M-am gandit si eu sa fac testul, insa nu prea ar trebui sa fie vorba de o alta sarcina intrucat de cand am revenit la viata "normala" am folosit intotdeauna prezervativ, ca alte metode nu pot folosi. Anti-conc. in nici un caz, ca alaptez, iar sterilet am mai avut si nu prea m-am simtit in largul meu cu el (il simteam), poate pe fond psihic mai mult decat fizic. Dar cred ca totusi o sa iau un test, ca macar din punctul asta de vedere sa stau linisita.
Si am uitat sa zic ca ma bate gandul sa imi leg trompele, ca in mod sigur nu o sa mai imi doresc o alta sarcina (plus ca mai e vorba si de varsta, nu prea mare, dar oricum, trec de pragul de risc). Ce ziceti?
Tisina,mie dupa primul BB mi-a venit ciclul la 6 luni,iar dupa cel de-al doilea BB mi-a venit dupa 8 luni.Si sa stii ca si eu mi-am legat trompele si totul e perfect normal.Eu ma speriasem ca din cauza legarii trompelor poate nu-mi mai vine.Asa ca am fost la control ginecologic si totul era ok.Dar eu fiind incapatanata mi-am mai facut si o ecografie ca sa fiu sigura si iarasi mi-au spus ca totul e ok.
Asa ca fa-ti testul de sarcina, si daca iese negativ stai linistita si bucura-te de perioada asta.
ANGELA