Dr. Stanciu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apisica spune:

cred ca se dorea un schimb de experienta sincer; ne vom limita atunci la a ne transmite informatii importante si/sau fara substrat subiectiv.
Kristi reclama i se face la lista de pediatri deci nu scapam de coada
diadaniela nimeni de aici nu a avut o parere proasta despre experienta si cunostintele dr. ci despre modalitatea de contact si neajunsurile unei consultatii scurte;
De ex. mie cand mi-a racit pitica acum 1 luna (si are acum abia 3 luni jumatate) l-am sunat la cabinet sa imi programez o consultatie - precizand ca fetita este foarte racita - si m-a programat peste 3 zile cand a avut loc; bineinteles ca in acest timp am luat medicatia data de medicul de familie, pentru ca nu era sa las copilul asa, medicatie pe care dansul a anulat-o la consultatie;
Probabil ca eu voi migra la un alt pediatru pentru probleme simple, si voi apela la dr.Stanciu in momentul unei probleme deosebite (sper sa nu mai fie cazul de probleme deosebite) sau din cand in cand pentru o evaluare. Stiu ca e bine sa iti urmareasca o persoana continuu copilul insa exista momente cand trebuie sa stabilesti prioritati pe termen scurt.
Cat despre zgarcit la vorba si explicatii si eu am un exemplu negativ asa cum am mai zis intr-o problema complicata, insa prefer sa nu mai comentez.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Kristinutza,
Si eu mi-am pus problema asta cand, facand reclama aici pe forum dr. care mi-a urmarit sarcina si recomandandu-l la diverse gravidutze, m-am trezit ca brusc are cateva sute de gravide de monitorizat in acelasi timp...si ca imie imposibil sa ami dau de el, ca trebuien sa astept 3 ore la usa cabinetului lui...

Dar, dupa ce mi-am zis ca am fost o bleaga, ca facerea de bine etc...
mi-am dat seama ca de fapt problema se putea rezolva f simplu.
Daca dr respectiv isi face programarile la 20/25 de min (crescand sa zicem pretul consultatiei astfel incat financiar sa nu fie un dezastru pentru el), aglomeratia de la cabinet s-ar relaxa si ar fi loc de primit si urgentele...

P

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by apisica
Cat despre zgarcit la vorba si explicatii si eu am un exemplu negativ asa cum am mai zis intr-o problema complicata, insa prefer sa nu mai comentez.

Comenteaza iubita tot. Vrem sa le stim si bune si rele. Sa stim si noi la ce sa ne asteptam.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sa va spun experienta mea:
L-am cunoscut cand copilul avea 9 luni pentru ca facuse o bronsiolita careia dr. de fam. nu-i daduse de cap. Dupa o sapt. de tratament era la fel asa ca ne-a dat internare. La Budimex in loc sa merg la internare am intrebat de el. Initial n-a vrut sa se uite la bb ca daca avem internare sa mergem sa ne internam. Am insistat si l-a consultat. Apoi a scris reteta in cea mai mare liniste. Eu nu indrazneam sa intreb nimic ca asa sunt eu mai fraiera. Noroc ca a scris tot ce trebuia pe reteta. Dupa ce i-am bagat ceva in buzunar a devenit mai amabil si mi-a explicat ca in tratamentul dat de dr. de fam. 2 med. se bateau cap in cap de aia nu se vindeca bb. In 3-4 zile baiatul s-a facut bine.
O alta intalnire am avut-o pe la 1 an cand a facut febra. Atunci am mers urgent la spital. S-a uitat in gat, a zis ca dupa cum arata gatul va avea si diaree si ne-a dat Sumetrolim, antitermice si picaturi de nas. Intradevar a facut si diaree, dar dupa 2 zile a inceput sa tuseasca urat. L-am sunat pe mobil luni si ne-a chemat marti la cabinet fara ora. Se pare ca tratamentul initial nu a fost bun pentru ca a facut din nou bronsiolita. Deci aici o bila neagra. Ne-a trecut pe acelasi tratament de la 9 luni si cu el s-a facut bine.
In privinta banilor cred ca fiecare da cat il tine buzunarul. La cabinet nu am dat niciodata mai mult si de fiecare data am primit bon. La spital am dat 300.000 pentru ca mai mult nu imi permit si cred ca e ok. A, si la episodul de mai sus cand ne-a schimbat tratamentul nu mi-a mai luat bani la cabinet pentru ca a zis ca eram in tratament la el (ceva de genul asta). Si o alta data am fost fara programare la cabinet sa se uite la capul lui (cazuse din pat), s-a uitat rapid in usa (si m-a linistit ca n-are nimic) si bineinteles nu mi-a cerut bani.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iacobica spune:

