Vine barza? 28
Raspunsuri - Pagina 13
rox_dox spune:
pai nu prea am prestat corespunzator...
noi suntem cu stresul cautarii unui apartament si cam ajungem terminati acasa seara tarziu...
dar nu-i nimic, daca nu-i acum...mai e si luna viitoare nu?
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Zenobia spune:
Pentru ca se poate intampla foarte bine ca foliculii sa nu se sparga si atunci bineinteles ca nu ramai. la echo se vede si in cazul asta iti da sa faci o injectie care ajuta la spargerea lor si la eliminarea ovocitelor. Teste de ovulatie de ex arata ca ovulezi chiar daca foliculii nu se sparg. Asa ca...
Zenobia 36 months+
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
ancadragoman spune:
Eu nu o urasc,dar si cand o sa pun mana pe ea no sa-i fie prea bine..
anca
poze nunta
bibyrox spune:
Bine v-am regasit fetelor! Eu sunt mai veche pe-aici.. numai ca n-am mai intrat in ultimul timp. Vad foarte multe fete noi! Asta e un lucru bun!! Inseamna ca celelalte au reusit!!
Eu ce sa va spun... Am un CM de 24-25-26 zile. Ultimul CM a fost pe 8 octombrie. Normal trebuia sa-mi vina pe 2 noiembrie si... n-a venit! Mi-am facut ieri un test Femina care a iesit negativ. Mai tarziu cand m-am uitat la el se vedea foarte vag acolo inca o liniuta dar stiu ca nu are relevanta. Acum n-am mai facut testul ca parca mi-e frica sa nu ma intristez. As mai astepta cateva zile... desi daca cel de ieri a iesit negativ...
Simptome? Am ceva.. Sanii umflati si usor durerosi, o senzatie de frig intr-una si stare de somnolenta. Ieri am avut simptomele de CM si chiar credeam ca vine... dar nici urma.
O fii... n-o fii... nu stiu ce sa zic.
Doamne ajuta!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
ancadragoman spune:
Biby mai fa maine dimineata un test ca semne ar fii.
Hai pupici si sa fie bb
anca
poze nunta
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Biby mai fa maine dimineata un test ca semne ar fii.
Hai pupici si sa fie bb
anca
poze nunta
Multumesc pentru incurajari. Cred ca-l fac maine dimineata pana la urma.
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby