Imi cade parul rau.....

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am citit instructiunile...dar tot nu-mi iese.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Anderra

pastile cu extract de urzica de la laboaratoeale medica, ti le recomand din suflet, cura de 3 luni spun ei, insa la mine dupa 2 saptamani si'au facut efectul (iau 2 pe zi) .

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Anderra, pastilele astea au un nume? Ca am tot cautat pe site-ul laboratoarelor Medica si nu am gasit produsul.
Multumesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alynuta, tocmai mi-am cumparat aseara de la plafar capsule de la Laboratoarele Medica, se cheama pur si simplu Urzica, 100% natural, un flacon are 40 capsule si costa 62 mii lei.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Patricia multumesc frumos de raspuns.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Uitati cum fac eu cu parul ....miere cu apa calda si cu balsam de par...le amestec bine pana se omogenizeaza si imi pun pe tot parul.Pun un prosop udat cu apa calda bine si il tin asa, in prosop, jumatate de ora.Cand se mai raceste prosopul il mai ud cu apa calda.Puteti folosi orice fel de balsam...ieftin.Mi-e mi-a mers foarte bine chestia asta...mai ales pe par permanent si vopsit si dupa o sarcina.Acum nu ma mai plang de caderea parului.
Iar mainile le bag o data pe sapt in ulei de masline caldut cu cativa stropi de zeama de lamaie...............

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

As vrea sa va dau si eu o sugestie.Dupa ce am nascut a inceput sa-mi cada parul,ca de altfel si dupa schimbarea alimentatiei(cura de slabire),dupa perioada de vara din cauza efectelor nocive ale soarelui.Deci sunt multi factori externi si interni care contribuie la caderea parului.Cel mai eficient tratament pentru mine,a fost "Solutia regeneranta pentru par" de la Gerovital,cea in sticluta si care contine:petrol,ulei de ricin,vitamina A,etc.Cred ca e o combinatie miraculoasa,care nu numai ca stopeaza caderea parului,dar il si regenereaza.Voi incepe si eu cat de curand un nou tratament.Trebuie folosit cam de 2 ori pe saptamana pentru a da rezultate,si da,credeti-ma!.Iti face parul matasos,lucios si sanatos.Pentru efect maxim il putati tine pe par si peste noapte,daca nu,doar 2-3 ore.Va doresc din inima sa aveti un par frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am intrebat la farmacie si mi s-a spus ca nu se mai fabrica aceasta lotiune de la Gerovital....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Buna seara tuturor.
Imi cade si mie parul ff mult, a inceput la 3 luni dupa ce am nascut si cu ce mi-am dat nu am avut remediu.
Acum cateva zile am facut un amestec de ricin cu gaz am aplicat pe parul nespalat si am stat cu el aproape doua ore.In timpul spalarii parca nu mi-a mai cazut asa mult si nici la periaj, sper sa rezolv problema aceasta ca ma streseaza rau de tot.
O sa incerc si pastilele cu extract de urzica(cred ca sunt bune si pentru sotul meu,el a avut pelada si acum parca nu ii mai creste parul,poate pastilele actioneaza mai repede)

DANA & ALEXIA (12.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Am citit tot aici despre parul gras si despre samponul pentru par gras.O cosmeticiana mi-a recomandat samponul(la doua zile trebuia sa ma spal pe cap,parca nu ma mai spalasem de o saptamana) pentru volum in cazul parului gras, cica parul nu are volum si de aceea se ingrasa foarte repede.Am incercat, si am avut rezultate, a fost ok.

DANA & ALEXIA (12.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Angelinne

Eu am intrebat la farmacie si mi s-a spus ca nu se mai fabrica aceasta lotiune de la Gerovital....

Angelinne

Intr-adevar,majoritatea farmaciilor nu o mai au dar poti incerca la Plafar.Daca esti din Bucuresti incearca la Plafarul de langa Hanul lui Manuc.Au scos o alta formula dar nu mai este atat de eficienta, cel putin, pentru mine.

Mirela

Mergi la inceput