Prichindei martie - aprilie 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 11
raresionut spune:
Nino,

Ligia,
gata cu meniul de maine, multumesc frumos, insa eu combinatia asta de ciorba , salata si omleta nu o pot pricepe , de fapt papilele mele gustative
...dar maine vin siguuuuur cu parerea proprie la culinar.![]()
![]()
Mamacita,
pai nu contest deloc, ca si eu as proceda la fel, la cate contacte cu bolnavi ai tu.
Eu insa mai speculez faptul ca am fost crescuta la tara in mediu curat si nepoluat
...poate de aia, dar nu zic hop( inca)...![]()
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Vreau si eu sa va rog ceva, ....am eu o "pasarica" la capitolul temperatura corporala si sper sa nu par paranoia, dar Rares in general prezinta 37.1-37.6 grade( depinde de agitatia din ziua respectiva).
Credeti ca gresesc si imi fac probleme inutile? Si sa ma justific putin, cand i-am descoperit eu aceste temperaturi, i-am facut o urocultura si surpriza avea infectie urinara. In decurs de 2 luni, a avut 4 astfel de infectii( cu diferiti microbi), dar cum eu ma saturasem de antibiotice ( la 5 luni), am facut analizele la alte laboratoare, care surpriza.....urina era sterila, anyway, vreau sa va intreb daca mai are vre-un prichindel asemenea valori de temperatura?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mamacita spune:
Nino,pai ciclul lor de somn este de 40 minute,deci ori se scoala dupa 40 ori dupa un multiplu de 40,daca este frant
.Din pacate asa este,cu cat mai mare prichindelul,cu atat mai greu chinul cu invatatul somnului
;m-am chinuit eu de mi-au sarit maselele[si acum imi mai sar
,dar mai rar],dar a meritat.Nu pot decat sa-ti spun sa perseverezi si iti tin pumnii!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
raresionut,Alexandru are 36,3 aproape constant,cu foarte mici variatii,de obicei in minus.
I-ai mai repetat acum de curand ex.urinar si urocultura?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
raresionut spune:
quote:
Originally posted by mamacita
raresionut,Alexandru are 36,3 aproape constant,cu foarte mici variatii,de obicei in minus.
I-ai mai repetat acum de curand ex.urinar si urocultura?
Alexandru,soarele nostru
Mamacita, multumesc,

insa stii care e problema mea( care am uitat sa o precizez), ca aceste intrvale le prezinta seara, daca ii iau temperatura sa spunem imediat ce se trezeste , diferenta semnificativa, adica 36.5-36.8 grade. Si la ultimul ex de urina ( acum o luna), nu avea nimic.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
ligia13 spune:

La multi ani ANDIRA! Sanatate, putere si tot ce iti doresti tu, inclusiv un pic de timp sa ne mai povestesti despre voi!
Curiozitatea din mine urla tare
. Cine este NewMami?
mamacita pupam urechea lu Alexut!
raresionutz, intr-adevar este una din cele mai ciudate mancaruri, dar noua ne place. Fac destul de rar. Identic si la fel fac eu ciorba de loboda, dar maninc numai eu cu Radu
.
Sa sti ca si Radu este un copil mai caldutz, el are 36.5-36.6 in mod normal, dar dupa ce maninca, dupa ce face caca, dupa ce plinge, dupa ce etc etc, are 37.2-37.5. Am studiat mult pana mi-am dat seama ca efectiv dupa anumite activitati el e mai caldutz!
ninocikap, inca aveti atatea treziri?! Saraca de tine! Din p[acate in afara de metoda luat langa noi in pat , noi nu am incercat altceva, dar la noi se intimpla rar.
Gata: avem si incisivul lateral stanga jos!
In seara asta ne-a shocat si pe mine si pe tati. Cu ajutor minim, doar la 2 piese, Radu a facut tot puzzleul pe care il are, cu o rabdare si o meticulozitate exemplara! (V-am spus ca nu cu mine seamana nu?! - asha meticulos vreau sa spun , ca de destep , normal ca seamana cu mine
)
edit: am si eu o intrebare. sub ce forma le dati voi puiutilor supliment de vitamina C? (adica mai precis: exista sirop? sau pastilutze? ca ei nu stiu inca sa suga comprimate!)
Haideti ca va pup, ca maine ma asteapta iarasi o zi grea! 
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Crisa-77 spune:
Ligia13,vitamina C exista sub forma de fiole buvabile de 5 ml.
pt voi.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
gegea spune:
quote:
Originally posted by ligia13
edit: am si eu o intrebare. sub ce forma le dati voi puiutilor supliment de vitamina C? (adica mai precis: exista sirop? sau pastilutze? ca ei nu stiu inca sa suga comprimate!)
Eusi Raducu
(22.04.2005)
ligia, Dariei ii dau vitamina C de la Hofigal, pastilute. I le impart in sferturi si ii dau cate o bucatica. Nu se repede sa inghita, ci le plimba in gurita si se chinuie sa le mestece. Ii plac mult si ii dau asa de le 8-9 luni.
Bravo pt. puzzle!

Geani si Daria
(03.04.05)Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
Crisa-77 spune:
Raresionut ,nu trebuie sa-ti faci probleme in ce priveste temperatura corporala.Andrei intotdeauna a avut 37.2-37.5.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
NewMami spune:
Ligia13, sunt o mamicuta de mai-iunie 2005. Baietelul meu Patrick Ryan e nascut pe 13 Iunie 2005. V-am urmarit si admirat din "umbra" pe mai toata perioada cat ati fost gravide si dupa aceea. Din pacate timpul liber este tot mai limitat, asa ca mai arunc cate un ochi pe aici rar de tot.Sunteti niste mamicute extraordinare si am invatat multe lucruri utile de la voi. Va multumesc.