** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Vai,Addinel nu am vazut unde ai postat...Sigur ca nu se vede decat la eco vaginal...Te pup,te-as fi linistit mai din timp...Dar doctorul tau nu a stiut ,ca asta e ceva elementar?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Chris pai daca faci mancare inseamna ca nu ai treaba cu greata si mirosurile. La mine, de doua luni nici nu se pune problema de gatit, nici macar de incalzit mancarea. Oricum, mi-ai facut pofta cu salata de boeuf, ceea ce pentru mine e semn bun.

Apropo de poze o sa incerc sa le scanez si sa le postez, desi nu stiu cat de bine or sa se vada.

Ginecologul tau are dreptate Addinel, pe la 7 saptamani embriounul se vede cu o eco transvaginala, la un ecograf performant.

Mica astept datele de contact ale coafezei tale, ca vreau sa ma fac frumoasa. Daca tot ma tine de cap sotul meu cand (adica zilnic) macar sa remarce ce tunsoare frumoasa am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Intr-adevar,nu am treaba cu greata,mirosurile...Doamne fereste...Ai mei sunt mancaciosi...La mine vomatul era ca si cum as fi mers la pisi(necesar,inevitabil...dar apoi eram ca noua).Fara neplaceri,ceva firesc,aproape ritmic...

Mergi la inceput

Chris am remarcat ca ai acelasi UM si acelasi DPN = 07.05 ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Astazi am avut o "sangerare", la inceput maronie dupa care rosie. Nu abundenta, dar destul ca sa ma sperie. Nu stiu daca sa stau linistit asau sa merg la urgente!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

Irrinuca - nu vreau sa te nelinistesc dar nu cred ca este ok.
Mai bine consulti un medic. Din cate stiu sangerari in primele luni poate sa insemne o sarcina extrauterina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Irrinuca daca ai avut si scurgere rosie dute totusi sa-ti faca un eco sa vezi cum ii bebe.
iar in privinta greturilor, m-au chinuit groaznic azi, dar totusi nu am vomitat.iar despre mirosuri nu va mai spun.., nici nu ma pot gandi la mancare.
am si eu o intrebare , am luat analiza de la chlamidia si nu stiu cum sa o interpretez.poate ma ajutati.
IgG 0,3
IgA 0,3.....nu exista nici un IgM.asta inseamna ca nu am infectia in prezent, deci sunt bine nu?

6+

Mergi la inceput

Irinuca in cate saptamani esti? Daca nu se opreste sangerarea (situatie in care poti astepta pana maine cand ar fi bine sa te vada cineva) ar fi bine sa mergi la urgenta. Spre exemplu la Elias. Daca este aproape de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Fetele va rog sa ma scoateti si pe mine de pe listuta....din pacate s-a terminat pentru moment odiseea familiei noastre.
Am tot amanat momentul sa merg la echo...si abia acum am fost. Desi maine implinesc 11 sapt bebele arata ca de 6...deci...e gata pentru tura asta. Parca am avut un sentiment...nu stiu, asa a fost sa fie....
Suntem amandoi tristi, dar daca asa a hotarat Dumnezeu...stie El mai bine de ce.
Va pup pe toate si imi doresc sa fiu ultima pe listuta voastra care da astfel de vesti. Sa aveti grija de voi si sa va dea Dumnezeu bebei minunati si sanatosi.
Pupici dulci pe burtici!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mirela05 suntem alaturi de tine.pierderea unei sarcini e o durere mare dar incearca sa treci cat mai repede peste acest intamplare nefericita si sa te intorci la odisee.
recunosc ca mi s-a facut inima cat un purice...atatea mamici care pleaca de la noi...ma intristeaza si mi frica in acelasi timp.
va rog poate sa-mi raspunda si mie cineva la intrebare, daca stiti bineneteles.stau ca pe ace.va pup pe toate

6+

Mergi la inceput