Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Atudor, eu nu prea am de gand sa ma omor cu gatitul week-endul asta, dar voi face ficatei de pui cu cartofi piure si poate un aperitiv ceva, gen pasta de branza sau ciuperci cu maioneza...si gata...
Aelita...wooww...ai pus poze...e frumoasa camera bb-linei, chiar si asa cu ceva haos in ea...tablourile de pe pereti si figurinele de pe lateralul dulapului sunt excelente...eu zic sa mai cumperi doar o canapea in camera si e suficient...si poate 2/3 rafturi prinse in perete ca sa poti pune una alta...in rest e super ok pentru camera copilei, nu incarca prea mult...

Oana 31+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut mamici de nov-dec 06:)

va pupic pe toate si va doresc un weekend frumos !
cristina1974, imi pare rau de ce ai patit dar sa stii ca m-am si distrat putin de tine !:) . Cred ca nu esti singura cu accidente si Doamne fereste sa ne pocneasca pe vreuna . Ieri imi povestea o prietena ca a cazut pe scari si crede ca si-a fracturat un deget la un picior . in aceeasi zi se intalnise cu o cunostinta ce a cazut pe strada si=a rupt 2 dinti din fata si si-a spart si arcada : TAKE CARE !

pupici
D aproape 34

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu m-am trezit cu o pofta nebuna de gogosi, asa ca am facut un lighenas de gogosi. Cand s-o trezi sotul ii pun borcanul cu gem in fata si gogosile si sa nu-l mai aud de mancare de ziua de azi.
Asiza si eu sunt innebunita dupa ficatei dar stiu ca nu e bine sa mananci in sarcina, desi, nestiind in primele luni, numai ficatei de pui am bagat.
Aelita e suuuper camera bebitei! Noi nici macar patutul nu i l-am luat, am zis ca-l luam cand iesim din spital cu ea, venim acasa cu bebe si patut.

mayaione 38 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

asiza, poti sa mananci ficatei, dar sa nu abuzezi

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza,asta e ca nu vreau sa incarc,mai ales ca e destul de mica .nu stiu dca sa iau canapea,nu prea ar fi ok pt copil canapeaua,as lua pat pt ea,pt mai tarziu,din ala care mai are un pat dedesupt,se scoate si se intinde,in caz de musafir copil.canapelele nu prea sunt comode,fatza de un pat caruia ii iau saltea separat.si ,acolo o noptiera,sa pui pe ea un biberon macar.mai am si schimbatorul cu caditza de baie incorporata,deocamdata e strans,dar apoi o sa stea siala pleashca.coshuletul ala o sa fie la mine in camera pana la 3 luni,deci iese din calcul.De-asta nu stiam nici cu rafturile,sa vad cum o las,sa nu incarc,ca as vrea cat mai liber,sa nu ma impiedic de ele si sa fac repede curat.
Atudor,cu ce am facut ieri nu te momesc,ca am facut ardei explodati.Adica ardei umpluti si sparti cu iz de afumat.I-am fiert pana au explodat.Prima secunda am vrut sa ii arunc pe loc,asa as fi facut alta data,daca nu eram gravida,mor cand nu imi iese mancarea!Dar cu sarcina asta ma calmez repede,si am lasat tava acolo,si am plecat,al meu murea de foame si i-am zis ca mie mi-a pierit pofta.In final a pus el masa,a pus in farfurie si a zis: hai,ma,ca gustul e acelasi! Imagineaza-ti ca deja i-ai sfaramat tu in farfurie,si daca pui iaurt deja nu ii mai vezi!
Si asa am mancat,dar jumate.La mine aspectul daca s-a dus,s-a dus tot.Deci ieri toata ziua atat am mancat,la masa,in rest lapte,cornulete,pufuleti.Masa normala,doar una.M-am cantarit si vad ca prostiile nu ma ingrasa,ca nu am pus nimic de vreo doua saptamani.De cand mananc doar o masa de mancare ,si in rest ma indop de biscuiti si dulciuri .M-am cam prostit,nu mai iau si eu trei mese ca omul,ci una si tampenii in rest.Nu merge asa!
Asa,ziceam de gatit,azi am asa la frigider,dar nu garantez ca si fac! Eu asa am in plan: ciorba de burta si limba cu masline.
Limba,sa o taie dansul,ca eu daca o vad,nu mai mananc.SA O VAD BUCATELE SI SA NU MA PRIND CE E.Daca nu ma ia lenea si ma infig intr-un burger!
As mai manca o ciorba de fasole,dar nu are chef al meu .Sau o mancare de cartofi,dar sa nu iasa asa groasa ,cu ardei gras verde si ceapa mare.Ce sa iti mai zic eu sa faci,ca banuiesc ca burta si limba nu ai(tu stiu ca ai),eu am cumparat ieri special ...Spaghete,chiftele,ciorba de perisoare,vinete.Mancare de rosii cu ardei si ceapa,tocate toate si puse la calit fara apa deloc.

danita,dar ce e cu atatea accidente? Bine ca sunt mici,unele chiar haioase!