aceeasi parere proasta despre timpul limitat, aceeasi parere buna despre profesionalism. insa uneori tocmai din lipsa timpului ii este afectat profesionalismul.
am avut aceeasi problema ca si apisica : copilul avea febra 39 si domnul doctor m-a programat peste 2 zile in conditiile in care la momentul la care l-am sunat era la cabinet.puteam sa stau cu mainile in san si sa ma uit la copil 2 zile? am fost la alt pediatru care ne-a prescris antibiotic pe care, peste 2 zile dr. stanciu mi-a spus sa-l intrerup si ne-a dat alt tratament.(o fi bine sa intrerupi antibioticul dupa 2 zile???)
inaintea acestui episod am fost si la spital unde, desi i-am dat 500.000 consultatia a fost la fel de scurta, am asteptat in holul spitalului o gramada de timp si, cand ne-a venit randul ne-a dus 2 copii deodata in cabinet.
asa ca, daca tot mergem la dumnealui, macar mergem la cabinet unde suntem programati la o anumita ora(si de obicei se respecta ora) si stiu sigur ca voi plati numai 250.000, cat costa concultatia
referitor la intrebarile puse in deschiderea subiectului, noua NU ne-a recomandat niciodata calciu, iar, la 8 luni ne-a spus ca va trebui sa revenim dupa un an sa ne dea trimitere la un chirurg pentru decalotare.despre lapte nu stiu ce sa-ti spun fiindca l-am alaptat pe radu pana la 1 an si 9 luni cand am trecut linistiti pe lapte 1.8%

Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fiica-mea are 4 ani si dr Stanciu ne da in fiecare iarna calciu ,vigantoletten si una ,alta pt imunizare.
de fapt in lunile cu R.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alan26 spune:

Si noi mergem la Dr. Stanciu si momentan avem mare incredere. Priorixul si Varilixul ne-a recomandat sa le facem la 1 an si o luna. In lunile cu R 10ml de calciu sirop si vigantol pana la 2 ani. Imunobaby acum in perioada mai rece. Mentionez ca fetita are 1 an. Merg sa vada fetita la o perioada de timp chiar daca nu are nimic dupa ce am avut mai multe incercari nereusite cu alti medici pedriatrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

adevarul este ca, daca si-ar angaja o secretara si ar face consultatia de 15 min (crescand pretul, ok...) ar fi totul muuult mai bine si pt noi si poate si pt dansul. ai dreptate, magghic.
are cineva curajul sa-i dea ideea asta?

despre urgente stiu ca primeste. eu l-am sunat la un moment dat cand eram pe drum de la suceava spre bucuresti si copilul avea febra. ne-a chemat la cabinet si ne-a primit.

iacobica, multumesc pt raspusuri. la laptele de 1.8 ati trecut la sfatul drului stanciu?

si a propos de vigantoletten versus vigantol, voua ce v-a recomandat? mie nu mi-a spus niciodata despre posibilitatea de a da vigantoletten, desi la alte mamici le-a recomandat asa. in conditiile in care radu la un an nu are fontanela inchisa, ia cate 3 picaturi de vigantol pe zi.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apisica spune:

Uite ca la noi nu a fost asa: i-am spus la telefon ca fetita este racita; stia ca are 3 luni si cu 2 zile inainte fuseseram externate de la chirurgie, unde a suferit o interventie chirurgicala in sensul cel mai putin fardat al cuvantului; si totusi nu ne-a chemat mai repede la cabinet ci peste 3 zile asa cum v-am zis, si eu ma asteptam in naivitatea mea sa ne cheme a doua zi la spital...
Poate ca e o solutie buna marirea pretului consultatiei si in consecinta marirea timpului acesteia insa ce sa zic... nu scrie pe afis - "durata consultatiei este:", deci s-ar putea sa ne legam de un parametru la care raspunsul sa fie " durata consultatiei nu este prestabilita, doar ca nu a fost nevoie decat de 5 minute la fiecare"...intelegeti? Asta va zic tragand concluzii din situatia cand am depasit cele 5 minute pe care le stiam si problemele nu se lamuriseara toate. Nu mi-a zis ca am depasit timpul afectat, evident, insa a facut tot posibilul sa ma faca sa inteleg, printr-un joc al gesturilor: initial mi-a tot intins pe birou reteta spre mine, ca sa o iau, eu m-am facut ca ploua si am continuat sa intreb iar la un moment dat a ridicat reteta de pe birou si mi-a intins-o fara drept de apel. Poate in alta conjunctura m-ar fi amuzat situatia, acolo m-am simtit doar stresata sa fac repede conexiunile intre ce il intreb si ce imi raspunde ca sa pot pune intrebarile nou nascute. Desi am fost alambicata ma intelegeti voi .
Acuma stau si ma gandesc ca poate o fi pus omul pretul mic ca sa poata oricine sa duca copilul la control la el, nu numai cei care-si "permit".

Oricum, Kristinutza ma bucur ca ai renuntat la experimentul pretului dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mda, experimentul a luat sfarsit. concluzia: nu trateaza diferentiat in fctie de bani. deci, intr-un fel e bine, intr-un fel e rau...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput