Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
tania-z spune:
Lavi super!!! e buna "productia" si asa!. Scuze, uitasem de postarea ta cu intrabarea catre Silvia. Neuronul....
Adyya tare faza cu soricelul!
Am uitata sa va povestesc faza zilei de ieri. Cosmin oincerca sa-l adoarma pe Stefan plibandu-l. La un moment dat, ii cade lui Stefan suzeta pe jos si eu fug sa i-o spal. Mentionez ca eram obosita-varza. Vin cu suzeta si incerc sa i-o indes in gura lui tati. El nu si nu! Eu, contrariata:"hai, deschide gura! ce, nu o mai vrei acum?". La care tati zbiara la mine:"Ce naiba faci?!" Abia atunci mi-am dat seama ca grersisem "adrisantul". oboseala maxinma, ce sa-i faci!
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
crissy77 spune:
Raspunsuri:
- Cand mergem cu masina tot familionul, eu stau cu fata in spate (ii mai dau ceai, un biscuite...; daor cand adoarme stau in fata
- Gandacel, ai grija cu scarile alea. Eu cat am fost gravida, de fapt de pe la vreo 6 luni incolo, aveam oroare de scari.
- Madutza, oare cand se termina sirul imbolnavirilor la voi?
- Gris cu lapte: lapte formula pus la fiert cu gris. Nu am pus zahar pentru ca e dulce laptele. Cand pun prea mult gris completez cu lapte de vaca.
- Osteffy, bine ai venit in gasca noastra.
- Noki, te inteleg perfect cu urletele. Si da, urla Elise de scoala si mortii din morminte cand cade dar azi chiar nu a plans. Probabil era prea speriata sa mai scoata vreun sunet.
- Tania, si-a mai revenit Stefan? Tot din borcanel papa?
- bb_alinus, cat timp o tine cineva in brate si ii da atentie, Elise nu e geloasa.
- Lavi, si Nati e kkcioasa?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
lavi02 spune:
Tania m-am spart de ras!
Dar eu nu inteleg in raspunsul tau catre mine la ce te-ai referit. La kkteii Natilicesti?
negaracristina si noi, Brutus... la noi a revenit, dupa vreo saptamana - 2 de pauza. Deja am si pierdut notiunea timpului.
Morgano spune:
Fetelor, cu riscul sa iau un camion de rosii in cap, va zic ce idee mi-a trecut prin cap acum cateva minute (cand radeam morcovi sa-i congelez pt momente de maxima comoditate cand trebe sa fac o ciorba):
Propun sa facem cumva un mesaj de "La multi ani" comun din partea tuturor pt sarbatoritii zilei. Daca 3 luni de zile fiecare zice LMA pt fiecare sarbatorit, ajungem la nebuni!!! Si nu o zic din rautate sau comoditate.
Cu tot dragul gandim - sunt sigura - fiecare dintre noi toate numai cele bune pt fiecare anisor implinit, dar putem sa o facem frumos si simplu.
E o perioada cu multe probleme pt multi bebelusi, pt multe mamici, si cred ca intre urari riscam sa trecem pe langa postari importante unde e nevoie de sfatul sau sprijinul nostru.
E doar o propunere, pana intra in scena prima sarbatorita, Alexia sambata (sper ca am retinut bine), avem timp de vot si propuneri pt mesaj.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
ioana_77 spune:
Hello!
Pe mine ma asteapta barbatul la meci, iar eu lecturez pe-aici.
Io i-am dat Mariei lapte cu gris acum doua seri si a mancat si nu prea. Nu am pus deloc zahar si niciun alt indulcitor. DR mi-a zis ca e ok sa-i dau, ma gandesc ca mai are si ea o luna jumate si am sa o trec pe lapte de vaca. Io o tot dau in sus si in jos ca o intarc dupa un an, dar cand vad cum bantuie virozele astea pe-aici, parca imi vine sa ma razgandesc, cand stiu ca pot sa-i ofer un anticorp in plus.
Dordia, naspa rau cu diareea asta, tine regimul in continuare, ii dati voi de cap pana la urma. Furazolidon nu i-ai dat, uite, la Feli a facut bine.
