circulare ale co ?!?
Am citit rezultatele ecografiei. Doctorul spune "circulare ale co". Sa fie "ale cordonului ombilical"? Daca DA la ce se refera? Stie cineva? Sunt acum in saptamana a 30-a .
Va rog, astept raspuns(uri).
Raspunsuri
nicol74 spune:
Buna Gio,
Am fost ieri la Herghelegiu, mi-a zis ca totul e bine, ca fetita e f. bine dezvoltata pentru varsta sarcinii (? cam cu o saptamana si ceva in avans). Si la mine a iesit asta ce zici tu si da este cordonul ombilical si chiar l-am luat la intrebari despre asta si mi-a zis ca nu e grav. Mie mi-a iesit si esarfa nu stiu de care in jurul pieptului bebelushei. Nu e grav in sensul ca nu afecteaza circulatia sangvina acum si alimentatia dar nu stiu ce sa zic de nastere. Marti ma intalnesc cu dr mea si -ti pot spune mai multe ...
Nu te ingrijora, mi-a mai zis ca se intampla f. des asta cu cordonul ombilical !
Nicoleta
tigresa spune:
nu e nici un motiv de ingrijorare cu circulara de cordon
si bb. al meu avea acum 5 sapt. cordonul infasurat in jurul gatului, iar acum s-a desfasurat;cel mai bine e sa astepti sa vezi la sfarsit sa vezi cum va fi, pana atunci se infasoara si se desfasoara de 1000 de ori.
in plus am auzit de f. multe cazuri de nastere normala cu circ. de cordon, chiar si cu dubla circulara, iar nasterea a decurs bine.daca cordonul e insa prea strans, e posibil sa ti se recomande cezariana.
cel mai bine medicul poate sa iti spuna despre ce e vorba
tinatache spune:
Cunosc pe cineva care a nascut 2 copii din cei 3 cu circulara de cordon. Plus ca se poate descolaci pana la nastere, eu inainte cu 2 sapt. de termen am facut eco si nu avea circulara, iar la nastere avea cordonul in jurul gatului, numai ca eu am avut cezariana. Nu e problema, mai ales daca dr stie de ea, va avea el grija. Nastere usoara!
Cristina, mamica cu burtica
carmenutza spune:
Gio, si mie mi-a spus dr.Herghelegiu ca bb are circulara laxa de cordon,..laxa ptr. e larg in jurul gatului..si la fel m-a linistit..se intampla f des si ne exista nici un risc sa nu poti naste normal .....numai sa nu fie f strans sau rasucit de cateva ori. Daca este deja cu capul in jos s-ar putea sa nu i se mai desrasuceasca cordonul din jurul gatului,dat iti repet..nu este nici un pericol.
BB meu are cordonul in jurul gatului de la 5 luni...si tot de atunci e si cu capul in jos..asa ca cel mai probabil il va avea asa si la nastere.
Nu iti mai face atatea probleme din cauza asta.....si eu m-am panicat putin cand am aflat ..dar acum m-am linistit total.
Bafta multa!
carmen