Mayaione
,doaaaaaaaamne ,mami,ce vrednica esti !!! la ora asta si deja ai ligheanul de gogosi ????Ficatei avem voie acum,parca doar la inceput,ca aveau exces de vitamina nu stiu care.Dar mie nici la inceput nu mi-au spus la spital sa nu mananc.probabil e vorba de exces.
Mama ce vrednica esti! Poate nu mai fac si eunimci,si ma apuc de gogosi,si hgata mancarea siazi!
Hai sa iti dau o idee la gogosi,faci usturoi pisat,cu apa,sau cum il faci tu,mujdei.Si gogosile,daca nu ai pus zahar pe ele,le intingi acolo si mananci de rupi.Pare ciudat,dar incearca una.Si eu cand am auzit prima data m-am strambat,si cand am gurtat,am lasat friptura de-o parte!
Ahhh si ficateii aia tot cu usturoi ar merge.
Dar p arsurile mele o mai merge usturoiul,ca nu am mai incercat de mult.mmmmm

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Stiu de gogosi cu mujdei, am inteles ca sunt exact ca friptura de pui cu usturoi. Nu am incercat insa niciodata si mi-e teama rau de arsuri. O sa am timp dupa ce vine bebelina sa experimentez orice.
Acum sunt f fericita ca o disper pe vecina nebuna de sub mine care ne-a facut viata calvar vreo 2 luni. Am pus boxele pe parchet si basii cat mai tare. Ascult Rammstein sa fiu sigura ca dispera, nu are cum sa-i placa asa ceva. Sotul meu avea o idee si mai sadica, cand plecam la spital sa nasc, sa ne facem ca uitam muzica data drumul si cateva zile sa asculte rock zi si noapte=)).

mayaione 38 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, multumesc de grija si sfaturile cu ficateii...stiam si eu ca nu e voie in sarcina, insa n-am mai mancat ficatei de peste 1 an...plus ca-i fierb bine ca sa fiu sigura ca ies toate vitaminele...si sarcina deja e mare, nu prea mai are ce sa i se intample lui bb...

Oana 31+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Fetele mele da ce ma distrati voi .De buna dimineata ati inceput cu mancarea. Credeam ca numai eu sunt asa. In ultima vreme eu mananc paine cu ou si lapte. Ieri si la amiuaza mi-am facut niste sandviciuri cu paine de asta.
Am vazut pozele cu camera de la Aelita, le voi pune si eu pe ale mele caci noi suntem gata de vreo 2 saptamani.Azi vreau sa spal perdelele din toata casa.Daca pana acum o saptamana tot as fi curatat prin casa, acum nu mai am chef sa fac absolut nimic.
Asiza, poate imi vinzi tu pontul cu rezerva in spital daca Zina e deja acolo, ca o rugasem pe ea.
Dolores, cum e sotul tau? Daca nu se simte mai b ine, obligatoriu mergeti la un medic sa-l vada.
Mirona, tu intri o data pe zi? Cum mai esti?
Cristina 74, nu te-am vazut pe-aici in zilele astea de cand am revenit si eu, ma bucur sa vad ca esti ok ( mai putin treaba cu piciorul, dar aia trece)
Pupici la voi

Mio 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

AAA, acum am vazut ce-am scris. Nu mananc numai paine cu ou ci absolut orice si oricat.Toata sarcina am fost moderata, nu ca mi-as fi impus ci asa a fost sa fie, iar acum pe ultimii 10 metri mananc ca o sparta. Deci, pana in sapt.37 am pus pe mine 13 kg fara sa se prea vada iar acum sunt sigura ca voi ajunge pe la 18 kg in plus.N-as vrea!
Mare minune, de vreo 3 nopti dorm dusa ca in vremurile de negraviditate. De ce oare?
Sa nu uit: in fiecare capitol voi intreba macar o data: unde e Lavinia P, stie cineva ceva? Este ieseanca, stiti voi careva ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Vai fetelor, mi-am luat inima-n dinti si m-am apucat de gateala . Fac ardei umpluti (o sa explodeze si ai mei sunt sigura si supita de pui cu galuste.
Maya....gogosi.........vin si eu sa-mi dai Ramstein superrrrrrrrrr ROCK BABY!!!!!
Alta zi plicticoasa. Voi cum va mai umpleti timpul? Si asta in mod practic si dragut, I have run out of ideas
ici

Ana 38w1d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput