Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hehe, Dana, poi daca as fi acceptat asa usor, ce ar fi zis Andrew de Daria? ca e o usurica

Hehe, stii ce zice gaina fugarita de cocos? "Daca fug, zice ca-s proasta, daca stau zice ca-s curva. Mai bine ma impiedic"

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A aparut We ca e asa pauza?
IRINA tot e bine ca ai reaparutsi nu te-au papat de tot virusii

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA
GIO,ALI,COSMI,ANA ....

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi uite sacul de dormit aici.
Pare mare ca era micut marco,dar nu e chiar asa.
Deea am vazut-o pe Daria la topogan. Chiar i-ai dat drumul pe ala? Mie imi este frica sa-i dau drumul.
ii place cand ii canti la chitara?
Moni sunt si eu pe-aici.

Azi vreau sa fac curat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Mai, nici nu stiu cum reusiti cu virusii aia Eu sunt in fata calculatorului din 92 si o singura data am avut incident cu un troian care amesteca fisierele prin calcu, si le rupea si le facea harcea-parcea, dar asta prin 95. Si de atunci ... eu nu am mai patit nici o buba cu nici un calcu. Drept e ca am si un antivirus bun si un administrator de retea (sotul) si mai bun

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna de la noi!
Incep prin a va spune ca am pus si noi filmulete noi aici: www.dropshots.com/T_Ioana ....si cine are chef sa se uite bine cine nu la fel de bine, nu e cu suparare..a..asta ca sa nu va imaginati ca face fi-miu cine stie ce chestii iesite din comun, doar ca mie mi se pare...fun
Cuscra Irinel, bine ati venit acasa, tot Ardealul e baza.....ma bucur ca ati scapat cu mutatul si ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti. O pupicim mult de tot pe Ilincuta iar Razvan ii trimite si se bucura ca sunteti mai aproape.
Fetelor, dupa ce am vazut cat sunteti de vehemente in a respinge BE am inceput sa ma simt prost. Sunt convinsa ca aveti dreptate, asa incat imi iau angajamentul sa ne jucam cat mai mult si sa ii cant eu cat mai bine si mai frumos (doar ca trebuie sa ma pun la punct cu melodiile ca imi amintesc doar franturi......) Mai nou suntem fan "Ce petrecere frumoasa" , asa ca zilele trecyte am cautat textul pe net ca sa ma pun la punct!
Si noi dormim in sac de dormit, dar al nostru e un picut altfel, adica e moale si e din bumbacel si int si ext. Ce nu imi place la el e ca trebuie spalat la mana pt cva iese culoarea ceva de speriat.....si cand te gandesti ca e Made in Germany, deci au si ei bubele lor!
Maraki, sa se faca bine sotul tau si sa nu fie nimik grav. Mie mi se pare totusi prost inteles diagnosticul de catre soacra ta. Din pozele pe care le-am vazut eu am dedus ca Iorgos nu are mai mult de 40 de ani, asa ca nu cred ca poate avea o boala asa de grava! Sanatate maxima!
Nu mai stiu cui si ce voiam sa zic......aaaaa, Silvi, si pe mine m-a durut rau de to gatul zilele trecute si am papat vreo 4 Vitamina C si a fost super (dar am mai scris despre asta). Mai da rezultate miraculoase si gargara cu sare facuta inainte de culcare! si sa nu racesti!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Danast m-am delectat cu pozele tale!! Doamne ce frumos e in California, Gran canion, Beverly Hills, studiourile. Parca e alta lume, nepermisa pt. noi.
La ce te-ai referit cu zib-zib-zib? Cand ai scris la mine in drops?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Gio, ce fain e sacul ala Sacul Dariei dupa ce ca l-am facut cam scurt, a mai intrat si la apa. Acum ii este fix, dar daca se mai lungeste tre sa ii fac o inventie.

Daria de vre-o 3 saptamani face la olita ! Oare pe la ce varsta incep sa se ceara singurei? No, ca a adormit in scaunel, langa mine, draga mami de fetita
I-am cumparat de la Carrefour niste sosete groase cu antiderapant, dar ce e fain la ele, ca ii ajung pana peste genunchi Cu astea poa sa vina iarna.

Deea

Mergi la inceput

ioana, ce ras molipsitor are Razvanel!!!

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Multumim!
Fetelor vreau sa va zic ca jucaria aia a fost a mea. Era o ratusca si avea ceva care suna in "corp". Mi-a adus-o mama din Cehoslovacia cand eram kinder mic iar taica-mio nu m-a lasat sa ma joc cu ea sa nu o stric. Si uite asa a rezistat peste 2 decenii. Intr-o zi am gasit-o si am zis sa-mi amuz copilul zdranganind-o, dar cand am luat-o in mana i s-a facut capul bucati (era "copt" de timp plasticul ala) asa ca ne mai distram cu ...corpul. Asta pana cand a avut Razvan grija de el

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput