andi are un bebelas (chist- probleme?!)

andi are un bebelas (chist- probleme?!) | Autor: ili

Link direct la acest mesaj

Pe mine m-a rugat Andi sa scriu.
Ea a adus pe lume un baiatas de 3800 gr si de 53 de cm,prin cezariana,ea este mamica foarte fericita care a scris mai de mult pe forumul legislativ .Acum 2 ani a avut operatie de fibrom pe uter,fibromul era cat uterul ,pe urma un avort ,iar o sarcina cu risc deosebit de mare,repaus la pat ,si la 37 de saptamani cezariana .
Baiatasul e sanatos ,ce bucurie.
va saluta Andi si doreste la toate lumea numai bine

Dar e problema pe care am observat dupa externare :pe soldul drept are o nod de cat o alunita,e tare.
La spital nu au spus nimic de acest nodulet,desi a stat in spital 8 zile si doctorita pediatra a consultat.A doua zi au venit de la circa
si au linist-o pe parinti ca ar fi o lipoma sau un chist care va dispare.Dar ce nu intelege Andi ca ea in spital a vazut bebelasul dezbracat si nu avea nimic,va dati seama ce s-a speriat !Doctorita din spital si acuma sustine ca copilasul nu a avut nimic.Ce este oare de facut? copilul misca bine amandoua picioare.Cineva a mai patit ceva asemanotor?
Ea este foarte obosita ,are o depresie (asa cred eu),nu mai are lapte destul.
ili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

FELICITARI ANDI SI SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!
Imi pare rau ca nu stiu nimic despre problema baietelului dar am tinut sa va salut si sper ca problema bb-ului sa treaca cat mai repede.
SANATATE, FERICIRE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Andi, sa-ti traiasca baietelul!
Ce pot sa spun este ca vecina mea a patit ceva asemanator.Chiar eram pe la ea cand si-a dezbracat micutul pt baita-avea atunci 2 luni-si a observat atunci ca avea pe piciorus un chist asa cam de marimea unui bob de fasole.Iti dai seama ca si ea a inebunit cand a observat asta si a dat fuga cu copilul la pediatra.I-a dat acelasi raspuns ca si lui Andi ca este un lipom de grasime si ca se va retrage de la sine.Si pot sa-ti spun cu mana pe inima ca acum copilul nu mai are nimic(are 8 luni).Eu il vad in fiecare zi si chiar am vorbit cu mamica copilului despre chestia asta si mi-a zis ca nu mai are absolut nimic.
In concluzie, linisteste-te Andi, nu-i nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Multumesc frumos pentru felicitari si de raspunsul tau incurajator,eu n-am mai auzit de asa ceva si tare ne-am speriat.
Sanatate la toate lumea !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Felicitari Andi si bun venit pe lume puiului tau.Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji in privinta acelui chist cel putin deocamdata.Trebuie urmarita evolutia acestuia,s-ar putea sa creasca sau sa dispara pur si simplu.Eu te sfatuiesc sa cauti un pediatru bun sau un chirurg iar acestia iti vor spune ce ai de facut.Pana una alta tu trebuie sa ai grija de tine si de micut si cred ca nu-l ajuti cu nimic daca ramai fara laptic.El depinde de tine .SANATATE MULTA SI SA AUZIM DE BINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

sara noastra a avut o gilma cit un bob de mazare, era micut cind am venit acasa, apoi in citeva zile a mai crescut putin; am intrebat medicii si mi-au spus ca e grasime si ca se va resorbi; ma cam stresa dar uite ca luata cu trebile zilnice am uitat complet de gilma -bah si ce m-am speriat, era cam in dreptul noadei si mi-a dat destule ginduri negre -noroc ca n-aveam timp prea mult de ele; daca medicii spun ca e ok, asa o fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Tomi,are acum 8 saptamani,creste frumos ,are 5.5 kg.Andi a renuntat la Internet acasa,cu banii pt.abonament cumpara lapte praf NAN,fiindca dupa 2 saptamani n-a mai avut lapte,orice a incercat.Daca se aduna 30-40 gr lapte ,curgea pur si simplu nu se aduna laptele.Tomi a inceput sa scade din greutate si dupa 2 saptamani, si atunci au introdus NAN-ul. Acuma mananca de 6 ori cate 150 gr si ceai de chimen si cu musetel cand e nevoie pt scaun.Are scaun 1 data pe zi.
Ii place baita ,la 2 zile face baita 'mare',in rest este frumos curatat,spalat,pudrat,dat cu ulei.creme ...cat un manechin sau fotomodel.Ei folosesc marca Jonson.Iar scutece Pampers ...dar si aici au fost probleme la inceput a curs pipi din pampers si n-am stiut de ce ,tot erea umed hainutele ,cand am aflat ca nu e voie sa dai cu prea multe creme pe fundulet ,ca atunci curge din pampers nu are timp sa se inbiba in pampers.Acuma si cu asta s-a rezolvat.
Greu s-a nimerit forma biberonului, si gaura daca era mica s-a obosit si nu s-a saturat daca era mai mare se ineca .....tare ne-am speriat odata.
Tomi daca ii e foame urla dar urla cum n-ai mai auzit.Andi asa rezolva prepararea laptelui ca apa fiarta si racita pune in termos ,cantitatea de lapte praf pregateste intr-un pahar si cand se trezeste Tomi in 5 minute gata mancarea.Ceai la caldura asta pregateste proaspat,de 3 ori pe zi.
Bonisan a primit pt.colici iar pediatra (particulara)a vazut ca il dor urechile si a prescris picaturi cate 1 picatura pe zi.
La un sold nodul ,de ce ne-am speriat la prima zi can ua venit acasa nu se mai vede ,cum s-a ingrasat nu se vede ,dar pediatra a spus ca este o 'egzostoza',un fel depunere de calciu ,care daca nu va deranja si nu va creste ramana asa ,sau se rezolva chirurgical cand va fi mai mare .In familia lui Tomi a mai o matusa asa ,si fara probleme s-a rezolvat
Cu dormitul stam bine,cca.la 5 saptamani a inceput sa doarma toata noaptea ,6-7 ore,seara la 20,00 incepe sa fie somnoros,nu se poate tine treaz .Atunci Andi lasa sa doarma ,la 23,00 mananca si iar adoarme pe loc pana la 5,00 sau si 6,00 dimineata ,cand iara adoarme pana la 8,00 dimineata.In timpul zilei nu doarme numai cate o repriza 50-60 minute .Noaptea nu schimba pampersul.Asa cu Tomi dupa ce pediatra a rezolvat problema cu urechea.

sanatate la toti copii si parinti
ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Draga Andi sa fii sanatoasa si sa va traiasca puiul mic. Sa fie sanatos, sa il faceti mare artist , dar sa fie forumist

Lipomul o sa se resoarba cu timpul sau poate creste si in acest caz trebuie sa va consultati cu un chirurg.
Relaxare maxima sa ai lapte pentru bebe.
de la 2xCiufulici

P.S. tati nu uita sa dai de baut, sau sau

Tot noi

Mergi la inceput