Vaccin antigripal in timpul sarcinii

Vaccin antigripal in timpul sarcinii | Autor: Yannia

Link direct la acest mesaj

Fetelor, voi ati facut vaccin antigripal in timpul sarcinii? Am consultat mai multi medici si parerile sunt impartite: unii spun ca e indicat, altii spun ca e contraindicat. Nu stiu ce sa fac.

11+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu tocmai mi-am cumparat azi...:)
Doctorul meu de familie zice sa fac, o sa-l intreb si pe ginecolog miercuri sa vad ce spune si ma hotarasc dupa aia.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Eu sincer, sunt putin cam sceptica in ceea ce priveste eficienta vaccinului. Am avut gripa de 2 ori toata viata si una din dati a coincis cu momentul cand am facut vaccin antigripal. Asa ca, nu stiu daca se merita sa risc aiurea.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vaccinul anti-gripal este interzis in primul trimestru de sarcina. in rest e ok de facut, mai ales daca stati intr-un mediu ostil - adica intre colegi cu nasurile curgand, stranutand, etc. si pentru categoriile de risc e indicat - cadre medicale si profesori/invatatori/educatori.
sanatate multa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Multumim frumos, roxanaz.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Mie mi-a zis dra ca este contraindicat, deoarece creeaza anticorpi, care nu fac bine sarcinii. Eu zis sa intrebati la firmele producatoare. In prospect ar trebui scrise si informatiile acestea!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

In Libertatea special (doctorul casei) spuneau ca merge oscilococcinum ca vaccin antigripal homeopat indiferent daca esti gravida sau vrei sa ramai insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, anul trecut pe vremea asta eram si insarcinata. Dar medicul mi-a interzis vaccinul antigripal. Cel mai bine e sa iei preventiv de cum da frigul lamiie cu miere de albine. Eu asa am facut si n-am facut gripa deloc desi la serviciu toti colegii mei aveau.
Pupici

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Eu l-am facut anul trecut in ultimul trimestru de sarcina si totul a fost OK....dar asa cum spunea si Roxana, nu tb. facut in primul trimestru de sarcina....acuma sunt din nou insarcinata in 7 saptamani, asa ca nu am sa-l fac...
Numai bine!

Irina, mami de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

si medicul de famile si ginecologul mi-au interzis sa fac vaccin antigripal

gabi

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Anul trecut pe vremea asta eram si insarcinata. Dar medicul mi-a interzis vaccinul antigripal, asa ca cel mai bine intreaba medicul.
Mult succes si nastere usoara

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput