Am fost numita director cu delegatie cu o indemnizatie de conducere de 30%, la o institutie de stat, la data de 01.10.2006. Pana in prezent nu mi s-a facut incadrarea pentru ca nu sunt lamuriti cum trebuie sa mi-o faca. In principiu legal ar trebui pe functie, conf. ordonantei 62/30.08.2006. Maine vreau sa inaintez o adresa direct forului caruia ne subordonam, pentru lamurirea si dispunerea incadrarii..Ajutati-ma cum e mai bine s-o formulez si ce argumente sa am in ,, dotare,, in cazul in care vor sa ma incadreze ca meserie si nu pe functie???!!! Multumesc!
Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
As vrea sa te ajut dar nu ai dat prea multe detalii
ai scris ca te angajeaza pe un post de director cu delegatie - din cate stiu indemnizatia pt director nu poate fi de 30% -in cazul in care esti angajata in baza OG 63/2006 indemnizatiile de conducere le gasesti in anexa 3 din Legea 495/2004.
Nu vreau eu sa intru in detalii daca tu nu ai dorit acest lucru dar... ma gandesc ca la baza angajarii tale a fost un concurs. Cum suna cel putin anuntul era pt functia x sau pentru meseria y.
In alta ordine de idei ar tb sa existe un stat de functii, un stat de personal cu salariul de incadrare indiferent daca postul anterior a fost vacant sau nu, gresesc?