Mamici de sept-oct 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
adameasca spune:
Tasia, imi mai permit un "sfat": maine, cand faceti proba, lasa-l pe sotz sa-i dea biberonul. Ca dc te simte cu tzatzele prin preajma, poate nu-l mai vrea. ![]()
N-am somn
, tusesc....
Simona, esti de groaza, nu alta. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Lyana spune:
salutare fetelor
bebe Teodora inca doarme si profit de ocazie sa mai scriu cate ceva.
katia laptele se pasteaza in frigider, 24 de ore iar la congelator 3 luni
eu nu am reusit sa strang suficient sa ii las la congelator.
tasia saptamana viitoare si eu as vrea sa trec pe la facultate si am facut proba cu biberonul si a mers
ii sau o data biberon o data tzatzi si nu are obiectii
e haplea oricum si baga in ea tot ce ii dai
i-am mai dat si ceai de chimion cu anason fara zahar si i-a placut.
succes la alaptat
Teodora, 12 oct 2006
mexxa spune:
Fetelor ca invit sa vizionati cateva pozici cu noi facute ieri in Copou... poze bb
_
mamica de ingeras luptator
poze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
gripo spune:
Fetelor, va multumesc ca mi-ati raspuns, deci, pana la urma, si clateala, asta e!!!
MEXXA, superbe poze, bebe frumos, maricel, dar mami arata mai slaba decat eram eu inainte de a ramane gravida.

bravo!!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
katia spune:
Multumim pentru raspuns fetelor! Na ca ma facui desteapta si instruita!
Apropo de instruire, Amarantina, eu fac schema cu paturica de cand am venit de la spital (adica o prind sub saltea) ca fii'mea are o problema cu mainile - ii place sa gesticuleze
si o data numai m-am intors sa-i iau pampersul sa o schimb si si-a tras paturica pe nas....deci sunt numai ochi si urechi; nu esti singura!!!!
Tasia si eu i-am dat Katiei cu biberonul. Ieri chiar trei mese le-a servit asa (tot de la avent cu o gaurica avem si noi) si asta noapte a refuzat biberonul si a dorit san. Partea proasta e ca a papat tot vreo 7 min si a adormit la loc. Deci ai toate sansele sa patesti ce spunea Ileana!
Raluca, ti-am admirat printesica - este tare dulcica!!! Sa-ti traiasca!!
Mexxa nici voi nu va lasati, vad, la capitolul frumusete! Sa traiti si sa ramaneti luptatori si invingatori toata viata!
Armand, bb de Alessia, ce mai faci?
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
alessia80 spune:
Buna,
ELOISE- bine ai revenit! Ti-am spus eu k vei avea un mic rocker!![]()
LILI- bine ai revenit si sa ai un ingeras cuminte!
TASIA- al meu mananca biberon, tzatze cu protectie, tzatze fara protectie.... ce sa zic, daca e cu lapte de la mami...nu mai conteaza!![]()
KATIA-like mother...like daughter![]()
Si eu ma inscriu pe lista mamelor care dorm in pat cu piticii. ARMAND chiar nu are nici o pr! Il pun in patut, doarme acolo, il pun in pat cu mine, doarme, aseara am fost la o nunta si l-am dus in camera de hotel si a dormit! Eu nu cred in mitul: dak doarme in pat cu tine...gata asa ramane... Din comoditate am ales varianta dormitului cu mine noaptea pt k mi se pare inuman sa ma tot ridic sa vad ce face, plus k noaptea e absolut adorabil cand rade in somn, se incrunta, se cearta, se mira...N-as pierde asta pt nimic!
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
adameasca spune:
Da' de ce va stresati cu paturicile si nu folositi un sac de dormit? Scade nivelul de stres simtitor, parol. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Eloise, MamiLili, DiaB si Lyana, bine ati revenit acasa si pe forum, sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi. V-am trecut pe lista!

Am fost si noi ieri cu pitica la dr. Stanciu la control (Ralu, multumim frumos!
) si avem 3890 gr si 54 cm, deci am crescut 3 cm si am luat aproape 800 de gr. Eu zic ca e bine, avand in vedere ca are zile cand plange pana la epuizare din cauza colicilor.
Fetelor, va invit pe toate la
si
virtuale intrucat azi aniversam un an de casnicie super fericita! 
Ralu, tare frumoase pozele cu piticuta ta, poate reusim odata sa le facem pe fete sa se intalneasca la o barfa mica asa ca intre bebeluse, ce zici?
Am vazut si pozicile Sandrei, ale lui itzy-bitzy, flori si mexxa. Aveti niste bebei superbi! Trebuie neaparat sa facem candva o intalneala cu totii, poate cand se face mai cald si cresc si bebeii mai mult. Ce ziceti?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
osna spune:
buna dimineata de la o mamica zombi![]()
matei a dormit ieri super bine si aseara pina pe la 8 apoi a inceput circul.nu am reusit cu nici un chip sa-l adorm si sa-l fac sa nu se trezeasca cand il punem in patut.cu chiu cu vai,cand eram la limita puterilor pe la 3 azi-noapte a adormit.azi de dimineata mi-a dormit pina la 7,apoi amancat si acum doarme din nou.eu m-am apucat sa gatesc ceva si apoi sa-l scoatem in oras ca este foarte frumos afara.
anangel_lexi LA MULTI MULTI ANI FERICITI ALATURI DE SOTUL SI FETITA TA!!!!
va pup si va doresc o zi minunata
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei