Aspirante optimiste, peste 35 de ani (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ei, Mikisor, poate trece pana luna viitoare. Mai fa un control. Pe mine m-a intrebat LD daca am mai facut vreun eco dupa ce mi-a descoperit DP chistul si i-am zis ca nu. Acum eu nu cred ca Protopopeasca a avut vedenii, a vazut ea ceva acolo, dar cine stie, vorba ta, soare, mare, vacanta, pescarusi...S-o fi eliminat singur. Si inca o chestie, prin vara inainte sa plec la mare am avut si eu o perioada cand am avut CM mai redus cantitativ si tinea max 3 zile (in per aia am baut ceai verde, o fi avut vreo influenta? stii ca eu nu prea le am cu naturistele) insa de cand m-am intors de la mare CM e cum era de obicei, 4-5 zile (nu mai beau nici ceai verde). Asa ca nu-ti fa probleme, daca nu se elimina, ai oricum timp sa-l tratezi cu AC. M-ai programat tu mai tarziu dar sa stii ca mai nou eu ma culc mai devreme pt ca ma cam trage ata spre bucatarie: ma apuca o foame pe la 10....asa ca mai bine ma culc. Poate vb mai devreme sau maine daca-l mai ai pe laptocica.
Fetelor va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by nucutza

Copilutz, ce sa zic, poate n-oi avea eu asa bafta sa mai capat si o sinechie. Vad eu luni, la eco, despre ce-i vorba. Si da, MPC inseamna micropolichistic.

Nucutz sper din toooata inimioara mea sa nu fie.
Tin pumnisorii stransi !!!


Mickilina gandeste pozitiv!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Nusy, mai jos am citat-o pe Avalon, care mi-a dat detalii despre cum se ajunge la Nord-Medica. Ai idee, Cocei face doar spermograma si-ti inmaneaza rezultatul sau sta si de vb cu noi atunci?

"La cabinetul Nord Medica ajungi astfel: mergand pe Calea Grivitei dinspre Gara de Nord spre Bucurestii Noi, dupa gara numeri 5 stradute la dreapta, dupa cea de-a 5-a opresti si esti chiar in fata blocului. Mult succes!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:



Multumesc Copilutzu,sa fie la toate care vor,...
Copilutzu tu cum ai vazut ca ai sinechie ,as vrea sa vad daca am si eu, ca am cam de mult si nu vad ca vine mai bine,la ce se vede? la eco vaginal se vede?, de la ce se face, si inafara de ciclu putin ce simntome mai are?, oofffff... te mai doare funduletu cateodata?,ca eu mai am dureri cateodata.
va sarut pe toate


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bubulina :
Mikishor: las' ca esti pe maini bune si,chiar daca e sa fie chist,LD stie ce are de facut,nu te speria.
Andra: ma bucur ca ati reusit in sfarsit sa dati de S. si ca ati trecut la partea a doua a tratamentului.Bafta multa!
Mirela, mersi mult, citisem si eu postarea lui Avalon(la FIV parca).Nu stiu daca dr.Cocei sta si de vorba,dar noi o sa incercam sa vorbim cu ea.
Copilutzu, bafta la histeroscopie! Am facut si eu una operatorie in iunie si stiu cum e.
Juli, bine ai venit!
Liana, pe unde umbli? Mai da un semn,ceva.
Gabiu, ce face burtica?
Avalon, Moana:
pentru toate fetele!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
eu am fost intr-o mica pauza pe DC pt ca am....greturi !!!!
offf, fetele, am trait sa am si d'astea....greata foame si voma in acelasi timp.
va pup pe toate, va tin pumnii si va astept. oricum, inima mea este ma voi.
avaloane, iti tin pumnii. capu' sus fata draga, nu dispera.
liano, te cam lasara vederili?
dj mama, ce sex este bb al meu ? na, sa vad daca merge globu'?
IULIA5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirelus f bine ca te culci devreme. Lucreaza hipofiza bine. Ceaiul verde e diuretic si e bun la slabit dar ce i-o fi facut lui CM nu stiu.
Fetelor chistul meu nu se elimina. Este hematic mixt. Adica e solid dar are si ceva lichid. Deci numai prin operatie scap de el. De aceea nu mi-a dat AC. Dar eu cred ca nu e chist si e ovarul inflamat. Nu stiu la ce sa sper sa fie. Dc e chist e posibila si o endometrioza dar de el as scapa repede printr-o operatie. Dc e ovarul inflamat nu stiu dc printr-un tratam se vindeca.
Stau pe ganduri ce sa iau , Agnolit (fructe de Agnus Castus Vitex)sau Multi Maca. O sa o intreb pe bioloaga sa-mi spuna ce e mai bine. Dar nu cred sa se elimine chistul. Mai incerc sa-mi fac o programare la cea mai tare ecografista de aici care mi-a spus acum 2 ani ca e ovar hipoecogen.
In alta ordine de idei, acum puteti sa ma botezati si "ucigasa de laptop-ri" . Aseara cred ca i-au papat virusii windows-ul ca nu crea sa mai porneasca. S-a facut ecranul negru si arata ca se gandeste l-am stins de cateva ori si apoi nu a mai vrut sa pornesca.
Nusy, imi cer scuze ca te-am scos de sub paturica degeaba. At am reusit sa-l pornesc si apoi iar a murit.
Andra si tie imi cer scuze
Nucutz dureri am avut tot timpul. Dupa ce s-a intamplat prima data am zis ca nu mai vreau niciodata. Am crezut ca asa e la toate femeile si a trecut mult pana mi-am dat seama ca sunt eu anormala .
Iulia sarcina usoara.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna dimineata, fetele!
Miki stii ca in primavara DP mi-a zis tot de chist predominant solid si posibila endometrioza (eram prin z 14, cred) si acum Dracea n-a mai vazut nimic (eram in z 20). O fi contand si ziua in care se face eco, nu stiu? Oricum de azi dimineata ma doare cam tare in partea dreapta jos, ori e apendicele ori vreun ovar. Sper sa-mi teaca si sa n-am nimic.
Nusy, si eu sper sa stea si de vorba cu noi. Vom vedea.
Avalon, ce mai faci? Ti-a trecut raceala? Te pup si ai grija de tine.
Cami, cum e cu injectiile? Ti le faci singura? Dar probabil ca nu mai intri acum ca ai inceput tratamentul. Iti urez multa bafta.
Va pup pe toate aspirantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Fetele mele mi-a venit de ieri CM si ma doare burta de nu mai poooot….supozitoare nu support .Ce sa mai iau??Am luat Nurofen ,Nospa, Indometacin (supozitoare si ma durut mai rau).De nu m-am indopat cu buline,…si nimic….Fie-va mila de mine!!!Ce sa mai iau????

Nusy sar’na !! Am deja ceva urat mirosotor la curuleashca……de frica….!
Julianda nu am stiut ca am sinechie decat dupa ce mi-a facut HSG.Si durerile de care zici tu ….nu am avut ….nu’s ce sa zic…
Cauzele sinechiei mi-au spus si mie fetele tot pe forum ca nici eu nu stiam .Chiretaj sau infectie puternica .Io..am 2 chiuretaje biopsice dar….acum ceva ani buni in urma….
Iulica….vreeeau si io gretzuri si bebeeeeeee…pup fata si puiutzul!!! Si Sarcina usoara!!!


PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mi-ki, si eu am aceleasi "lucruri": adeka ciclu ignisifiant (2 zile, debit modest) si lubrifiere proasta.Toate au aparut dupa 3 ani de AC. Dureri in anumite pozitii am datorita uterului retrovers.
Vis-a-vis de scaderea debitului si duratei ,am innebunit pe toata lumea de pe forum si pe doctori, deopotriva. Nu am un raspuns viabil. Exceptandu-l pe cel legat de varsta frageda (de 36 anisori) raspuns care nu-mi place .
Si eu mi-am pus problema de enodemetrioza, dar logic, dupa simptome este o lipsa de estrogeni si deci nu ar fi un teren favorabil.
Dumnezeu stie.

Ma inscriu si eu la coada pentru greturi de gravida!

Mergi la inceput