Cura de slabire cu boabe de orez
Raspunsuri - Pagina 4
Anuska spune:
Se pare ca dieta capata adepti, insa nu apare nici-un martor care sa spuna daca a tinut-o si cu ce rezultate.....
Bafta celor care au de gand sa se apuce de ea!
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Luna75 spune:
S-au angajat pentru dieta pana acum :
belnicol
capra cu trei iezi
Ellej - 1,72 m :60 kg ->
Luna75 - 1,69 m:59 kg ->
mada2001us
monica-elizabet- 1,73 m:65 kg ->64
nemary - 1.60 m:54 kg ->
Olim
silvana salajan - 1,73 m:79 kg-> 78
Tino - 1,62 m :70 kg ->
Lista ramane deschisa tuturor doritoarelor si sa speram ca succesul nostru sa dea aripi si altor fete.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
capra cu trei iezi spune:
he, he si eu.
dar am o intrebare: cand ajungem la 30, a doua zi cate boabe, sunt tot 30, sau incepe sa scada la 29?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
nemary spune:
sper sa rezist pana la capat. acum ma gandesc cum o fi sa inghiti 30 boabe de orez.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
mamaruta spune:
deci de maine o sa vedem posturi de genu, azi am inghitit un bob, si inca vreo cateva pe urma si io si io.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
deci de maine o sa vedem posturi de genu, azi am inghitit un bob, si inca vreo cateva pe urma si io si io.
Nici chiar asa ! Nu raportam zilnic, eventual o data pe saptamana sau la 10 zile.
Cred ca toata lumea e constienta ca inghitind pur si simplu boabe de orez nu vom slabi insa daca reducem dulciurile,prajelile,sarea,fast-foodul,bauturile carbogazoase si introducem putina miscare - da.
Sper ca boabele de orez sa ne ajute sa adoptam o alimentatie cat mai sanatoasa iar peste doua luni sa devenim
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Tino spune:
hop si eu!
ma primiti si pe mine. ma batea gandul, dar nu prea stiam ce sa fac. acum mi-ati dat un impuls, mai fetelor.
succes tuturor la numarat!
numai bine!
dacia spune:
de ce trebuie numaidecat la ora fixa?
Oricum dupa nu mai mananci 2 ore nu?
Irina, Edy cel scump4 ani si Amy creata1 an comoara noastra
Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite