Vine barza? 28
Raspunsuri - Pagina 9
rox_dox spune:
buna fetele...
am reaparut si eu dupa ceva absenta...
ce mai faceti? ce mai ziceti?
roxali, kriss, ceva semne?
la mine nimik deocamdata si nici luna asta cred ca n-o sa fie...ca-mi pleaca barbatul...
mai vb...pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
chiquitita spune:
Fetele, faceti test si macar stiti o treaba. Eu am facut testul cu 2 zile inainte sa vina CM. Apoi au aparut sangerarile si durerile. Daca nu faceam testul as fi crezut ca e CM si poate luam si un nurofen forte de durere. Mai bine ca l-am facut.
8+
Bebelusul meu
chiquitita spune:
Si eu te pup! Mai bine, cred. Iau ditamai punga de pastile si stau in pat...
Zenobiamulti pupici si succes sa vii la odisee. Mersi de incurajarile si urarile tale. Nu puteam raspunde pt ca calculatorul era departe si eu stateam numai in pat.
8+
Bebelusul meu
Zenobia spune:
Stai linishtita, Chiqui. Importante sa fii tu bine si bebelushul. Slava Domnului. Ce ti-a spus la spital?
Eu inca nu fac test pentru ca imi place sa ma amagesc. Serios acum, nu cred ca am de ce, am prestat o sg data in perioada buna. Poate s-a prin ceva, dar greu de crezut. Sa vedem... deocamdata nimic...
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Ileana2000 spune:
Curaj Zenobia!Daca ai prestat cand trebuia,eu zic ca e II!Ancadragoman,asteptam un II si de la tine!Fetelor,va urmaresc din umbra,sa va ajute DD la toate
Ileana2000 spune:
Ancadragoman,mi-ar placea sa vin alaturi de voiAstept sa ma refac,pana atunci sper sa intrati toate la odisee!
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by rox_dox
buna fetele...
am reaparut si eu dupa ceva absenta...
ce mai faceti? ce mai ziceti?
roxali, kriss, ceva semne?
la mine nimik deocamdata si nici luna asta cred ca n-o sa fie...ca-mi pleaca barbatul...
mai vb...pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Roxx, cred ca suntem in aceeasi zi..ne apucam azi de treaba:)
Pai ziceai ca sotul pleaca in weekend..pana atunci e numai bun de lucrat, nu? hai nu fii trista!
Poze
Incercari bebik
Cristina