Flirtul pe net!
Raspunsuri - Pagina 3
gabi_j spune:
Cu dependenta asta nu stiu ce poti face... cu cat ii interzici mai tare ceva, cu atat mai mult o sa faca chestia asta. Ai incercat sa discuti deschis cu el despre treaba asta? Sa ii spui ce te deranjeaza? Acuma, banuiesc ca il cunosti destul de bine ca din reactiile lui sa iti dai seama daca minte (un pic) sau nu. Nu trebuie sa il acuzi de nimic, ci pur si simplu sa ii spui ce nu iti place. Nu uita cat de importanta e comunicarea intr-o relatie. Eu cand am ceva bai cu el ii spun intotdeauna, prima data ma gandesc, ma calmez, si incerc sa pun problema in asa fel incat sa inteleaga ce ma deranjeaza si de ce. La fel, si el imi spune cand exagerez cu ceva. Mai am obiceiul... :)
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
iulissa spune:
un pic off topic si totusi pe fir :
Fetelor, eu am doi prieteni foarte buni care s-au cunoascut pe Chat/mirc.La momentul respectiv erau iesiti din relatii destul de bolnavicioase, s-au intalnit mai intai virtual, apoi personal si bineinteles ca sunt fericiti si astazi.
Au cativa ani frumosi de mariaj, se gandesc si la un bebelash si chiar dau vina pe "noroc" pentru toata dragostea lor.
Cred ca chat-ul leaga si dezleaga, cred ca in momentul in care in cuplu, unul din parteneri e mai interesat de chat decat de jumatatea lui, atunci trebuie puse semne mari de intrebare!
Aveti grija si aveti grija, in ambele cazuri!
Nevestica Adorata
Rufus spune:
quote:
Originally posted by hanna10
Si acum ajung la adevarata problema...eu consider ca cine se duce pe net sa vorbeasca cu persoane de sex opus si sa se "indragosteasca" sunt persoane nefericite in relatie, care nu obtin dragoste si caldura de la jumatatea sa.
Din pacate, nu sunt convins de asta. Pe chat ai tendinta sa te expui mai mult, sa te confesezi...si uite-asa legi o prietenie frumoasa, care este o varianta de urgenta, cel putin in subconstient. Si cum o casnicie are si momente mai proaste...
Raman la parerea mea: ce depaseste amuzamentul din adolescenta, e mare prostie.
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
pisucmic spune:
Doar o opinie: uita-te la mesajele Georgianei de la alt subiect recent de pe forum, si iata cum s-au transformat chat-urile in linii erotice. Doar un exemplu. Altul, articolul acela mult citat cu "Jurnalul unei femei inselate".
Dar nu spun ca nu exista solutii simple: de exemplu de ce nu faceti altceva seara? Incercati cat mai des sa iesit la film, la teatru, cu prietenii la un pahar (de vorba...), la un restaurant, la o plimbare (cand e frumos afara) etc etc. Cred ca adictia asta de chat e si un semn al lipsei de alta preocupare. Daca ar avea altceva de facut, poate ar mai uita de chat. Asa, in casa, tot TV si PC; ca nevasta e deja prea cunoscuta...
Ce parere aveti?
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by pisucmic
Dar nu spun ca nu exista solutii simple: de exemplu de ce nu faceti altceva seara? Incercati cat mai des sa iesit la film, la teatru, cu prietenii la un pahar (de vorba...), la un restaurant, la o plimbare (cand e frumos afara) etc etc.
Cu 2 copii mici, dupa ora 7 seara (ca atunci ajungem noi acasa de la munca).....e cam greu, daca nu imposibil .
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
daniela_b spune:
Da, flirtul pe net poate lua o intorsatura nefericita.
Insa eu nu sint de acord sa pun raul inainte.
In primul rind, aparitia acelor nick-name-uri "ciudate" pe o lista comuna de YM nu demonstreaza mare lucru.
Cit de "prost" poate fi un barbat care-si adauga "fete vesele" pe lista contului comun?
Dar, nu lasa suspiciunea sa-ti patrunda in inima ca un sarpe veninos si nu-l urmari.
Intreaba-l, privind in ochii lui daca flirteaza cu cineva pe net. Simplu si direct.
Sotul meu nu foloseste calculatorul pentru navigare pe net in schimb serviciul lui ii scoate in cale multe reprezentante ale sexului frumos si foarte frumos. Ar fi o nebunie sa-mi pun nervii pe moatze gindind-ma mereu la treaba asta. Asa ca, acum mai multi ani l-am intrebat pur si simplu daca flirteaza cu ele sau daca are ginduri "ascunse" pentru vreuna. Raspunsul a fost: NU.
Iar eu l-am crezut pentru ca imi cunosc marfa.
Mi-a fost suficient raspunsul acela, am incredere in el si gata.
In acest fel duc o viata mult mai linistita.
Eu spun sa pui capat indoielii si sa-l intrebi.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii