mt, ajutoooor! vitiligo....

mt, ajutoooor! vitiligo.... | Autor: jade

Link direct la acest mesaj

diagnosticul nu a fost categoric, dar probabilitatea cea mai mare este sa fie vitilgo . oricum, nu se poate face nimic acum pentru ca Andrei este prea mititel; chiar imi spunea medicul ca nu a avut niciodata un bebelus suspect de vitiligo. te rog frumos, imi scrii si mie ce tratament ai urmat tu in copilarie, de cand si cat timp? petele s-au mai extins, au aparut altele? ... si orice alte informatii.

de asemenea, rog pe orice mamica sa imi scrie detalii daca stie ceva despre vitiligo.

multumesc mult,
mada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

D-l dr. TUTU CODRUT poate fi contactat la cabinetul "ALY CRYS" din
Bucuresti, Cartier Militari,
str. Rosia Montana nr. 6, bl. O7 (zona statiei de metrou Gorjului,
intrare din B-dul Uverturii), tel. 01/771.76.94, 095/43.03.51, luni -
vineri, orele 9.00 - 20.00

http://www.formula-as.ro/466as/mednat.html

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

Multumesc, Floare de colt!
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Exista un tratament naturist pe baza de telina (Apium graveolens), care si-a dovedit eficacitatea in unele cazuri. Preparati o tinctura din 100 g de telina rasa sau tocata marunt, peste care turnati 250 g alcool de 60¡. Lasati-o la macerat intr-o sticla inchisa la culoare, timp de doua saptamani. Cu tinctura astfel obtinuta, tamponati portiunile pielii afectate de vitiligo.

Vitiligo este afectiunea in care dezechilibrul pigmentatiei cutanate se face vizibil prin pete albe, de diferite marimi, unde parul creste alb. Se recomanda evitarea expunerii la soare, contactul cu agenti chimici, parfumuri, creme ce contin conservanti. Pentru ameliorarea si stoparea evolutiei se recomanda telina (in salate cu smantana si maioneza) si aplicarea pe piele a unui macerat preparat astfel: se iau 100 g radacina si frunze de telina si se pun intr-un litru de apa. Se pun comprese din aceasta solutie, acoperite cu o folie de plastic. De asemenea, se poate utiliza tinctura din radacina de telina maruntita (50 g la 100 g alcool de 40¡, se tine doua saptamani la macerat, se strecoara intr-un borcanel inchis la culoare si se tamponeaza locurile afectate de 4-5 ori pe zi). De asemenea, se freaca locurile cu frunze proaspete de patrunjel, de 3-4 ori pe zi. Va doresc sanatate!
vitiligo este o boala 100% curabila”. D-l dr. Tutu Codrut poate fi contactat la tel. 0745/43.03.51.

http://www.formula-as.ro/546as/sanatate.html
http://www.formula-as.ro/331as/kozak.html

Mada, te rog frumos sa ma tii la curent cu starea lui Andrei.
Poti s-o faci chiar si pe e-mail.
Eu zic sa ceri parerea mai multori medici. Du-te si la medicul a carui adresa ti-am dat-o mai sus.
Multa sanatate!

Va pup cu drag,
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

O prietena de-a mea are vitiligo si se da cu un unguent, aflu maine ce nume are acest unguent.Tot ce stiu este ca petele se strang putin cate putin pana nu mai ramane deloc.
Imi pare rau ca treci prin asa ceva, sa speram ca nu este vitiligo daca spui ca diagnosticul nu a fost batut in cuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

mt, vad ca ai revenit pe Forum, asa ca te rog frumos, ma ajuti si pe mine? multumesc,
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

draga mada, imi pare nespus de rau ca nu am mai aparut. seara sunt superchiauna de somn...

te rog frumos, trimite-mi un mail cu nr. tau de telefon si hai sa vorbim. maine o sun pe mama mea si am sa o intreb ce tratament am urmat. poate isi aduce aminte. daca mai ai si alte intrebari poti sa mi le trimiti prin mail.

pupici si noapte buna,
teodora si bebe ana

Mergi la inceput