Ce incadrare???

Ce incadrare??? | Autor: dadi_t

Link direct la acest mesaj

Am fost numita director cu delegatie cu o indemnizatie de conducere de 30%, la o institutie de stat, la data de 01.10.2006. Pana in prezent nu mi s-a facut incadrarea pentru ca nu sunt lamuriti cum trebuie sa mi-o faca. In principiu legal ar trebui pe functie, conf. ordonantei 62/30.08.2006. Maine vreau sa inaintez o adresa direct forului caruia ne subordonam, pentru lamurirea si dispunerea incadrarii..Ajutati-ma cum e mai bine s-o formulez si ce argumente sa am in ,, dotare,, in cazul in care vor sa ma incadreze ca meserie si nu pe functie???!!! Multumesc!

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

As vrea sa te ajut dar nu ai dat prea multe detalii
ai scris ca te angajeaza pe un post de director cu delegatie - din cate stiu indemnizatia pt director nu poate fi de 30% -in cazul in care esti angajata in baza OG 63/2006 indemnizatiile de conducere le gasesti in anexa 3 din Legea 495/2004.
Nu vreau eu sa intru in detalii daca tu nu ai dorit acest lucru dar... ma gandesc ca la baza angajarii tale a fost un concurs. Cum suna cel putin anuntul era pt functia x sau pentru meseria y.
In alta ordine de idei ar tb sa existe un stat de functii, un stat de personal cu salariul de incadrare indiferent daca postul anterior a fost vacant sau nu, gresesc?

Mergi la inceput