Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

DRAGALASHA PAPACIOASA
Dovedi ca-i ....razacioasa!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Bine ca nu mai sunt gravida!
Vreeaaauuu si euuu pepeneee!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

Mi s-a intamplat o chestie foarte nasoala!
Intrucat Bibi nu se auzea, desi ar fi trebuit demult sa se trezeasca, m-am uitat la ea prin usa intredeschisa. Am simtit ca mi se taie respiratia! Dormea cu fata complet in cearsaf, fara sa se miste. Nu am stiut cum sa sar mai repede la ea, am si speriat-o.
Nu stiu daca a fost OK ca avea suzeta in gura care este mai voluminoasa sau ca ar fi respirat oricum, sunt speriata de-a dreptul. Eu am adormit-o cu fata in sus si de obicei se intoarce doar cand se trezeste iar daca se intoarce isi ridica automat capsorul, acum nu stiu ce s-a intamplat! Are niste semne pe fata de la suzeta.. se vede ca s-a presat rau de tot pe ea.
Oare cand li se dezvolta instinctul de supravietuire si nu mai trebuie sa stam cu grija?
Eu am mai vazut si ultimele stiri cu bebelusi asfixiati... asa ca...., cred ca la noapte nu dorm.

Geo si Bibi (22 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

bebitza de ce nu faci 2 scutece din alea de finet sau 2 paturele suluri si sa i le pui pe laterale de la subrat in jos, poate nu se mai intoarce...da' nu te lua dupa mine, ca am zis si eu, sau incearca ziua...mi s-a facut si mie frica de ce ai patit tu, chiar daca al meu inca nu se intoarce...

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Lyly, felicitari sotului!

Multumesc! Ai fost singura cireasha care mi-a felicitat sotzul. Pentru noi inseamna mare lucru, au fost 2 ani de "munca", stres si examane...

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroti_5

Lyly tiam trimis si eu o poza pentru clubul superhlizitilor.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Superhlizita, indeed!

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

ALBUMUL SUPERHLIZIT

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LYLY

ILDI si DAVID

Mergi la inceput

Lyly desi nu te-am felicitat in scris dupa ce am citit ca sotul tau a avut examenul MBA pe cuvat de onoare ca l-am admirat ! asta pt ca avem nise prieteni de familie care l-au luat si ei si stiu ca au muncit ingrozitor de mult ! insa si satisfactia a fost pe masura pt ca si-au gasit servicii f bine platite...conjuctura sau nu, nu stiu, cert e ca serviciile pe care le-au obtinut cereau studii de genul asta ! asa ca TOT RESPECTUL PT SOT !

Fetelor va mulumesc pt sfaturile legate de venirea mea in Ro. Eu pe al meu incerc sa-l invat sa se obisnuiasca cu tot felul de servetele umede, creme de fundulet, sampoane pt cap si baita, crema de corp, doar la pampersi folosesc pampers ca m-am obisnuit eu cu ei, desi mi-a dat o prietena huggies si n-a avut nimic...tot timpul schimb firmele producatoare si niciodata nu a avut nimic, insa am inceput rotatia asta de cand s-a nascut, nu l-am lasat sa se obisnuiasca cu ceva anume tocmai ca sa fie in viata usor adaptabil schimbarilor...acum nu stiu daca am facut bine, dar asa zic eu. O sa-mi iau doar biberoane si tetine, laptele in mod sigur si ceva hainute, eventual pampersi pt 3-4 zile, siropelul contra temperaturii si cam atat. Eu la gurita il sterg cu carpite ca din prosopel ( se gasesc special pt bebei ) in timp ce papa si apoi ud una cu apa si-l sterg la sfarsit. Cred ca o sa iau scaunul de masina la mine in avion si chestia fixa de pus pe bancheta de la masina o sa o bag la cala.

Azi la masa de suc de fructe pe langa portocala si mandarina am pus si morcov, cam 1/4 din cantitate si vad ca pana acum nu a vomat nimic si i-a placut. Noi doar la pasul asta suntem acum, la masa de 10 dimineata avem biberon cu suc de fructe, in rest biberon cu lapte praf.

pupicei,

miti, mamica de

Mergi la inceput

mai fetelor ia auziti ce scrie intr-o carte de bucate pt bebei de aici pt piureul de morcov:
- se fierb 2 morcovi ( dupa ce ii curatati, normal ) in 250 ml apa. Dupa ce da in fiert apa se reduce putin focul si se fierb 20 min pana se inmoaie. Aoi se scot, se pun in blender FARA APA IN CARE AU FIERT ca cica are nitrati ! daca vreti sa adaugati apa se pune din apa proaspata ! ( eu as pune fiarta separat ).
Pai si atunci cand faci supita de mai multe legume tot asa facem ? aruncam zeama in care au fiert ??? NU MAI INTELEG NIMIC!

miti, mamica de 20 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ira_tgr spune:

vrem si noi sa ne inscriem la voi in clubul cireselor, cu toate k suntem o capsunica da... suntem fructe cu toate si sper sa ne intelegem...

pe capsunik' meu o cheama Sonia, ea s-a nascut pe 4 iunie 2006
la nastere a avut 2.700kg si 48.5 cm

la 1 luna a avut 3.700kg/54cm
la 2 luni a avut 4.700kg/56cm
la 3 luni a avut 5.750kg/60cm
la 4 luni a avut 6.500kg/63cm

cam asta ar fi...
pupacim celelalte ciresele si va dorim o seara frumoasa

Mergi la inceput