Prichindei martie - aprilie 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Andira, iti urez o viata frumoasa si linistita , sa te bucuri de tot ce e frumos in viata si sanatate....

LA MULTI ANI!!!!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Ieri, am fost la medic si ne-a dat un hepatoprotector, caci se pare ca injecatrile cu ciotostatice nu au ramas fara urmari, insa m-a asigurat ca o sa fie bine, in rest suplimentam calciu si 1-2 picaturi in plus de vigantol si repetam analizele peste 2 luni.
Aseara, am lasa pagina de la mamici deschisa, si pentru ca era viu colorata si sotul stiindu-ma fan in ale problemei...citi chiar postarea ta, rrox, cu independenta Ioanei in patul propriu....si sa vezi dupa aceia ce atu avea in problema( ca eu de cand cu eruptia dentara mi l-am luat in pat langa noi si dezavantaj tot noi, caci Rares doarme pe orizontala....), asa ca Ionut, mi l-a mutat pe pitic in patul lui...fara discutii, ca e baiat mare.
Bafta , azi la ortoped si vesti din cele mai bune.

Gegea, pai schimba asistenta, dacat sa suporte Daria testarile ei in ale meseriei...
Revin, ca se trezeste domnul, caci el imi facu destepatrea pe la 6 ( nu stiu ce a patit ca s-a trezit plangand) si dupa aia a recuperat, dar mami...ioc si sa vedeti voi diseara ca iar ma plang eu de nesomn( poate imi da si Pisi o idee...sa nu gandesti departe....)

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

LA MULTI,MULTI ANI FERICITI,ANDIRA!!!

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Andira!! Sa sarbatoresti frumos azi si sa fii fericita cu familia ta frumoasa!

Raresionut sa nu-i spui lui Rares ca de la postarea mea i s-a tras Ioana ii trimite asa de la independent la independent

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! Andira, sanatate si mult noroc in viata.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Pisicuta si sotul meu fuse la un team building dar week-end-ul trecut si la Predeal... si eu tot acasa.... distractie placuta si vreme frumoasa.

Crissa bine ati revenit.

Poze

Mergi la inceput

Gegea imi pare rau sa aud ca asistenta a chinuit-o pe Daria. sa ii treaca.

Raresionut si la voi sper asa fie totul bine.

Alex doarme de mult in patul mare , respectiv cu mine dormea de cateva luni... si acum de mai bine de 2 saptamani doarme singur... inca nu a cazut din pat... prima saptamana am stat cu plapuma pe jos in caz ca pica.... problema noastra este ca in continuare are o gramada de treziri de nu stiu cat mai rezist sa ma plimb intre patul lui si patul meu.. azi noapte l-am culcat la 21.30. s-a trezit la 23, la 24, la 1.30, la 2... si apoi nu mai stiu ca m-am dus la el..si acolo am ramas... si nu mai stiu ce sa ii fac... ca de multwe ori nici apa nu vrea..se trezeste si plange... si trebuie sa am duc la el.... sa il adorm... respectiv sa stau langa el si sa il mangai..asa il culc si seara...

hai ca m-am plans destul... revin mai tarziu....

Poze

Mergi la inceput

Am revenit....sa incepem cu vaccinul privit din unghiul terapiei naturiste.
Personal, cred ca mamacita a subliniat foarte bine care sunt grupele de risc , dar mai stiu ca si aici tine de propriul arbitru.
Organismul este dotat de la sine cu capacitatea de a face fata agresiunii virale.
Farmacia naturista, prin gama vasta de produse( si ma refer inclusiv la fructele si legumele crude care aduc un aport semnificativ de vitamine si naturale in organism) ajuta la intarirea imunitatii la toate grupele de persoane , dar sub nicio forma nu poate preveni si trata complicatiile gripei.
Si ca un caz, concret de la noi din familie, bunica lui Rares( care face parte din categoria de risc) se vaccineaza in fiecare an, dar de fiecare data se lasa cu o gripa urata....in schimb persoana mea( care am venit in contact cu multe persoane bolnave) nu a avut la activ mai mult de o gripa in ultimii 5-6 ani, poate chiar mai mult( dar sa nu exagerez).
Si, cred ca diferenta consta in sistemul imunitar al organismului respectiv.
Nu vreau sa o "iau pe arataura" de la subiect, dar eu nu ii voi face vaccinul lui Rares, pentru ca anul trecut , la cat am bantuit noi spitalele nu am avut surprize, dar asta nu inseamna ca nu voi sta in garda...si daca Doamne fereste se intampla ceva, nu o sa imi fac mustrari ..din cele mai mari.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Rrox , daca ar sti el...insa acum razboiul e cu tac-su..insa pupici ii intorcem cu mare drag..tot de la independent( fortat) la independent.
Ninocikap, pai uite ca eu nu am fost in stare sa o iau de la capat cu treziriel din ora in ora si comoda fiind ( recunosc), am preferat sa il iau langa mine.
Insa eu ii doresc lui Alex, un somn lin si luuuuung pana dimineata.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Daria, ce faceti?
Sper ca nu e tarziu sa iti urez o casnicie frumoasa si implinirea viselor impreuna...ce ati facut pana la urma?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput