ce mancaruri nu va plac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstamate spune:

Subscriu la aversiunea pentru mancarea de bame si adaug un nu pentru BRANZA CU MUCEGAI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

De ficat nu m-as atinge pentru nimic in lume.

In rest, cu greu mananc bucatele de carne daca au grasime (mananc doar daca sunt "printre straini" la masa). Cu carnea de oaie/miel la fel.

Acum, ca ma gandesc, toate pretentiile mele sunt legate de carne. Cu legumele n-am nicio problema, dimpotriva.

Iar ciorba de burta n-am mancat si nu voi manca niciodata din cauza denumirii .

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by crisstamate

Subscriu la aversiunea pentru mancarea de bame si adaug un nu pentru BRANZA CU MUCEGAI!

crisstamate

Branza aia cu mucegai cu mamaliguta calda este o bunatateeeee !!!!!!!! Mmmmmm ... Dar, gusturile nu se discuta.

Eu pot sa ma laud ca sunt ff hranace, mananc cam orice. Fireste am anumite preferinte, dar asta nu inseamna ca nu mananc anumite alimente. Pot sa zic ca nu ma innebunesc dupa ciorbe (in general) si peste. Imi plac insa mult, mult fructele de mare ... animalutele alea care vi se par ciudate .

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darvla spune:

quote:
Originally posted by clayhanger

De ficat nu m-as atinge pentru nimic in lume.

In rest, cu greu mananc bucatele de carne daca au grasime (mananc doar daca sunt "printre straini" la masa). Cu carnea de oaie/miel la fel.

Acum, ca ma gandesc, toate pretentiile mele sunt legate de carne. Cu legumele n-am nicio problema, dimpotriva.

Iar ciorba de burta n-am mancat si nu voi manca niciodata din cauza denumirii .

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

ma bucur ca nu sunt singura ciudata( cum mi se spune acasa)care nu mananca ciorba de burta din cauza denumirii.

doar marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amini spune:

Salut!
eu nu prea sunt o mofturoasa la mancare, dar singurele mancaruri care nu-mi plac sunt:
Fasolea verde
musacaua si
pilaful.

Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Orice cu oaie, miel, fazan.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gehas spune:

Mancarea de bame (bleah), porumb, pilaf

Gabi

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza." Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Nu-mi place musacaua.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibebe spune:

Uauuuuuuu,ce subiect delicios!Mai bine era:ce va place sa mancati? Eu nu sunt pretentioasa la mancare,imi place sa maninc tot ce e apetisant, dar totusi am ceva ce nu-mi place: branza feta, cascavalul vegetal, soia,pestele acela cu fffffff multe oase ca ti se taie pofta alegand la ele si cel afumat....aaaaaaaa si ar mai fi dar nu-mi vin in minte acum. Oricum pana una alta.....haideti ori la o ,de ce nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

pai as vrea eu sa fiu slaba,dar mananca alte porcarii,gen snaksuri,dulciuri,pateuri,cartofi prajiti,deci exact ce nu e sanatos sa mananci....

Mergi la inceput