Vine barza? 28
Raspunsuri - Pagina 2
AndraZ spune:
Anca, tu luna asta ai ovulat?
ca mi se pare tarziu sa ovulezi in z21.....
eu am avut ovulatie undeva in z17....dar a trecut ceva vreme de atunci.....si am prestat la greu in zilele alea....
Laura, felicitarile mele ca ai putu presta in fiecare zi....si aprecierile noastre(ale mele si ale sotzului meu) sotzului tau ca nu s-a stresat....al meu cred ca s-ar fi urcat pe peretzi sa ii zic "in fiecare zi", cu toate ca nu ar fi spus nu.....dar din fericire nu pot eu asa de des...asa ca mai face si el o pauza....
Andra
ancadragoman spune:
Andra eu am avut luna trecuta CM de 37 de zile si de aia nu stiu cand ovulez.Este al 8 lea test.Cred ca am ratat momentul.
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
Laura Ioana spune:
Anca imi pare rau, nu intelesesem!
Andra nu te teme ca si al meu zicea ca e "abuzat sexual de mine" si ca e "jucaria mea sexuala"
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
AndraZ spune:
Anca, nasol cu CM tau....eu am luat aproape 7 ani anticonceptioanle pt ca aveam Cm neregulat. Odata mi-a intaziat 35 de zile....si zau ca nu a fost sarcina. Insa alm lasat pastilele de 1 an de zile si de atunci imi vine ceas, spre multumirea si spre uimirea mea.
Laura, e bine ca doar zicea si presta in continuare. Bine ca nu s-a opus...
Andra
ancadragoman spune:
Iubita si eu am luat pastile 6 ani si era la fel ceas,de un an nu mai iau si pena luna trecuta venea fix la 28 de zile.Luna trecuta mi-a intraziat 9 zile.Acum iti dai seama ca nu mai stiu de capul meu ,daramite de ovulatie.
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
mirella76 spune:
Fetele am intrat sa va doresc un weekend placut.
Nu cred ca o sa mai reusesc sa intru pentru ca acasa la mine este santier...
Poate aduceti cu voi luni niscavai teste II
mirella
kateryna spune:
Laura!!! Felicitari!!! Cat de mult ma bucur ptr tine! Ai sa vezi ca de data asta o sa fie totul ok si peste 9 luni (de fapt 8) iti vei tine bebelusul in brate.
Vine barza
27+ George Anelin
AndraZ spune:
Anca, sper sa nu o ia si al meu razna ca atunci o iau si eu razna....plus ca la ce dureri aveam inainte sa iau pastile....sunt pasibila de crima daca reapar acele dureri, care nu treceau nici cu 2-3 algocalmine, piafen si nurofen, toate luate una dupa alta...sa speram ca CM meu a revenit la idei mai bune....plus ca 2 zile nu ma ridicam din pat....Doamne fereste!
Andra
Zenobia spune:
Laura Ioana, FELICTARI DIN TOATA INIMA si ia-ne repede dupa tine!
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Laura Ioana spune:
Katerina si Zenobia va multumesc mult ca va ganditi la mine
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye