Cremele pentru ochi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu o folosesc pe cea de la Gerovital Nu observ ceva spectaculos...de fapt nici nu cred ca face vreuna minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Estee Lauder Future Perfect Anti-Wrinkle Radiance Eye Creme!!
E cam scumpa dar e magica!!!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Eu folosesc crema de oki de la Geovital. Nu e rea deloc.

Si eu la fel si sunt foarte multumita de acest produs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

si eu tot Gerovital H3;
adevarul e ca nu am cine stie ce riduri in jurul okilor, deci nu pot sa recomand cutare sau cutare crema, ca mie mi-a facut minuni; eu le folosesc mai mult in virtutea inertiei, ca asa trebuie, sa ma dau cu crema la oki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu tot Gerovital H3 si ces de la Shiseido.Mie personal cele de la Yves Rocher nu-mi plac.Le-am avut pe toate si sincer nu le recomand.Poate sunt persoane carora le plac.
Si cele de la Pierre Ricaud sunt bune.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

scuze Simina ca raspund cu intarziere,
uite cateva
colectia Serum Vegetal
colectia Riche Creme
acestea le-am folosit si pot sa-ti spun ca sunt f. bune pt. ochi , ten si corp.
iar de la Piere Ricaud zic eu ca sunt mai bune si cele pt. ochi si ten dar...mai ales cele pt. corp.
gama Regard Jeunesse (anti-age si anti riduri)
tratamente din gama Substitutive, Bio-Serum
si de ce sunt eu incantat in ultima vreme, Decollete Jeunesse, dar poate ca la tine nu este cazul.
pusilici
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor. eu folosesc JOJOBA PURE EYE REPAIR SERUM. pana acum sunt multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

si eu folosesc All about eyes de la Clinique, nu pot sa zic nici ca e buna, nici ca e rea.....probabil rezultatele se vor vedea mai tarziu daca voi folosi crema pt conturul ochilor in mod constant...treaba aia cu prevenirea, in loc de tratare.....
ce va recomand e o crema de noapte de la neutrogena-visible young, care e foarte buna si la mine a facut minuni....pe un ten mixt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Simina si eu cumpar de Yves Rocher numai sapunuri,geluri si eventual creme de corp.Mie nu mi-au placut cremele de fata am incercat Riche Creme pt. ochi a fost O.K dar nu m-a impresionat.Nu mi-a placut deloc Enzymes De Jeunesse crema de fata mi s-a parut foarte grasa si eu imi luasem crema de zi(au si varianta de noapte).Imi aduc aminte ca acum cativa ani aveau o crema de fata de fapt era ca un gel si mie imi placea dar nu am mai gasit-o la ei.Era din gama Pur Calmile si se pare ca nu o mai produc.
Din gama Serum Vegetal am incercat numai gelul de fata .Sunt curioasa cum sunt cremele...

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Si am uitat sa va spun ca mi-am luat de curand Nivea Visage -crema de ochi si sunt foarte multumita de ea.Nu m-au usturat ochii cum s-a intamplat cu mult mai renumitele Lancome si Clinique.Crema de fata de la Lancome -Primordial Intense mi s-a parut mult mai buna decat cea de ochi.Mie mi-a spus o prietena ca daca te ustura ochii inseamna ca esti alergica la una din componentele cremei.O fi adevarat?

Katy

Mergi la inceput