Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 31
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! 

BIANCA e si TUDOR , sa fiti sanatosi, voiosi, sa aveti parte numai de bucurii multe multe si o viata minunata. 

Bits va din poze ca a-ti avut o super petrecere,super tort, sa va fie de bine si pupam pe Kenzolino cel carliontat si pe mamica lui graviduta si ii dorim sarcina usoara in continuare si bebel sanatos. Apropo, cand ai DPN-ul? cate sapt ai?
Try mersi de felicitari pt cetatenie si va dorim petrecere frumoasa de ziua lui Alex duminica si sper sa auzim numai vesti bune de la voi si de la Adrian. Pupam baieteii si de pe-acuma La Multi Ani!!! ALEX , sa fii sanatos, voios, fericit alaturi de cei dragi tie si toate visele sa ti se implineasca.

Va doresc un weekend plin de soare si bucurie si petreceri frumoase la aniversatii nostri.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
danette spune:
LA MULTI ANI BIANCA si TUDOR!! 
sa aveti o zi senina, tortulete delicioase, cadouri frumoase... sa fiti sanatosi, cuminti si sa-i aduceti multe multe bucurii Adrianei si intregii familii!
ici
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
danette spune:
Foarte faine pozele de party-ul lui Kenzo... si e atat de dragutz in costumatia pentru gradinitza!
Eu nu sunt foarte fericita de faptul ca am ales McDonalds ca locatie pentru ziua Irisinei (ei nici nu-i place mancarea de acolo), dar nu prea am avut alternativa rezonabila. Adica acasa nu se punea problema fiindca sunt vreo 10 copii invitati plus parintii si efectiv nu cred ca ar fi fost suficient spatiu...plius ca eu nu as fi avut nici o clipa de stare...sa ma pot bucura de petrecerea copilului.
Mai era o varianata intr-un club de copii nou deschis... foarte fain, deosebit de-a dreptul.. cu multe multe jucarii, spatiu mare.. educatoare care sa interactioneze cu ei - nu doar sa-i pazeasca, masute pentru desenat+ plastelina, masutze pentru mancat... tobogan, karaoke.. cu catering si tortuletz super, decoratii in sala, coifuri pentru copii, confetti... si multe multe altele... dar costa enorm... adica ajungeam la vreo 8-9 milione de lei cu petrecerea.![]()
Nicil a ziua mea sau a lui Mircea nu am cheltuit atat de mult.
Asa ca... pas!
Mergem la McDonalds![]()
Adriana, am tot uitat sa-ti scriu ca eu folosesc de cca. 1 an Huggies si sunt multumita de calitatea lor. Am renuntzat de mult la Pampers fiindca eu gasesc ca sunt mai practice scutecele cu elastic la spate... asa cum sunt Libero si Huggies. Si servetele umede de la Huggies sunt mai bune.... pentru mine.
Astept sa ajung in Cluj si sa merg si eu in Sigma Shopping Center ...pe unde e, chiar?
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
Bobita spune:
quote:
Originally posted by aime
Fetelor, daca voi nu mai ziceti nik de montaj, eu tot il fac
. Astazi am primit poze de la Ella 2001, cu Diana, care e o fetita superba, dulce si finuta, pacat ca nu ne-o arata mai des
si ptr ca sa incadrez cat de cat melodia de inceput mi-am pemis sa "fur" roserbinei niste poze de la party-ul lui Mihnea (daca vrei altele
) si am pus si eu o poza cu Vladu de la 1 an (astept insa, cum discutasem, poze si de la 1 an sau o poza semnificativa/draga voua/haioasa din anul ce s-a scurs de la prima la a doua aniversare).
Iata www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">rezultatul
Si daca nici acum nu v-am impulsionat, ma declar invinsa
si nu va mai aduc subiectu' cu pricina in discutie
.
aime siVladimir
LA MULTI ANI aniversatilor.
Aime, e super montajul, dar pe noi trebuie sa ne astepti cu rabdare daca sunt in coada listei.
Try rabdare si putere de la Dumnezeu.
Corina multa sanatate puiule.
Danette legea tichetelor e o mare abureala si da alocatia e diferata de la anul, adica 200 ron pina la 2 ani, apoi 24 ron.

