iti alin durerea?Nu pot, ce sa fac.?Ma rog s eu la bunul dumnezeu sa iti arate o raza de soare ceva.Sau poate in sinea mea ma rog ptr o minune.

23+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, Doamne ajuta sa gasesti raspunsul si medicul care sa va poata salva fetita, un miracol, mult curaj iti doresc, daca as mai fi putut face ceva ptr bebeul meu .... as fi facut ca si tine.....

Flavia +6, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Michelle81, imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin astfel de momente, insa trebuie sa mergi mai departe, trebuie sa te gandesti ca asa a vrut DD si ca nimeni nu se poate pune in fata lui. Probabil ca si el (DD) o iubeste foarte mult de incearca sa o ia acolo sus, iar tie asa ti-a fost scris sa induri astfel de chinuri. Nu stiu cum sa te consolez, pentru ca nimeni nu poate simti ce simti tu, ceea ce pot sa iti spun este ca trebuie sa te salvezi macar pe tine daca.... Va doresc din tot sufletul sa fiti bine si tu si fetita ta!

23+ cu & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Michelle,
nu stiu ce sa zic. Lacrimile ma impiedica sa-ti scriu prea multe. Ma rog doar sa va reveniti cat mai repede dupa aceasta pierdere si sa ne trimiti in scurt timp un mesaj in care sa ne anunti o noua sarcina. Nu iti va inlocui fetitza acasta dar sigur te va umple de fericire.
Un exemplu este nasa mea care avea doi baieti, unul de 7 ani si unul de aproape 2ani, cand cel mare s-a inecat. La un an dupa a facut o fetitza care a ajutat-o sa treaca peste tragedie, dar nu si-a uitat niciodata baietelul pierdut.
Nimeni nu se asteapta sa uiti ci doar toti ne rugam sa treci mai departe cu incredere, tarie si dragoste, si sa lupti pt un alt copil cu aceeasi putere cum ai facut-o pana acum.

Alina 26s

Mergi la inceput