Imi cade parul rau.....

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu favisanu cu gingo biloba il iau numai de la magazinele naturiste, sunt deja la al doilea tub/sticla.. cred ca fiin proaspat aparut de doua luni cei de la magazine nu stiu de el sau le e teama sa il comande sau nu stiu. Foarte bun de la Favisan e si cel nutritiv cu germeni de grau,spirulina si vitamina b si frunze de nuc,inainte el era catalogat impotriva cadrii parului.
Dezavantul acestor sampoane e ca incurca parul si il lasa foarte aspru iar dupa asta intervine partea cu balsamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Buna!Intr-o lectura Cayce INDENTIFICA cauza caderii parului:bolnavul sufera de o cadere a parului datorata,mai ales unei functionari deficitare a sistemului nervos senzorialsi a marelui nerv simpatic.Daca va cade mult parul revizuiti-va stilul de alimentatie.Asigurati-va ca asimilati suficienta vit:E,{galbenus ou,ulei din germeni de grau},si sulf din alimente de origine vegetala{fructe si legume galbene,fructe de mare}RETETA:ulei de germeni de grau{magazine,bacanii de produse biologice}"De ce unghiile mele se rup asa usor/?'-Este o dificienta glandulara ,in mod special al glandei tiroide.A-ti avea nevoie cu precadere de vit:A,D SI B,ptr. intarirea intregului orgnism.Puteti sa va intariti unghiile inmuindu-le in fiecare seara intr-un amestec de zeama de lamaie si ulei de masline cald.Daca nu ai timp ,puneti seara in jurul degetelor comprese imbibate si noaptea purtati manusi din lana vechi ,sacrificate in acest scop nobil

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetele din Bucuresti, produsele Favisan le gasiti la Plafarul de la Unirii, mai precis la Hanul lui Manuc. Eu de acolo mi le procur, in alte parti nu prea am vazut. Si mie imi cade parul infiorator, iau Forcapil, ma spal cu Favisan, ce sa zic...de vreo sapatamana am scapat si de o importanta sursa de stres si parca e mai bine....insa cred ca pe sistem nervos imi cadea parul. Nu stiu ce sa zic. Vreau sa merg si la un dermatolog si de asemenea sa consult un endocrinolog...ma gandesc sa nu fie o cauza hormonala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Optimix spune:

Fetelor, masca de par cu galbenus si celelalte ingrediente se aplica pe parul uscat sau umed?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

va recomand cu caldura o lotiune forte numita "petrol hahn",un produs frantuzesc pe baza sigur...de petrol dar care nu miroase a petrol ci foarte placut.eu am pus in el si un pic de usturoi pisat care i-a denaturat un pic mirosul dar a facut minuni...nu numai ca a stopat caderea parului ba chiar s-a inmultit.
sora mea a facut un tratament cu radacina de brusture si ulei de masline si a avut si ea rezultate spectaculoase...din 100 g radacina brusture si 200 ml ulei masline care se fierb in baie de aburi cam 3 ore din momentul primului clocot,se obtine o solutie care se pune in sticla de sticla inchisa la culoare.se unge pielea capului cu o ora inainte de spalare...sora mea foloseste pt.spalare samponul "petrol hahn si are o mandrete de par.
mult succes si voua...
astept sa imi spuneti daca aveti rezultate...

Just Me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diulia spune:

Nu stiu ce se intampla... iau pastile de urzica si am folosit de 3 ori lotiunea noua de regenerare a parului de la Gerovital o data pe sapt si acum dupa 3 zile de la spalarea pe cap ma apuca niste mancarimi pe cap de nu stiu ce sa fac... A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu am reusit sa rezolv problema aceasta, folosind samponul de la Favisan, capsule de urzica si tablete de zinc. Zincul este foarte bun si pantru par si pentru unghii. De asemeni o data pe saptamana imi aplic o masca din galbenus de ou, ulei de masline, miere de albine si zeama de lamai. Face minuni, merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Optimix, eu folosesc diferite masti, dar numai pe parul ud...sa ai grija mare ca sa nu pui foarte mult ulei de masline, ca ai sa fii fericita posesoare a unei maioneze in capul tau, mareeee-mareee Puup, Andreea

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

De azi voi lua si eu pastilute de urzica, sper sa dea rezultate, ca eu mereu am probleme ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Pentru astfel de situatii disperate (prin care am trecut si eu) mai ales dupa nasterea fetitzei, am luat cate 10 zile in fiecare luna 1 pastila vitamina E forte/zi si o pastila vitamina A/zi.

Mergi la inceput