mamica noua,
Raspunsuri - Pagina 2
catia spune:
nasterea......mare problema,nu?acum sunt curajoasa si astept cu nerabdare sa-mi vad bb dar atunci voi mai fii?ceea ce conteaza este ca el sa fie sanatos;si mancacios
Laura Takacs spune:
Catia, sper sa ai o nastere la fel de usoara ca a mea, care a durat numai 2 ore cu travaliu cu tot, in schimb sarcina a fost un chin. O sa faci anestezie epidurala? Eu ti-o recomand din toata inima!
Multa sanatate si spor la "exercitii" micutului. Sa ne spui ce e cand afli.
Maadi spune:
Bine ai venit Catia. Iti doresc o sarcina usoara si sa ai un bb sanatos si norocos, care sa iti aduca numai bucurii.
Sa ai grija de tine si de burtica si asteptam vesti mai multe, mai ales rezultatul pe 24.
Pupici,
Maadi
Lumi spune:
Bine Ai Venit!
Iti doresc sa ai o sarcina cel putin la fel de frumoasa si usoara cum am avut-o eu.
ici pe burtici la mamici si ici
Lumi - mamica Denisei
aici gasiti pozici: http://community.webshots.com/album/71873746ieirlw
ruscus spune:
bine ai venit,iti doresc sa ai o sarcina usoara,bucurate din plin de aceasta minunata perioada prin care treci.numai bine
pupici pe burtica
florina si mica minune Danny Thierry
sorana spune:
Bine ai venit!
Te asteptam cu cereri de sfaturi despre sarcina si nastere!
Sa ai o sarcina usoara in continuare si, mai ales, un sanatos.
bb Monica si Sorana
catia spune:
e atat de bine sa te trezesti si sa te intampine atat de multe urari de bine.va multumesc din suflet.si eu sper sa ma bucur cat pot de mult de starea mea.au fost probleme la inceput dar acum suntem bine,ne agitam,vorbim papam si dormim
Flower spune:
Bine ai venit , catiutza !
Te vei simtzi extraordinar aici , iar dependentza se simte dupa cateva zile !
Sa ai o sarcina usoara si un sanatos !