Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI uite inca unul
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/cardiologie
Eu zic sa stai calma,uite socru-meu are insuficientza cardiaca ,a fost diagnosticat acu vreo 20 de ani si trimis iute la operatie,dar n-a vrut atunci.Si acum e bine mersi (inca) si are 75 de ani.
Sper ca o sa se termine maine repede si cu bine,eu zic ca aia o sa ii faca,ce era pe site-ul ala - interventie fara anestezie generala,in trei zile e acasa

DEEA deci e si pupacioasa pletoasa mica!
Uite si eu is
DANAST nu scapa nora asta pupacioasa,se asorteaza cu frumosul tau!

MARAKI sa ne ti la curent!BAFTA MAINE!

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ali, Moni, Anasebe
Nico stii tu pt ce!
Nu stiu daca m timp acum de poveste dar sa vad cand mai pun mana pe PC ca sa pot scrie cate ceva despre Raisa!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

URSULINAAAAA acu scotzi nasul din barlog,cand vreau eu la nani?
BIANCA cu Diana sta sotul meu Z(ramas in CIC) si mai trece si mami pe aici.Sigur ca mi-e greu,de aia oi fi asa

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

URSU zi repede care-i baiul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

ursulinoooooo

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ursu, Ce s-a intamplat ???

Bianca, si noi suntem tot singuri cu bb, chit ca mama mea sta la 3 etaje diferenta Dar Daria nu a iesit din manuta noastra(a mea si a sotului) nici o clipa. E mai complicat, ca trebuie sa o iei si pe ea in calcul la activitati, dar nu pot zice ca e greu. E chiar foarte distractiv

moni, somnu usor, mai du-te si tu la nani, ca maine o iei de la inceput.

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Bia, daaaa.. si eu sunt scorpioanca Dar mai tarzie, de november (14 nov 77)

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pe scurt de tot problem cu dintii de 3 sapt nu papam nimic ... adica lapte si iaurt cu biscuiti...

Si pe alta parte dupa cum am anuntat mai demult nu mai pot intra la PC atat de des ... adica deloc pt ca nu mai am loc de Tino ...

Cuscra mai esti prin Bucuresti sau ai tait-o afara?
Pupici multi lui Mark asta pt ca nu am baut o sau un

Acum plec la nani... noapte buna!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor multumesc pt. incurajari, chiar am nevoie de ele...Moni merci mult pt. link ,cred ca valvuloplastie face Giorgos pt. ca socrosenia a zis ca-i baga un balon sa-i largeasca valva.Sper sa trecem cu bine peste boala si sa revina la normal cat mai repede, trebuie sa slabeasca foarte multe kg si va fi trimis o luna de zile la tratament dupa ce iese din spital. Cred ca s-a ajuns aici pt. ca a facut o pauza de tratament de vreo 2 luni..cred ca am mai scris despre asta...va pup fetelor, am reusit sa scriu ca doarme Angelo, este cam infundat la nas si nu doarme asa bine...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Am mai stat sa ma uit cum au iesit "operele de arta" de azi Am mai pus cateva si pentru voi, la topogane

Deea

Mergi la inceput