"Te iubesc !",...cum ti-a spus-o prima data?
Raspunsuri - Pagina 2
NicoletaB spune:
mi-a spus "te iubesc" in ziua de paste a anului 2004, la vreo 3-4 luni de cand am inceput sa iesim
faza e ca in aceeasi zi, dupa acel te iubesc i-am intalnit pt prima data parintii
s-o fi facut-o cu un scop anume?
hanna10 spune:
Noi ne-am intalnit acum 3 ani la o zi dupa ziua lui. La vreo cateva zile dupa ce ne-am cunoscut mi-a spus ca eu am fost cadoul de la Dumnezeu pentru ziua lui:).
In schimb eu i-am spus "I love you" la 4 zile dupa ce ne-am cunoscut dar i-as fi spus la cateva ore sa fiu sincera, dar nu am vrut sa ma creada nebuna. La fiecare sfarsit de convorbire telefonica in loc de bye, imi spune I love you.
alibebe spune:
Eeeeeeeee,ce frumos suna! Inainte imi spunea fffffffffffff des,acum cam rarut...Daca sunt suparata spune: SI NU UITA CA ,,TE IUBESC''apoi ma ! Acum ii place sa spuna : te ador, te doresc,ce mandru sunt de tine,imi place cum gatesti....bla,bla,bla Sunt cuvinte frumoase si astea dar suna mai dulce ,,TE IUBESC'',nu-i asa fetelor?
babyblue spune:
ce ciudat..nici eu nu=mi aduc aminte cand mi-a spus prima oara ca ma iubeste....ma refer la fostul sot, sau la sasha...
insa imi aduc aminte cand mi-a spus ca ma iubeste primul meu iubit.:) acu' atatia ani in urma....si culmea, de sahsa cu care am fost acum 5 luni, nu mai retin deloc. mi-o fi zis oare?
primul iubit mi-a zis in discoteca, dar intr-un mod f romantic, de am retinut...si apoi eram la munte si mi-a scris mare pe zapada...se vedea de la cabana unde eram eu.:) a fost f fain.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."
Elise spune:
mi-a spus-o cam dupa 2 luni, cind ne-am certat si am vrut sa plec.
In timp ce imi strangeam bagajele mi-a zis prima data ca ma iubeste, si ca nu vrea sa traieasca fara mine.... si ca gasim noi o cale...
Inca n-am gasit-o, dar de atunci incercam.
Elise
clayhanger spune:
Mi-a spus-o plin de emotie (el fiind si foarte timid de fel). A insistat sa ma priveasca in ochi. Urma sa plec in vacanta de iarna si nu voia sa plec fara sa stiu ca ma iubeste .
El si acum (dupa 2 ani) este asa de emotionat cand imi spune (foarte des), pe cand pentru mine e vorba mai degraba de a-l face sa se simta iubit, fara sa i-o zic tot timpul.
Eu imi amintesc mai vag cand i-am spus prima oara (i-am spus inaintea lui), eram cam bosumflata. Am insistat ca "nu conteaza ce simti TU, eu TREBUIE sa iti spun asta...".
Mult mai bine imi amintesc altceva, ce mi s-a parut foarte dragut. Eram veseli, ne simteam foarte bine, vorbeam, radeam... si i-am zis (vesela, ca sa nu par prea serioasa si sa-l sperii , aveam doar cateva saptamani) ceva de genul "noi ne iubim asa de mult si probabil ca nu ne dam seama!".
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde