Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

dianaR si virgi, va multumim pt aprecieri!
dianar, mi-a mai zis si mie cineva din provincie de hainutele de la iana, dar in bucuresti nu stiu sa se gaseasca undeva. am inteles ca sunt mai altfel, fiind facute pt export majoritatea? ia sa caut eu sa vad daca nu au si site. daca stie cineva daca se gasesc in buc sa ne zica si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Magda, incalzeste camera lui Nic.Victor asa a racit si nu mai vrea sa-i treaca deloc.Il am pe constiinta ca nu am incalzit camera caci nu-mi place mie.Acum am aerul, radiatorul si cuptorul de la aragaz in functiune.Dar noi nu platim curentul.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

dianaR, ia uite ce am gasit:

www.iana.it/start.php

si la puncte de vanzare zice arad, cluj, oradea, timisoara si iasi. acum ma uit si eu la colectii. dar preturile in magazin cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Poate nu este actualizat site-ul de la Iana, dar si la Baia MAre avem un magazin. Preturile sunt bune.Este intre 10 si 12Ron un body de ex.Calitatea este buna.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

camelia pai e bun pretul, mai ales daca zici ca sunt si de calitate. imi pare rau ca aici nu gasim. in schimb am descoperit haine fff bune, de firma, de genul please mum, carters, children's place, sergent majeur, natalys bb, kiabi kids, la preturi f bune, la magazinul pepito de la piata progresului, era unul si pe 13 sept, dar se pare ca l-au inchis, acum vad ca deschid altceva, tot de copii, firma a ramas aceeasi, sa vedem daca nu sunt tot ei. daac aveti drum pe soseaua giurgiului, merita sa trageti o fuga, vanzatoarele sunt cam scarboase, dar luati-le tare si o sa va arte tot ce vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

Adib, foarte dulce si expresiva Raluca. Sa va traiasca!
Salutam toti bebeii si mamicile!
Voi cum stati cu plimbatul pe vremea asta? Spunea cineva, scuze ca nu imi amintesc cine ca sta 6 ore cu bebelul pe afara?! Mie imi este frica sa o scot si cinci minute, azi cred ca iesim desi e cam de ploaie vremea.

Geo si Bibi (22 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

in primul rind multumesc din nou pt aprecierei. tuturor.

bebita06
legat de plimbarea zilnica: noi locuim la casa si iesim in curte cit putem de mult. in ultima vreme, de cind s-a racorit am restrins perioadele de iesire pentru ca noi din maternitate (la nastere) ne-am pricopsit cu o conjunctivita urita la ochiul sting, care recidiveaza la cel mai mic stimul (ex. un are conditionat la supermarket). chiar acum sintem in semiconvalescenta cu picaturi. cu toate acestea insistam pentru ca ne place si ne face bine.
daca nu iesim acum la 8-10 grade, la iarna la -5 ce facem?

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

Retinut ca stati la curte. Foarte mumos!
Vrem si noi o curte ca de casa mai vedem..
Singura frica este sa nu ne pricopsim cu raceli ca are de unde mosteni gena. Dar ne luam inima in dinti si in 10 minute max iesim pe usa. Good day!

Geo si Bibi (22 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Mikiion, noi l-am plimbat 15 minute pe Victor cu masina cand nu a vrut sa doarma noaptea.Ni s-a intamplat de 2 ori.
Sper ca tu erai cu intreabarea asta.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

DRAGALASHA PAPACIOASA
Dovedi ca-i ....razacioasa!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput