bubite mici pe picioare

bubite mici pe picioare | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Buna din nou fetelor!Am deschis aces subiect pt. o problema a unei cunostinte careia, de ceva timp, i-au aparut pe unul din picioare, mai sus de glezna, niste bubite mici din cauza carora este nevoit sa se scarpine non stop pe picior,caci"il mananca"groznic.Nu vea deloc sa merga la dermatolog.V-ati confruntat cu asa ceva, voi sau cunostintele voastre?Stiti ce ar putea fi?Va multumesc pt. raspuns!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Bubitele pot aparea din cauza unei intoxicatii alimentare,sau daca a fost piscat de vreo insecta sau poate fi ceva de ordin dermatologic..
Cum nu dai mai multe detalii,as spune sa incerce cu pasta de apa..macar asa nu se mai scarpina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Merci mult draga mea.Sigur nu e de la o piscatura de insecte, iar intoxicatia nu poate dura atitea luni de zile si cred ca daca ar fi vb de intoxicatie i-ar fi iesit in mai multe locuri.Unde pot gasi pasta de apa?Cre ca daca nu s-ar mai scarpina ar trece de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musca tzetze spune:

In mod sigur, solutia optima ar fi dermatologul...
Dar daca nu vrea, imi dau si eu cu parerea.
Verdict: ciuperca (mai ales ca zici ca se scarpina)
Rezolvare: Nizoral unguent, dupa 2-3 zile nu se ma scarpina, dar trebuie continuat tratamentul pana la 2 saptamani, altfel revine.

Sper c-am fost de ajutor :)

Mergi la inceput

merci si tie draga mea.deci ciuperca apare si pe picioare in sus, nu doar in zona talpilor?pt. ca problema este mai sus de glezne,cam la jum. disantei dintre glezna si genunchi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musca tzetze spune:

Asa numita "ciupreca piciorului" apare in mod normal pe talpa, dar mai sunt n soiuri de ciuperci care pot aparea oriunde, unlele sub forma de pete, altele ca niste bubite mici. Dar ca regula generala, daca "te mananca" e ciuperca.
Pana sa ajunga la Nizoral, care e specializat pe ciuperci, poa` sa incerce cu Triderm (ceva mai ieftin), tot un unguent, dar asta-i polivalent.

Mergi la inceput

Multumesc mult draga mea pt.sfaturile pe care mi le-ai dat!

Mergi la inceput