ma gandeam deunazi ca desi sunt destul de dolofana,totusi,exista multe mancaruri care nu mi plac...caltabos,organe de vita,porc,creier,ciorba de burta,ciorba de peste,ciorba de miel,iepure,fructe de mare,momite,limba,nu m as atinge de astea nici daca as muri de foame.apoi mai sunt si altele,dupa care nu prea ma omor/salata de boeuf,mazare,supa de galuste,dovlecei umpluti,carnati de casa.pe astea le mananc uneori,dar nu cu prea mare pofta....voua ce mancaruri nu va plac?
in general, mincarea gatita si cu diverse amestecuri de legume...bleah!
In categoria asta intra ciorbele, supele si tocanitzele si toate combinatiile de genul asta....
Prefer oricind o ciocolata, o roshie, o gogoasha, un copan sau un alt aliment singular, clar si bine definit!
Elise
dar cam ce mananci ?!?!
ficatul, pestele (exceptie cel afumat) fasole, varza, fructele de mare, omleta,pizza,
as manca intr-un snitele, si salata boef, si cea de tzelina
Ciorba de burta, ciulama de ciuperci, caimac (de lapte), scoici si, in general, camtoate mancarurile exotice, gen carnea cu portocale, ananas
Fasole batuta, biftec tartar, mancaruri facute cu fructe, pepene cu branza, melci, scoici.
Anka si Ubitu
Pfuaaa,cred ca mai curand as putea sa scriu ce mancaruri imi plac,dar hai sa fac o incercare:
ciorba de burta
caltabos
orice alte organe in afara de ficat
fructe de mare
orice alta carne in afara de pui,porc,peste si vita,dar mai rar
brocoli,sparanghel
lapte dulce
si mai sunt dar nu-mi vin acum in minte...
"La vita e bella"
poze