Madutza, sanatate multa pt amandoi.
Tania, chiar ca te-a ajuns oboseala.
Gandacel, ai grija la burtic si la celelalte organe si membre, ca ai nevoie de toate.
Noapte buuuuuuuuuna la toata lumea!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
cristinamh spune:
si io un pic, ca doarme fi-mea.
ripley, exista alternative. de exemplu, se pot trimite felicitari pe mail. sau, cea mai comoda, se deschide subiect la "evenimente, anunturi"... "azi alexia implineste un anisor", si toata lumea posteaza acolo felicitarile. numai bine, subiectul se poate salva frumos si pune la arhiva sa-l aiba bb cand va fi mai mare.
oricum trebuie sa-i felicitam, doar e primul lor anisor!
ps. rosii nu mai sunt, s-au trecut
in rest, ce sa zic, la dr n-am fost la 11 luni. pur si simplu nu mai am chef, dupa atata bolit... o sa dau tf peste 2 sapt sa vedem ce vaccin facem la un an. dupa cantarul si centimetrul meu, fi-mea n-a crescut deloc ultima luna. nu ma mira, diversificarea la noi merge prost. mananca cu toane, numai ce are chef. pe piureuri bebelicesti nu pune gura, asa ca gatesc, fara sare, prajeala, etc, si-i dau si ei. vad ca de-asta mananca.
maimutica m-a capiat, se cocoata pe oriunde. toata ziua e de fusta mea sau se tine dupa fra-su. nu cumva sa stea singura. cele mai frumoase clipe sunt cu ei doi la joaca in patut.
cele mai nasoale e cand iris vrea in brate... si urla de stie tot blocul... deh, scorpioana ambitioasa!
si gata, s-a trezit. urla. ma duc s-o spal.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
tania-z spune:
Lavi, ighen , la kktzei m-am referit. Nu sunt ei TEMA ZILEI?
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Madutza10 spune:
Ne-am intors si noi de la dr. la 21:00 ,am stat pe la usi de mi-a venit rau ,l-a consultat prof dr. Irdachescu de la Budimex ,care acum lucra si la Medlife o zi pe saptamina (eu sincer n-am mai auzit de el ) dar toata lumea vb pe acolo ca e super bun etc ,consultatia la el 1 milion ,deci Marcu ,cu 650 de mii e prajitura ,mi-a zis ca nu are nimic la plamini ,doar o raceala puternica sio ca mucii sint normali dar nu chiar in halul asta ,m-a trimis si la Orl unde am mai platit 650 de mii ,un exudat nazal si concluzia ,mucozitati si-atit ,nu e nevoie de antibiotic ,mi-au dat in plus fata de ce-i dadeam Colargel ,dupa care am umblat de nebuna tot sectorul 6 ,sa-l gasesc in final la o farmacie de linga casa!
Deci m-am dus degeaba ,doar asa sa mai arunc 2 milioane ...,nu stiu mai fetelor ori sint eu nebuna de-a binelea ,ori nu s-a nascut dr. care sa-mi fie pe plac ,chiar si profesoru' asta mi s-a parut ca sovaie ,nu e foarte ferm in ceea ce spune ,sincer ,nu stiu la ce doctor sa mai merg ,am schimbat 2 pina acum ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
dordia2000 spune:
Mai fetelor....nu mai intzeleg nimik. Am consultat 2 dr. si amandoi mi-au dat acelasi tratament+regim....l-am respectat...si in prima jumatate de zi face kk aproape normal dupa care se moaie pana ajunge seara aproape apa chioara. In rest azi a fost vioi, vesel, s-a jucat nu a avut alte neplaceri. Dar...pana cand schimb baiatul la piele de 6-7 ori pe zi??? Ca mai am un pic si...ma internez cu nervii. Cred ca nu ii mai dau nik de mancare ca sa nu mai aiba ce face ca altfel...nu pricep. dupa lapte fara lactoza si orez cu morcov si banana sa faci apa chioara....deja e cam mult.
Sa fie oare de la Enterol???? ca dupa ce ii dau Enterolul in ceai dupa masa de pranz incep scaunele sa se inmoaie si sa se indeseasca. Oare???
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005