eveline spune:
quote:
Originally posted by danette
Aime, oare e posibil sa fie 2 tipuri de alocatii ?
adica pentru mamicile aflate in CIC sa fie de 2 mil. iar pentru celelalte, cu copii de peste 2 ani sa ramana tot la 240.000 lei???
Ar fi chiar ciudat...
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
Danette, cele 2 mil alocatie sunt pentru toti copii din tara asta pana la varsta de 2 ani, respectiv 3 ani cei cu handicap.....indiferent daca mamele sau tatii sunt in CIC sau nu....asta era noutatea. Pe langa cele 2 mil, unulk dintre parinti care are CIC va mai primi pe CIC 6 mil deci tot la 8 va ajunge. Cei ce au CIC practic nu pierd nimic pe cand cei ce nu aveau sunt un pic mai ajutati caci in loc de cei 240 mii primesc acum 2 mil.....dar numai pana la 2 sau 3 ani.
LA MULTI ANI BIANCA si TUDOR!!
Ana si Bianca-iubita
onitza spune:
DRAGA ADRIANNA, URAM SCUMPELOR TALE COMORI BIANCA SI TUDOREL LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE, SI VA DORIM O PETRECERE FRUMOASA, CU MULTE JUCARII SI DULCIURI!!!!!

bis]

BITS, ce dragalas este Kenzo!!!! un copilas tare fericit! interesant a fost si tortul! iar tu esti o zana!!!! cam cate kg ai luat? mi se pare ca arati foarte bine!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
Jasmine spune:
LA MULTI ANI BIANCA SI TUDOR!!!Adriana,sa-ti traiasca puisorii,sa fie sanatosi si tu sa fii mereu o mamica mandra si fericita.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
andreap spune:
Pana la urma..unde postam?ca eu sunt
..da rau de tot!Am postat la "Aniversati...."..offffff
POZE
Poze noi
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andreap spune:
Postez si aici de am scris la "Aniversati..."...ca daca nu stiu unde
Buna dimineata!In Bucuresti ninge...a venit si peste noi toamna
"LA MULTI ANI" sarbatoritilor de azi:Bianca si Tudor!sa cresteti mari,sanatosi si frumosi,sa fiti mereu o bucurie pentru parintii minunati pe care-i aveti!
Spun de azi "La multi ani" si sarbatoritilor din WE:Andrei(Diana),Alex(Try),Damiana(Miria),Carla(loreena).Sa cresteti mari si sanatosi,sa va fie viata numai un zambet!
Diana,we asta sunt la Pitesti..poate ne vedem sa va dam un pupic!
Bits,frumoase poze.Pupam mamica frumoasa,baiat mare si cretulin!
Miria,nu te mai necaji...noi te iubim si asa!
Aime,eu nu am reusit sa deschid link-ul ala..Poze va dam si noi luni sau marti,dupa ziua ei.Nu ne uitati!
Danette,si eu tot ptr.Mac am optat...acasa nu se putea,iar la locurile de joaca nu ma "apropiam" din cauza preturilor..important e sa fie multi copilasi si sa se distreze piticii!
Abia astept sa mergem azi sa ne recuperam puiul..mi-e asa de dor de ea!
Pupici..
POZE
Poze noi
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

. Astazi am primit poze de la Ella 2001, cu Diana, care e o fetita superba, dulce si finuta, pacat ca nu ne-o arata mai des
) si am pus si eu o poza cu Vladu de la 1 an (astept insa, cum discutasem, poze si de la 1 an sau o poza semnificativa/draga voua/haioasa din anul ce s-a scurs de la prima la a doua aniversare).
, ma declar invinsa