dr. Anca Constantin?

dr. Anca Constantin? | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Buna,
as dori sa stiu daca o cunoaste cineva pe dr ginecolog Anca Constantin. Are cabinet la CMU Unirii si daca nu ma insel profeseaza si la sp Bucur.
Va rog, cine stie, sa-mi spuna si mie cum este ca om si dpdv profesional.
Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Chiar nu a auzit nimeni de aceasta d-na doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstamate spune:

Eu am auzit. Ba chiar am si vazut. Dar nu e de bine (parerea mea..)
Anul trecut prin septembrie am inceput sa am niste dureri de burta ingrozitoare si, pentru ca nu am reust sa scap de ele am mers la consultatie la CMU unde am dat de aceasta dna (sau dra) Constantin. Ca om mi s-a parut atenta si de treaba dar profesional nu cred ca straluceste caci mi-a pus diagosticul de congestie pelvina si mi-a dat un tratament cu antiinflamatoare si ovule. Si de unde crezi ca proveneau durerile? Eram insarcinata! Dar dna dr. n-a stiut sa-mi spuna ca la inceputul unei sarcini e posibil sa apara dureri, mai ales in cazul unui uter retrovers (asa ca al meu). Asa ca am luat din pastilele indicate si din cauza asta am avut motive de mare ingrijorare daca bebe va fi bine. Din fericire bebe doarme acum in patut si nu am avut probleme. Dar ce vreau sa zic e ca poti gasi si ginecologi mai buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hmm, m-ai pus pe ganduri Crista. Multumesc pt mesaj, o sa incerc sa fiu atenta, daca nu-mi place ceva, o schimb.

Mergi la inceput