Imi cade parul rau.....
Raspunsuri - Pagina 4
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by morenaAquote:
Originally posted by blueeyes2003
Intr-adevar,cei de la Gerovital au scos lotiunea intr-o alta formula.Mie personal,nu mi-a placut.Este foarte lipicioasa si nu se intinde pe par.Nu mai are acelasi miros, e adevarat dar nici acelasi efect.
Si eu stiu ca nu mai au voie sa puna petrol :(
Insa am gasit crema de la VivaNatura cu petrol si am luat-o (nu scrie daca se foloseste pe parul ud, umed, uscat - poate stie cineva?) si mi-am luat si pastile cu urzica 2 cutii ... Sper sa ajute la ceva...
Uite aici cum se foloseste:
http://www.armonianaturii.ro/www/produse-naturiste/products%7CdisplayProduct/id_1237/catID_14/Crema-impotriva-caderii-parului-Viva-Natura-500-ml.html
Sa ne spui daca este buna.
Mirela
arinna spune:
Tlaura, multumesc,
Al meu dupa cum spuneam a dat rezultate imediat, sa vedem in continuare sau dupa ce nu o sa-l mai folosesc ...E tot Dercoss technique dar anti aging...si ingroasa firul de par( contine ceramida,E, B6,PP) are culoarea mov pe capac si eticheta, daca nu da rezultate al tau il poti incerca...Problema e ca numai pe incercate gasim ce trebuie...
De ex. sampoanele pt par gras mai mult ingrasa parul- asa am auzit si pana la urma si sotul meu a observat , i-am luat acum si de la Vichy , special,care cica regleaza, dar n-a mers,a fost mai rau,acum se spala tot cu al meu si e multumit!
Uneori caderea parului e legata si de excesul de sebum dar sampoanele speciale pt asta de regula curata prea tare si forteaza compensarea asa ca se produce mai mult...
tlaura spune:
Si eu iti multumesc, arinna pentru informatii!
Mai spune-mi te rog la ce interval de zile folosesti samponul?
Eu cam la 3 zile, pentru ca nu am nevoie mai des. Ca si sampon, el e foarte bun, la modul ca nu ingrasa parul si ii da un volum formidabil, ceea ce nu am gasit pana acum la alte sampoane.
Daca, insa, nu am efectul scontat pentru caderea parului, am sa-l schimb cu cel de care vorbesti tu.
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
arinna spune:
Laura, cam la 4 zile l-am folosit,doar de doua ori,nici eu n-am nevoie prea des si oricum nu e bine...am tuns si parul in scari mai scurte acum o luna ( desi tot lung este), ma gandesc ca data viitoare sa-l scurtez si mai mult...Am renuntat si la nelipsita clama de par, despre care am auzit ca duce sigur la caderea lui daca e folosita frecvent, asa ca nu-l mai prind...permanent eram cu ea...Problemele mi-au aparut dupa ce am folosit un balsam de par ( am inteles ca se aplica numai la varfuri dar n-am stiut si l-am dat ca pe sampon)Apoi, mi-am luat o perie care da volum parului, nu stiu daca a avut vreo influenta, cica e cu ioni(?), si dupa aceste doua "noutati" - coincidenta sau nu- a inceput sa cada rau.
Ieri am vazut ca nici la periat nu mai raman asa multe fire pe perie iar daca trag usor de el cade doar cate un fir, dar nu intotdeuna, deci pentru mine samponul a fost foarte bun...
Nu stiu cat de indicat e pe termen lung, parca pe cutie am vazut o gramada de chimicale in compozitie...
Off topic - ce baietel frumos si haios aveti!
loneanbianca spune:
Dragelor si eu iau vitamine pt par dar in afara poftei de mincare nu am observat nimic....o sa incerc si eu alte tratamente.
tlaura spune:
Eu parca, parca incep sa intrezaresc ceva! Era si cazul!
Parca nu mai imi cade atat de mult par.
Arinna, ceea ce imi povestesti ca s-a intamplat la tine cu parul, a fost o faza temporara. mai aveam si eu din astea, dupa care totul era OK.
Dar acum e altceva, inclin sa cred ca e ceva viziologic; de aceea am inceput sa iau si complex de vit. B.
sa vedem!
Multumesc pentru compliment!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Luna75 spune:
Eu am obtinut rezultate foarte bune cu o cura de tablete Revalid (se gasesc si in Ro)+ impachetari calde cu ulei de cocos si ricin.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
morenaA spune:
quote:
Originally posted by claui
Subscriu pt lotiunea de la Gerovital. Este excelenta
Asta noua sau aia veche?