Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA pai stii ca pispirica mea silueta e fomista sectei? (chestia cu secta - provine de la barbatu-meu ,care anul trecut pe vremea asta,cand pierdeam noptile pe net a zis "sa mai termin cu secta aia de gravide" asa ca am fost secta de gravide,acu suntem secta de mamici... ) Cum ziceam,Diana a papat si papa mult si repede ,dar seamana pe mine evident (am ramas totusi dupa sarcina "grasa" cu 55 kg,nu 52 ca inainte )

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

danast sunt superbe pozele. Aveti un baiat tare dragalas. Sa va traiasca.
Apropo vad ca a vazut multe orase la viata lui asta micu...
Ce bine e in Romania langa mama care sa aibe grija de copil daca vrem sa mergem undeva...Cred ca va e greu acolo sa il luati peste tot cu voi...Aveti timp sa respirati un pic? Am vazut ca si la nunta l-ati dus...cum v-ati descurcat? Nu l-a deranjat muzica tare?
Monica, chestia cu secta e haioasa, dar totodata e de plans...devide depentza de pc si la cifoza mea...nu da bineZilele trecute am fost la un control si m-a intrebat medicul ce lucrez. Si i-am spus ca deobicei stau in fund toata ziua si muncesc.M-a intrebat daca nu pot lucra si alceva Am zis ca ba da...peste 3 ani daca am noroc imi schimb meseria ( in economist)si poate o sa stau in picioare sa dau ordinesau ajung tot in fund la munca de jos

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Am intrat sa va spun ca nu a avut loc astazi operatia, maine dimineata va fi dar astazi a vorbit soacra-mea cu dr. si ce mi-a spus m-a ingrozit si nu stiu daca sa cred ca a inteles ea bine sau nu ce i s-a explicat. Poate fi posibil sa functioneze doar jumatate din inima? A zis ca jumatate este terminata si nu lucreaza iar cealalta jumatate este ca de 60 de ani.Stie cineva cum sa dau cautare pe google ca nu stiu diagnosticul, dr. era plecat cand am ajuns eu....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

BIANCA,ce sa zic eu,la birou pe scaun (contabilitate),acasa tot asa (tot conta...) si mai e si ... forumul

MARAKI nu stiu,da caut si eu cu google acum,poate gasesc ceva

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Maraki Nu stiu sa te ajut. Dar ii tim pumnii sotului tau. Sper ca soacra ta sa nu fi inteles bine ce i-a zis doctorul. Sa ii DD numai sanatate!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

MARAKI http://www.sanatate.lx.ro/inima/boli-inima/ uite pana una alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

anasebe sanatate multa va doresc si eu si insanatosire grabnica.
Monica70 deja te-ai dus la munci? Si pe mine m-au chemat inapoi dar nu merita sa merg (as fi lucrat alceva + ca s-a schimbat si treaba cu banii, cu bonurile de benzina..) asha ca stau deocamdata sa imi cresc plozii mai bine. Din primavara imi caut alceva ca inapoi nu mai pot merge ca s-au facut restructurari masive si...nu mai am locDeocamdata stau ca e tare frig afara dimineatza...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Iti multumesc pt. urari...desi nu cred ca erau pt. mine.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

BIANCA,sunt la munci de cand a implinit diana trei luni.Iar acasa lucrez de la 2 saptamani dupa nastere - cand am reusit sa stau bine pe scaun (ca pentru forum stateam pe-o buca si tot citeam si scriam )(vezi ca ai incurcat pe Anasebe cu Maraki )
MARAKI mai caut.

Mergi la inceput

MARAKI nu bag mana in foc,dar cred ca asta o sa ii faca http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20051031&pagina=2&articol=1113

http://www.boli-medicina.com/boli/index.php
Inca un site cu bolile de inima

Mergi la inceput